Bu kızı seviyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
git konuş,dik dur ve güven kendine. Kendine güven ki kıza da güven ver, adam diye yanımda gezdirebiliyim desin senin için. Çekinme, utanma yoksa kaybedersin

Mati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SDN aşk odasına döndü beyler :) herkesmi aşık? Ben yeni terk edildim fazla olmadı. İstanbul Güneşliden selamlar :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Ad Soyad biliyorsan 11880'i ara hemen.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13

TheTruth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açıl bence reddersede dünyanın sonu değil kardeşim

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SDN hergeçen gün "aşığım, acaba oda beni seviyor mu?, bir türlü açılamadım" diyenlerle, tavsiye isteyenlerle doluyor. Hani bahar da geçti kış geliyor ama yinede miletin kanı kaynıyor demekki ;)
En kısa zamanda bu konulara bir bayan bir de erkek moderatör (aşk danışmanı olarak) atamak lazım :cool::wub:
Belliki bu konuda uzmanlığa ihtiyaç var. :yes:

Yeni sloganda hazır " SDN aşk ve teknolojinin kalbi burda atıyor" :thumbup:

gece_mavisi1

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kızı çözemiyorum bazen gönlü var gibi davranıyor bazen değil gibi kızı çözemiyorum bu cevabı almaktan korkuyorum[/QUOTE]

Çözemezssin zaten ne yaptıklarını kendileri bile çözemiyorlar bazen hayırlısı :)

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Denemekten zarar gelmez.Ben söyledim mutlu muyum hayır.Ama hayat devam ediyor :) çok sevdim vicdansızı ne olduğunu ben bile hala anlamış değilim. :s insanın eli tutulur bırakmaz gözleri gözlerine dalar öyle uzuuun uzun bakışırsınız sonra dersinki ya bu sefer olucak. Mekan hazırlarsın sözler hazırlarsın tüm umudunla cevabı beklersin ve kocaman bir HAYIR. :) Yazarken bile tuhaf oldum be.Bir hadis duydum Peygamber efendimizin :Seven sevdiğini sevdiğine söylesin. :) Allah yardımcın olsun git konuş :)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Telefondan olur mu hiç ? Biz özgüvenden bahsediyoruz sen telefon diyorsun, olmadı mail at bari :)

telefonla konusmaktan vazgeçtim yarın çekip kenara konusucam ne olursa olsun artık

Denemekten zarar gelmez.Ben söyledim mutlu muyum hayır.Ama hayat devam ediyor :) çok sevdim vicdansızı ne olduğunu ben bile hala anlamış değilim. :s insanın eli tutulur bırakmaz gözleri gözlerine dalar öyle uzuuun uzun bakışırsınız sonra dersinki ya bu sefer olucak. Mekan hazırlarsın sözler hazırlarsın tüm umudunla cevabı beklersin ve kocaman bir HAYIR. :) Yazarken bile tuhaf oldum be.Bir hadis duydum Peygamber efendimizin :Seven sevdiğini sevdiğine söylesin. :) Allah yardımcın olsun git konuş :)

geçmiş olsun kardeşim birde sevildiğini anladığında bi tarafı filan kalkmasa tamam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonla aramak çok yanlış bir seçim keşke bana da senin gibi tavsiye veren olsaydı diyorum. Çek kızı kenara, arkadaşıyla felan mı geziyor bir dakika müsade eder misiniz de. Özgüvenin tam olduğunu gösterir bu hareketler. Git açık açık aklından ne geçiyorsa söyle, evet derse senindir, hayır derse başka güzel kızlarda var. Ciddiyim aynı acıyı bir süre çektim, sonra baktım bi halt olduğu yok kafaya takmıyorum hayat devam ediyor.

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
geçmiş olsun kardeşim birde sevildiğini anladığında bi tarafı filan kalkmasa tamam[/QUOTE]

O olay gerçekleşti bile.İşin kötü yanı da orası zaten.Bu konuda bir Tecrübede benden sana :)

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
SLEEPER kardeşim seven sevdiğine söylesin derken manita yapın diye mi demiş Allah Resulu sence.Hadisi şerif insanlar arasında ki muhabbeti artırmak maksadı ile denilmiş.
İbn Ömer anlatıyor: ALLAH Resûlünün yanında oturuyordum. Bir adam çıkageldi ve selam verdi; sonra ayrıldı ve gitti. Dedim ki:
"Bu giden adamı ben seviyorum."

ALLAH Resûlü:
"Ona sevdiğini bildirdin mi?" diye sordu.

Ben,
"Hayır, bildirmedim." dedim.

Resûlullah,
"O hâlde, ona sevdiğini bildir." buyurdu.

