Aşk Meşk

CeLaSuN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar..
Konuya lap diye atlayım. Tarih 8 mart 2015. Halk eğitim vermiş olduğu bilgisayar kurslarına katılmak için derse gittim. Ortam sıkıcıydı,konular basitti,bilgisayar açıp kapamayı öğreniyorduk :) derken saat 19.27 oldu sınıfa bir güneş girdi. ilk gördüğümde nutkum tutuldu kendime 5 dk gelemedim, çok tatlıydı 1.62 olduğunu iddaa ettği boyuyla; ki bana göre 1.58 (max) ..çok güzel gülüyordu ya.. neyse o gün dikkatimi çekti bense 3 senedir hiç bir kızla sevgili olma yolunda girişimim bile olmamıştı. kırgındım hala güvenemiyordum hala belki de korkuyordum.. 1 ay uzaktan izledim onu çok sevimliydi ya hayat doluydu,ona gülmek o kadar çok yakışıyordu ki.. bense kendi içimde hala hesaplaşıyordum. Çok kırılmıştı kalbim, daha doğrusu gururum onurum... Kızla arkadaşlık kurmam lazımdı biliyorum, belki en doğrusu öyleydi ama yapamamıştım,hevestir diye kendimi kandırıyordum.. Kursun bitmesine 1 hafta kalmıştı. O kızı kazanmak değil kaybetmek istedim. En yapılmaması gerekenlerin başında olan bişey yaptım ve bunu bilerek yaptım; kıza mesaj attım. ondan hoşlandığımı söyledim çay kahve içmek istediğimi söyledim. Her mesaj atanla çay içmeye gelmeyeceğini bildiğim halde... Bu tür şeylere vakit ayıramayacağını söyledi. hatta özür bile diledi. bende k bakma dedim olay kapandı. kurs bitti. ona ne kadar alışmışım meğersem. sesini duymak,çaktırmadan bakmak kokusunu duymak.. çıldırmaya başlamıştım. aklımdan çıkmıyordu geceleri uyuyamıyordum. Yine böyle bi gece şarkı gönderdim ona . birde şiir ertesi gün baktığımda beni engellemişti :) acayip bi hismiş engellenmek ya kendimi çok kötü hissetmiştim.. kendimi öyle alışmıştım ki hayal kurmaya.. hayal kurmak insanı tüketiyor sanırsam her duyguyu gerçekmiş gibi hissedebildiğiniz an ayvayı yemişsiniz demektir..
aynı mahallede oturuyorduk..işten saat kaçta döndüğünü öğrenmiştim.. uzaktan izlemeye başlamıştım,onu 35 sn görebiliyordum artık.. olsun buda yetiyordu bana.. içimde koskoca bi hal almıştı, çok yanlış yaptığımı o zaman anlamıştım, o kaybedilmesi gereken biri değildi benim için.. onu kazanmam gerekiyordu. kızı daha da kıskaca aldım. neleri sever, nelerden hoşlanır, sevdiği filmler, renkler, kıyafetler ,kitaplar, müzikler..... nasıl ki yeni başlayan bir ilişkide karşı tarafın zevklerini öğreniyorsunuz, bende aynı şekil.... tek farkı onun haberinin olmamasıydı..
Papatyaları çok seviyordu. gece yine hayal kurarken bir anda fırladım yataktan, odasının karşısına papatya dikmek için :) günaydın mesajları gönderdiği, güne merhaba dediği penceresinin baktığı yere.. Saat gecenin 2 buçuğuydu.. ben indim tarla sapa yerlerden elimde fenerle düşe kalka papatya topladım kökleriyle beraber. sonra aldım elime küreği... ya hak.... gittim gecenin 4ünde evinin önüne diktim..çok heyecanlıydı ya hayatımda hiç yapmadığım şeyleri yapma ihtiyacı hissediyordum nedense acayip bir güç vardı içimde yolda hızlı hızlı yürür merdivenleri 3 erli çıkar hale gelmiştim... sıfatımda hep bi aptal gülümsemesi vardı artık. annemin farketmesi de geç olmamıştı haliyle beni 3 4 senedir böyle görmüyordu...
