bu kız Benden hoşlanıyomu

muhammet eren cann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Arkadaşlar kısaca anlatım ben bu kızla birkaç defa karşılaştım sonra instagramını buldum istek attım sonra arkadaşım diye yanlışlıkla. Küfürlü video gönderdim beni engelledi sonra engeli kaldırdı fotolarımı beğeniyo durumlarıma ilk o bakıyo hergün şarkı paylaşşıo bul beni gibi. Sözlü şarkılaar sizce. Beni seviyomu. Ben mi yanlıış anlıyorumm

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Hikayesine yanıt ver konuş. Hiç konuşmamaktan iyidir.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Başkası için şarkı paylaşıyor olabilir, fotoğraf beğenmesi normal, hikaye denk geliyordur.
ama
Hikayesiyle ilgili bir yorum yapmak çok zor olmamalı. Herhangi bir hikayesine güzel bir yanıt ver ve nasıl tepki verdiğini gör. Zaten hoşlanıyorsa konuşmayı devam ettirmek ister. Hoşlanmıyorsa da sapık damgası vuracak değil. Normal arkadaş gibi devam edersiniz.

muhammet eren cann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Başkası için şarkı paylaşıyor olabilir, fotoğraf beğenmesi normal, hikaye denk geliyordur.
ama
Hikayesiyle ilgili bir yorum yapmak çok zor olmamalı. Herhangi bir hikayesine güzel bir yanıt ver ve nasıl tepki verdiğini gör. Zaten hoşlanıyorsa konuşmayı devam ettirmek ister. Hoşlanmıyorsa da sapık damgası vuracak değil. Normal arkadaş gibi devam edersiniz.
teşekkürler. denicem

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,451
Seviyor bence yürü yürü hatta yürüme koş kıza. Maço ol, hatta görüştüğünüzde kıza bir tokat fırlat sana bağlanır. ?

Kızlar seveni sevmez kardeş.
Hatta bak O videonu ona atmasaydın seni takip etmezdi. :D