Bu kızı seviyorum

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
arkadaşlar yanımda oturan kızdan çok seviyorum ama kıza bir türlü açılamıyorum bugun arkadaştan kızın telefonunu alip konusucam ama biz arkadaşız olmaz demesinden korkuyorum .. sizce böyle birşey derse ne diyeyim

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13

var ama öyle tom cruise gibi birini bekleme tabi sarışın mavi gözlüyüm boyumda fena değil 1.78- 80 arası bişi ama kızı çözemiyorum bazen gönlü var gibi davranıyor bazen değil gibi kızı çözemiyorum bu cevabı almaktan korkuyorum

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Telefonu kızdan niye istemiyorsun?

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Telefonu kızdan niye istemiyorsun?

bugün bizim sınıftakiler yüzünden isteyemedim çünkü sınıfta istesem hemen oo moo çekiyolar kızı zor durumda bırakmamak için isteyemedım aslen utangaç biriyim bugün kıza korece seni seviyorum yazdım bu ne dedi bekle dedim seni seviyorum yazdım öyle mi demekmiş deyip normal bir surat ifadesiyle karşılaması beni delirtti şahsen

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
var ama öyle tom cruise gibi birini bekleme tabi sarışın mavi gözlüyüm boyumda fena değil 1.78- 80 arası bişi ama kızı çözemiyorum bazen gönlü var gibi davranıyor bazen değil gibi kızı çözemiyorum bu cevabı almaktan korkuyorum

Bir de şöyle düşün.Söylemediğini varsayarsak yarın birgün elin adamıyla takıldığında günlerin hep ulen keşke deseydim diye geçecek.Kızı kaybetmiş olacaksın.Söylediğini varsayarsak en kötü ihtimal kız reddecek ama en azından ileride keşke demeyeceksin.Kızı yine kaybetmiş olacaksın bişey değişmeyecek.Bir de kabul etme olasılığı var tabi.Kabul ederse dünyalar senin olacak pembe gözlük takacaksın.Ayrıca kızlar kendine güvenen erkekleri severler bunu da unutma.Sonuç: Git konuş. :)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
bız sana seviyorler

yanlış yazmış olabiirim abartma

Bir de şöyle düşün.Söylemediğini varsayarsak yarın birgün elin adamıyla takıldığında günlerin hep ulen keşke deseydim diye geçecek.Kızı kaybetmiş olacaksın.Söylediğini varsayarsak en kötü ihtimal kız reddecek ama en azından ileride keşke demeyeceksin.Kızı yine kaybetmiş olacaksın bişey değişmeyecek.Bir de kabul etme olasılığı var tabi.Kabul ederse dünyalar senin olacak pembe gözlük takacaksın.Ayrıca kızlar kendine güvenen erkekleri severler bunu da unutma.Sonuç: Git konuş. :)

peki sen dedin biz arkadaşız olmaz dedi ne yaparsın kızla aramız iyi şakalaşırız güleriz felan ama sanki böyle bişey diyecek beni sinir edecek

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
bugün bizim sınıftakiler yüzünden isteyemedim çünkü sınıfta istesem hemen oo moo çekiyolar kızı zor durumda bırakmamak için isteyemedım aslen utangaç biriyim bugün kıza korece seni seviyorum yazdım bu ne dedi bekle dedim seni seviyorum yazdım öyle mi demekmiş deyip normal bir surat ifadesiyle karşılaması beni delirtti şahsen

Çıkışta tek yakala :D o değilde saf ayağına yatıyor. :D

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Çıkışta tek yakala :D o değilde saf ayağına yatıyor. :D

aynen o böyle saf ayağına yatınca ben bozuldum zaten oda anladı 4 ders konuşmadım sonra birşey oldu hoca dersi boş bıraktı o ara tekrar güldük ettik ama bu iş bugün bitecek

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
peki sen dedin biz arkadaşız olmaz dedi ne yaparsın kızla aramız iyi şakalaşırız güleriz felan ama sanki böyle bişey diyecek beni sinir edecek

O dediğin benim başıma geldide ben bıraktım kızı.Sen bırakma tabi öyle dese bile ısrarcı ol.Bırakma kızı.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
O dediğin benim başıma geldide ben bıraktım kızı.Sen bırakma tabi öyle dese bile ısrarcı ol.Bırakma kızı.

istemezse topuğuna filan mı sıkıyım napiyim .:D ama reddederse çok üzülürüm hayatımda 2 kişi böyle sevdim biri ilkokulda kaldı biriyle şimdi mücadele ediyorum ama olmayacak gibi bugün o dediği lafta bile gözlerim yaşardı red alırsam ağlarım resmen ama çekingenliimi kırıp daha fazla uzatmamak istiyorum

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
lnnisvs4.jpg

:D

yildirim3273

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seni tanıyorum. Kız da senden hoşlanıyor. Bi arkadaşım bana bahsetti biraz. Acele et hemen ara. Kız çekingenliğinden sıkılmaya başlamış yavaş yavaş bekleme artık. Güven bana ;)

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
araya hiçbi zaman başkalarını karıştırma bence direk gidip sen konuş

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
eğer sen gidip istersen kızın sana bakış açısı daha farklı olur

iş işten geçti artık be kardeşim bu son cümlelerim birazdan gidicem arkadaşımın yanına pes aticaz pes atmadan anlatıcam herşeyi

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
baya heyecanlı gördüm seni rahat ol ve cesur ol telefonla da konuşmak olabilir ama yüzyüze söylemek bence herzaman daha ikna edici olabilir yine de sen bilirsin

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
iş işten geçti artık be kardeşim bu son cümlelerim birazdan gidicem arkadaşımın yanına pes aticaz pes atmadan anlatıcam herşeyi

Sen telefonla mı kıza açılcan ne yapcan.yaş kaç senin ayrıca ya hiç sormadık :)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Sen telefonla mı kıza açılcan ne yapcan.yaş kaç senin ayrıca ya hiç sormadık :)

17 yaşındayım :D telefonda açilicam bugün bitiricem işi arkadaşımı bekliyorum :D

baya heyecanlı gördüm seni rahat ol ve cesur ol telefonla da konuşmak olabilir ama yüzyüze söylemek bence herzaman daha ikna edici olabilir yine de sen bilirsin

tabi ki yüzyüze daha iyi olur ama kızı tek yakalasam eğer öyle birşey olursada oo felan çekerler en iyisi önce telefonda konusup eğer iş uzarsa yüzyüze görüşmek