2 gün geçmişti. her gün bakıyordum papatyalara 3. gün çöpçüler çekip koparmıştı.. görmemişti bile muhtemelen..
Bi hediye paketi yapmak istedim. içerisine 3 tane papatya koydum. bir tane peluş ayıcıklı anahtarlık koydum. eskiden biz kendimiz kaplardık ders kitaplarını. o kaplarla bi kutuyu kapladım. 4 saat uğraştım ,güzel bi paket olsun diye. üzerine kırmızı kurdele bağladım hoş sevimli gözüksün diye.. Bu pakedi ona vermem gerekiyordu ama nasıl? kapısının önüne bırakma fikri aklıma geldi. geleceği saati biliyordum yani başkasına komşularına rezil olmazdı.. bu arada bahsettiğim kızın ailesi çok ama çok tutucu. kızı çok baskılı büyütmüşler çok ürkek yapısı vardı benden çok korkuyordu... hissediyordum.. Hergün indiği yerde inmedi.. bende bekledim.. geldiğini görünce fırladım.. evinin kapısının önüne hediyeyi bıraktım.. benim bıraktığımı gördü.. hiç merak etmedi almadı paketi.... faceden engelimi kaldırmış mesaj atmış. senin amacın ne? rahatsız olduğumu görmüyormusun diye... bende ona mesaj attım sence ? hiç bi kıza ne mesaj göndersem diye sabaha kadar beklediğin oldu mu? diye..
bende bi şans ver gibilerinden mesaj attım. bana allahtan erkek arkadaşım senin gibi takıntılı değil dedi..sonra kız nişanlanacağım dedi eylül gibi.. ben şok olmuştum. hiç ama hiç bi yerden öyle duyum almamıştım.. paylaştığı şiirler sözler hep aşk acısı çeken, yalnızlığınla mutlu olmaya çalışan biri imajı vardı... inanmadığımı söyledim. beni tehdit etti gerekirse söylerim diye.. bende inanmıyorum dedim. yemin ederse tek kelime bile yazmayacağımı söyledim. yemin etti. bir daha bişey yazmadım... 4 gün sonra beni yeniden engelledi... hiç bişey yazmamama karşın... yazdığımda engelledi ,yazmadım yine engelledi :) sonra araştırmaya devam ettim daha sağlam kaynaklar buldum.. hayatında kimse olmadığını artık tamamen biliyordum... benden kurtulmak için yemin etmişti :) bense gittim yoksul birine tuz ekmek verdim. boşa yemin ettirdim diye..
Sağdıcımın nişanlısıyla aynı yerde çalışıyor bana 1 saat mesafede bi yerde.. o da çok konuşmuş ikna için; ama kız çok korkmuş. hatta şöyle demiş annemle bile dışarı çıkmaya korkuyorum. annemin yanında çekip konuşacak diye... la mallığa bak ben 3 ay seni takip etmişim konuşamamışım.. ki hiç sevmem yol ortasında çekip konuşmayı.. bide annenin yanında mı çekip konuşacağım. bunu söylediğine çok kızdım.. egosunu mu tatmin ediyodur nedir diye.. fazla mesajda atmadım hani taş çatlasın 8 9 mesajdır..15 gün geçti görmedim haftaya doğumgünü var. bir kitap istiyor. aklıma direk o kitabı alıp veresim geldi.. ama korkuttuk bi kere. korkutmadan hoş bi şekilde vermek lazım.. yol ayrımındayım. yanlış yaptığımı biliyorum hemde baştan sona normal bi ilişki böyle olmaz farkındayım ama durum bu elimden geldiğince anlatmaya çalıştım size.. Aklıma arkadasın nişanlısı geldi. kızın masasına bırakıverse iyi olur diye düşündüm..
Ben bu kızı istiyorummm. nedense vazgeçemiyorumm..onu kazanmak için ne kadar uğraşmak gerekiyorsa razıyım.. bana bi fikir beyan etmek isteyen varmııı????

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Teknolojiyi unutun, ne yapacaksanız eski usul yapın :)

Arkadaşınız ve nişanlısının olduğu bi yemekte buluşabilirsiniz mesela. Maksat kızın kendini güvende hissetmesi.

Sizin bu yaptıklarınız resmen sapıklık. Kızın herhangi bi yakını ıslak odunla dalsa haketmişsiniz yani. Normal tanışmak dururken sapık gibi herşeyini araştırmak da nedir? Kendinizi kızın yerine koyun.

CeLaSuN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım da aynı şeyleri söylemişti.. Nedense hep çılgınlık yapasım geliyor. İzlediğim ne kadar romantik komedi varsa yapasım var. İçten içe çocuklarıma anlatacak hikayeler gibi hissediyorum. Durumum umutsuz vaka.. evet benim bu sapık imajından kurtulmam gerek.haklısınız :)

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kizla yuzyuze konusma ayarla duzgun bi yerde her seyi bastan almak istedigini falan soyle eger kabul ederse cok ustune dusme kizin agirdan al.kizlar kolay hedefleri sevmez (hepsi ayni degil tabi)bu dediklerimi bi dene istersen bro

CeLaSuN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kızla yüzyüze konuşma ayarlayamam. kız benden farenin kediden korktuğu kadar korkuyor. ben öyle bişey yaparsam çok daha kötü şeyler olabilir. Bu gece, ilk sahur tweetini, rtledim beni engellemedi. ramazanın suyu hürmetine olsa gerek :) Ben ona farkımı belli edecem de iyi strateji lazım

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Hala sapıklığa devam ettiğinin farkında değilsin. Her türlü teknolojik gelişmeyi bi kenara bırakman lazım. Yaşın gerçekten 28'se ve bunları yapıyosan durum vahim :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
ve sabah hastane yatağında uyanır hemşire kahvaltı ve ilaçlarını getirmiş o kadar şey ruya olduğunu aslında o kızın olmadığını anlar hemşire buna pas atar başhekime yakalanır rezil olur...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Boşuna çabalıyorsun gerçekten boşuna. Sen takıntı haline getirmişsin kızı. Romantik komedilerdeki çılgınlıkları yapman onun için hiçbir anlam ifade etmeyecek. Tek yönlü bir çabanın sonunda sadece kendini tüketmekle kalacaksın. Hiçbir kız için değmiyor o kadar çaba çünkü eşek hoştan anlamaz. Boşver o kızı, unutmaya çalış. Başta zor olsa da bir gün alışıyor insan bu duruma. Seni isteyecek biri olmadıktan sonra karşılıklı aynı miktarda hisleri paylaşmadıktan sonra inan olmuyor. Dünyada kalan son erkek bile olsan olmuyor. O oldurmaya çalışsa bile olmuyor çünkü senin beklentilerin asla karşılanmıyor ve sana istediğin sevgiyi sunamıyor. Sonra ağzına edilip bırakılmış olarak kalıyorsun. Boşver arkadaşım boşver...

CeLaSuN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oda bana takıntılı olduğumu söyledi. Ben her zaman yaptığım gibi araştırmaya devam ettim. Takıntı ile aşk arasındaki o ince çizgiyi... Takıntı insanı yoran,üzen,herşeyi kontrol altına almaya çalışan bi durum varken aşkta durum daha toz pembe bakmak,kendini mutlu hissetmek,yaşamaktan mutlu olmak kavramlarından bahsediyorlardı.. ben neler hissettiğimi biliyorum arkadaşlarım,onun benden korkmasına inat umudumu asla kaybetmiyorum.. 15 gündür yanına yaklaşmadım :) beklemedeyim adım adım,cm cm,olmazsa milim milim.. onu ürkütmeden kendini rahat hissedeceği bir yerde,mesela arkadaşımın ekimde düğünü var ona gelecek elbet :) tam zamanı bence.. Ben hislerime göre yaşarım arkadaşlar kolay sevmem, sevdimmi de peşini bırakmam. Aklımda şunu yaptın mı ki???? sorusu bittiği an o zaman biter yani vazgeçerim...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Oda bana takıntılı olduğumu söyledi. Ben her zaman yaptığım gibi araştırmaya devam ettim. Takıntı ile aşk arasındaki o ince çizgiyi... Takıntı insanı yoran,üzen,herşeyi kontrol altına almaya çalışan bi durum varken aşkta durum daha toz pembe bakmak,kendini mutlu hissetmek,yaşamaktan mutlu olmak kavramlarından bahsediyorlardı.. ben neler hissettiğimi biliyorum arkadaşlarım,onun benden korkmasına inat umudumu asla kaybetmiyorum.. 15 gündür yanına yaklaşmadım :) beklemedeyim adım adım,cm cm,olmazsa milim milim.. onu ürkütmeden kendini rahat hissedeceği bir yerde,mesela arkadaşımın ekimde düğünü var ona gelecek elbet :) tam zamanı bence.. Ben hislerime göre yaşarım arkadaşlar kolay sevmem, sevdimmi de peşini bırakmam. Aklımda şunu yaptın mı ki???? sorusu bittiği an o zaman biter yani vazgeçerim...

