S
SDN Okuru
SDN Okuru
git konuş,dik dur ve güven kendine. Kendine güven ki kıza da güven ver, adam diye yanımda gezdirebiliyim desin senin için. Çekinme, utanma yoksa kaybedersin
SDN aşk odasına döndü beylerherkesmi aşık? Ben yeni terk edildim fazla olmadı. İstanbul Güneşliden selamlar
![]()
Ad Soyad biliyorsan 11880'i ara hemen.
SDN aşk odasına döndü beylerherkesmi aşık? Ben yeni terk edildim fazla olmadı. İstanbul Güneşliden selamlar
![]()
17 yaşındayımtelefonda açilicam bugün bitiricem işi arkadaşımı bekliyorum
![]()
Telefondan olur mu hiç ? Biz özgüvenden bahsediyoruz sen telefon diyorsun, olmadı mail at bari![]()
Denemekten zarar gelmez.Ben söyledim mutlu muyum hayır.Ama hayat devam ediyorçok sevdim vicdansızı ne olduğunu ben bile hala anlamış değilim. :s insanın eli tutulur bırakmaz gözleri gözlerine dalar öyle uzuuun uzun bakışırsınız sonra dersinki ya bu sefer olucak. Mekan hazırlarsın sözler hazırlarsın tüm umudunla cevabı beklersin ve kocaman bir HAYIR.
Yazarken bile tuhaf oldum be.Bir hadis duydum Peygamber efendimizin :Seven sevdiğini sevdiğine söylesin.
Allah yardımcın olsun git konuş
![]()
SLEEPER kardeşim seven sevdiğine söylesin derken manita yapın diye mi demiş Allah Resulu sence.Hadisi şerif insanlar arasında ki muhabbeti artırmak maksadı ile denilmiş.Denemekten zarar gelmez.Ben söyledim mutlu muyum hayır.Ama hayat devam ediyorçok sevdim vicdansızı ne olduğunu ben bile hala anlamış değilim. :s insanın eli tutulur bırakmaz gözleri gözlerine dalar öyle uzuuun uzun bakışırsınız sonra dersinki ya bu sefer olucak. Mekan hazırlarsın sözler hazırlarsın tüm umudunla cevabı beklersin ve kocaman bir HAYIR.
Yazarken bile tuhaf oldum be.Bir hadis duydum Peygamber efendimizin :Seven sevdiğini sevdiğine söylesin.
Allah yardımcın olsun git konuş
![]()
Kardeş al ananı babanı yanına baban istesin lafı kapatın :-Dİbn Ömer anlatıyor: ALLAH Resûlünün yanında oturuyordum. Bir adam çıkageldi ve selam verdi; sonra ayrıldı ve gitti. Dedim ki:
"Bu giden adamı ben seviyorum."
ALLAH Resûlü:
"Ona sevdiğini bildirdin mi?" diye sordu.
Ben,
"Hayır, bildirmedim." dedim.
Resûlullah,
"O hâlde, ona sevdiğini bildir." buyurdu.
Ben de, adamın arkasından koştum ve ona yetiştim. Selam verdim; elimi omzuna koydum. Ona:
"Vallahi, seni ALLAH için seviyorum." dedim.
"Ben de, seni ALLAH için seviyorum." dedi bana.
Ona dedim ki:
"Vallahi, bunu ALLAH Resûlü yapmamı emretti; yoksa yanına kadar gelip seni
alıkoymazdım." (1)
Mücâhid der ki : İbn Ömer bana şöyle demişti:
"ALLAH için sev. ALLAH için nefret et. ALLAH için dost ol. ALLAH için düşman
ol. ALLAH dostu olmanın yegâne yolu budur. Bir kimse, namazı ve orucu ne kadar
çok olursa olsun, böyle olmadıkça imanın gerçek tadını alamaz. Bu kişinin
insanlarla olan kardeşliği, dünyevî münasebetlerden öteye geçmez." (2)
SLEEPER kardeşim seven sevdiğine söylesin derken manita yapın diye mi demiş Allah Resulu sence.Hadisi şerif insanlar arasında ki muhabbeti artırmak maksadı ile denilmiş.
Kardeş al ananı babanı yanına baban istesin lafı kapatın :-D
Yarın konuşucam demiş işte
Yarın konuşucam demiş işte![]()
ttnet vakalarından biri daha.... düzelttim![]()
var ama öyle tom cruise gibi birini bekleme tabi sarışın mavi gözlüyüm boyumda fena değil 1.78- 80 arası bişi ama kızı çözemiyorum bazen gönlü var gibi davranıyor bazen değil gibi kızı çözemiyorum bu cevabı almaktan korkuyorum
okulumu bitirip ekmeğimi elime alıp, kimseye muhtaç olmadan, el açmadan yaşayıp bir aileyi geçindireceğim seviyeye gelinceye kadar hiç kimseyi sevmemeye, hiç kimseye o gözle bakmamaya karar vermiştim. öyle de oldu.
okulumu bitirdim, ekmeğimi elime aldım, kimseye muhtaç olmadan yaşayabileceğim bir duruma geldiğim gün...
bir kız gördüm, gözlerinin içine baktım, o da benim. elektrik diyorlar ya, öyle oldu. o güne kadar hiçbir kızın gözüne bakmamıştım.
elektrik gitti geldi....
"kimsin bilmem ama ömrümde ilk kez aşık oldum ulan. fena halde vuruldum sana, belli ki Allah seni bana yazmış olmalı" dedim.
gerisi çok uzun hikaye... bir roman çapında...
o kız bugün benim eşim.
tam 29 yıldır!
sana da hayırlı olanını dilerim arkadaşım.