Bu Kadar da Olmaz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SaMaRRa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acayip senaryo üretme kapasiten var :D ilgilendin mi hiç bu işlerle ? :D

yok ama empati yaptım. bir kitap yazma isteğide var içimde ama o sonraki mesele. ben böle acaip işler yapan biriyim. sayısalcıyım, karikatür çizerim, şiir yazarım falan filan. ne kadar alakalı şeyler dimi? ama şuan hayatımdaki tek aşk teknoloji ve elektronik üzerine kurulu. zaten beni sayısala bağlayan ve burada bulunmamı sağlayanda o. neyse ben artık kaçar. yoksa sahura kadar durcaz. yarın yine devam ederiz sohbete.

(arkamdan çok konuşmayın haa. hepsi kayıtlı gelip okuyacam:D troy a yaptığınız gibi banada bölüm açmayın komplo teoricimiz falan die:D durduk yere reklam olmayalım:))

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Marifet bir şey bilmek değilmiş,
Marifet bildiğini öğretebilmekmiş.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
LogMeIn daha güzel :) web tabanlı browserdan tavsiye ederım IT reach ile profesyonellere :)

Pet geçmiş olsun torunum :)

hasanztr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Böyle durumlarda insanın en büyük yardımcı Teamviewer.Bu programı karşı tarafa kurduyosun sonra programı kurduktan sonra program ekranındaki ID ve şifreyi alıp bağlanıp işini görüyorsun.Ne sen krize giriyorsun ne karşı tarafa küfür gitmemiş oluyor.Tavsiye ederim :D

evet katılıyorum en güzeli team viewer.ben bütün acemi arkadaşlarıma bunu kurdum aradıkları zaman sen çekil kenara diyorum onlar da film izler gibi seyrediyorlar bu adam ne yapıyor diye bi de şifrelerini kendim ayarladım hepsine istediğim zaman müdahale ediyorum.bazen de gıcıklık olsun diye zırt diye açıyorum programı sinir oluyorlar o zaman az önce format attık pc ye kurdum team i bana hiç bi şey sormuyorlar ben de bi şey söylemeden işimi yapıp çıkıyorum dert anlatmak zorunda da kalmıyorum.iyi ki varsın Team Viewer...

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Merak ettim senden 1 yaş büyükmüş.Senin yaş kaç_?