Seninki kesinlikle aşk değil. Takıntıda da aynı şeyler söz konusu oluyor ta ki bunun takıntı olduğunu kabul edene kadar. Neler hissettiğini bildiğini sanman bile takıntı olduğunu gösteriyor. Sen aslında ona aşık bile değilsin. Sen ona aşık olmayı istiyorsun ve bu fikre aşıksın aslında. Ne kadar ters tepkiyle karşılaşırsan bu takıntı da inadına büyümeye başlıyor. Duygularını bu kadar yoğun yaşamanı da anlıyorum ama emin ol bu kadar uçlarda yaşamak sana sadece zarar veriyor. Bak, onun sana karşı hiçbir hissi yok gibi duruyor ama hadi diyelim ki birazcık olsun -ki hiç öyle durmuyor anlattığından- yine de sana hiçbir zaman senin istediğini veremeyecek. Bu yüzden de mutsuz olmaya başlayacaksın. Avatar resmimi görüyorsun değil mi? Aynen öyle olmaya başlıyorsun ve içten içten resmen öldürüyor bu mutsuzluk seni. Senin bu takıntından ne kadar zor olsa da vazgeçmen şart. Öncelikle tabi bunu kabullenmen lazım. Kızı da rahatsız etmeyi bırakmalısın. Altını çize çize yeniden söylüyorum. Senin bu yaşadığın aşk değil; o kıza aşık olma isteğine duyduğun bir takıntı.

CeLaSuN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Neler hissettiğini bildiğini sanman bile takıntı olduğunu gösteriyor." İnsan neler hissetiğini bilemezmi size göre?

"sana hiçbir zaman senin istediğini veremeyecek." Bana bir defa içten gülsün mutlu olduğunu göreyim yeter...
Eğerki mutsuz olursam onunla konuşurum.. mutsuz olduğumu belirtirim. İnsanız hepimiz mutlu olacağımızın garantisini kim verebilir ki? Benim onu istememdeki ana sebep mutlu olabileceğimizi düşünmem zaten...
Benim kavgam ona kendimi yanlış tanıtmam arkadaşım.. Ben kafamı yastığa koyduğumda içim rahat olsun isterim. Bu olayın bu hale gelmesindeki sebep benim.. Önce onu kaybetmek istedim hatam da burdaydı..
Avatar resminizle alakalı kısaca "aşkın 500 günü diyebilirim". Ben gerçekleri görebiliyorum en azından şu an...
Size göre emek harcamak takıntı mı? Ben hangi konu olursa olsun tırnaklarımla kazıyarak sahip oldum elimdekilere.. hayat felsefem diyebileceğim bi sözü paylaşayım che'nin sözü..
[h=2]Kaybetmekten korkma!
Bir şeyi kazanmak için,
Bazı şeyleri kaybetmelisin ve unutma
Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.[/h]

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Hissedilen şeyler bazen doğru bir şekilde algılanamıyor ve birbirine karışıyor tüm duygular. Ben de eskiden senin gibi düşünürdüm ama her vazgeçiş bir yenilgi değildir hatta tam tersine bir kazançtır. Boşa kürek çekmek yerine doğru sulara yelken açmak gerekiyor. Tecrübelerden dolayı da yanlış yolda olduğunu görebiliyorum. Neyse kendin bilirsin tabi; bazen insan yaşamadan öğrenemiyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Moral bozmak istemem yazdıklarını bir çırpıda okudum, ama kiz begenmedikten istemedikten sonra ne yapsan bos gibi geliyor bana, bi gidişle sıkıntı olur senin için

CeLaSuN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beni düşünüp,daha doğrusu iyiliğimi mutlu olmamı istediğiniz için çok teşekkür ederim.. Haklısınız zorluyorum,farkındayım... Bu konuyu açmamdaki ana sebep fikir alışverişi.. İçimdekileri de dışa vurma isteği.. Hepimizz mutlu olalım istiyorum ya.. Sevelim sevilelim istiyorum.. Gelişme olursa yazacağımm şimdilik beklemedeyim ;)