Ben de, adamın arkasından koştum ve ona yetiştim. Selam verdim; elimi omzuna koydum. Ona:
"Vallahi, seni ALLAH için seviyorum." dedim.

"Ben de, seni ALLAH için seviyorum." dedi bana.

Ona dedim ki:
"Vallahi, bunu ALLAH Resûlü yapmamı emretti; yoksa yanına kadar gelip seni
alıkoymazdım." (1)

Mücâhid der ki : İbn Ömer bana şöyle demişti:

"ALLAH için sev. ALLAH için nefret et. ALLAH için dost ol. ALLAH için düşman
ol. ALLAH dostu olmanın yegâne yolu budur. Bir kimse, namazı ve orucu ne kadar
çok olursa olsun, böyle olmadıkça imanın gerçek tadını alamaz. Bu kişinin

insanlarla olan kardeşliği, dünyevî münasebetlerden öteye geçmez." (2)

Kardeş al ananı babanı yanına baban istesin lafı kapatın :-D

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SLEEPER kardeşim seven sevdiğine söylesin derken manita yapın diye mi demiş Allah Resulu sence.Hadisi şerif insanlar arasında ki muhabbeti artırmak maksadı ile denilmiş.
Kardeş al ananı babanı yanına baban istesin lafı kapatın :-D

Eyvallah da illa manita için demedim ki sonuçta seviyorsun.Bu annen baban arkadaşların da olabilir tabi.Kız istemeye gelince o günlerde gelecek :)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
lafini bilde konus yasi kemale erip ergen gibi konusanlar var

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Granikos senide mi yunanlılara attık ya :D şaka bi yana yüzyüze yap sınıftakilerede tavrını koy,çıkışta yada öğlen teneffüsünde 5 dklığına izin iste ve olabildiğince yardır usta yoksa işin gerçekten zor.Söylemeyip platonik olmak çok berbat bi durum (tecrübeyle sabit)

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Seviyosan git konuş panpa :)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
yarın bu iş bitecek arkadaşlar hadi hayırlısı yarında bitiremezsem bi daha teklif etmem

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
var ama öyle tom cruise gibi birini bekleme tabi sarışın mavi gözlüyüm boyumda fena değil 1.78- 80 arası bişi ama kızı çözemiyorum bazen gönlü var gibi davranıyor bazen değil gibi kızı çözemiyorum bu cevabı almaktan korkuyorum

sen tipten kaybettin.sarışın, mavi gözlüler bayanlara hep itici gelir:D
madem yanında oturuyorsun numarasını alman gerekmez.bı yere davet etmen yeterlı olacak

Reaksiyon puanı
10,315
okulumu bitirip ekmeğimi elime alıp, kimseye muhtaç olmadan, el açmadan yaşayıp bir aileyi geçindireceğim seviyeye gelinceye kadar hiç kimseyi sevmemeye, hiç kimseye o gözle bakmamaya karar vermiştim. öyle de oldu.

okulumu bitirdim, ekmeğimi elime aldım, kimseye muhtaç olmadan yaşayabileceğim bir duruma geldiğim gün...

bir kız gördüm, gözlerinin içine baktım, o da benim. elektrik diyorlar ya, öyle oldu. o güne kadar hiçbir kızın gözüne bakmamıştım.

elektrik gitti geldi....

"kimsin bilmem ama ömrümde ilk kez aşık oldum ulan. fena halde vuruldum sana, belli ki Allah seni bana yazmış olmalı" dedim.

gerisi çok uzun hikaye... bir roman çapında...

o kız bugün benim eşim.

tam 29 yıldır!

sana da hayırlı olanını dilerim arkadaşım.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
okulumu bitirip ekmeğimi elime alıp, kimseye muhtaç olmadan, el açmadan yaşayıp bir aileyi geçindireceğim seviyeye gelinceye kadar hiç kimseyi sevmemeye, hiç kimseye o gözle bakmamaya karar vermiştim. öyle de oldu.

okulumu bitirdim, ekmeğimi elime aldım, kimseye muhtaç olmadan yaşayabileceğim bir duruma geldiğim gün...

bir kız gördüm, gözlerinin içine baktım, o da benim. elektrik diyorlar ya, öyle oldu. o güne kadar hiçbir kızın gözüne bakmamıştım.

elektrik gitti geldi....

"kimsin bilmem ama ömrümde ilk kez aşık oldum ulan. fena halde vuruldum sana, belli ki Allah seni bana yazmış olmalı" dedim.

gerisi çok uzun hikaye... bir roman çapında...

o kız bugün benim eşim.

tam 29 yıldır!

sana da hayırlı olanını dilerim arkadaşım.

Büyüksün hocam, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah !