iniş cıkış acaba sitedeki siyaset agırlıklı ve din agırlıklı konulardan olmasın ...!!!
Bu siteye ağırlıklı olarak haber7 sitesindeki reklamlardan gelen üyeler var. Doğal olarak siyaset ve din en fazla konuşulması gereken konulara dönüşüyor. Siz her ikisininde kapısına kilit vursanız ya aklınızda zorunuz vardır demektir yada kendi üye profilini tanımıyorsunuz demektir.
Dikkat ederseniz en az ilgi gören konular editörlerin açtığı konulardır.
![]()
Forumda gezinirken dikkatimi çekti.ben üye olduğum zamanlarda 4000 lerdeydi sıralama şimdi 6000 lere yaklaşıyor.
:biggrin:Editörler gibi birde soru koyayım.
Sizce bu düşüşün sebebi nedir?:biggrin:
Bu siteye ağırlıklı olarak haber7 sitesindeki reklamlardan gelen üyeler var. Doğal olarak siyaset ve din en fazla konuşulması gereken konulara dönüşüyor. Siz her ikisininde kapısına kilit vursanız ya aklınızda zorunuz vardır demektir yada kendi üye profilini tanımıyorsunuz demektir.
senin siteye üye olmandan
![]()
Bu iddia bir sorun var, Haberturk, Milliyet, Posta bazen Sabah'da bizim haberlerimizi paylaşıyor ve kaynak olarak SDN'yi gösteriyor. Sadece Haber 7 yapsa dediğiniz doğru olabilir ancak herhalde bu haber siteleriden de üye geliyordur bize![]()
Editör haberleri konusunda ise, bizim anasayfaya yaptığımız haberler bunlar. Forumdaki üyelere kolaylık olsun diye, burada da açılıyor. Burada az okunan haberlerimiz anasayfada 15-20 bin okunuyor. Sanırım fazla anasayfayı ziyaret etmiyorsunuz.
Katılıyorum.
Ben en fazla ana sayfayı kontrol ederim. Çok nadiren forum başlıklarını tek tek gezerek açılan başlıkları incelerim. Hatta benim için ana sayfada bulunan "Forumda Son Başlıklar" bölümü bulunmaz bir nimet. Buradan forumun hudutlarına dalmadan açılan başlıkları takip ediyorum.
Gelelim 15-20 bin okuma sayısına;Bu iddia doğrıu olabilir, ama bu oranda okunan bir haberin içeriğine bu kadar az yorum yapılması manidar. Bu durumda ya siz haklısınız ve 15-20 bin okunan bir habere yorum yazmayan,kişisel kanaatlerini bildirmekten üşenen bir üye profiline sahipsiniz yada ben haklıyım;15-20 bin kişi sadece tıkladığı için okunduğunu zannediyorsunuz.
Bilmem farkında mısınız ben “haber7 okuyup ta sitenize üye olan kullanıcı sayısı fazla” derken siz bunu çürütmek için "yanılıyorsun Haberturk, Milliyet, Posta bazen Sabah'da bizim haberlerimizi paylaşıyor ve kaynak olarak SDN'yi gösteriyor. " diyerek aslında beni -farkında olmadan -haklı göstermişsiniz.
Sözü edilen siteleri en çok kim takip eder? Tabi ki siyaseti seven kişiler. Yada şöyle diyelim; sözü edilen siteleri en çok siyaset konuşmayı ve takip etmeyi seven kişiler takip eder. Buraya geldiklerinde de bu konuda konuşmak isteyecekleridir değil mi?
Ben en fazla ana sayfayı kontrol ederim. Çok nadiren forum başlıklarını tek tek gezerek açılan başlıkları incelerim. Hatta benim için ana sayfada bulunan "Forumda Son Başlıklar" bölümü bulunmaz bir nimet. Buradan forumun hudutlarına dalmadan açılan başlıkları takip ediyorum.
Gelelim 15-20 bin okuma sayısına;Bu iddia doğrıu olabilir, ama bu oranda okunan bir haberin içeriğine bu kadar az yorum yapılması manidar. Bu durumda ya siz haklısınız ve 15-20 bin okunan bir habere yorum yazmayan,kişisel kanaatlerini bildirmekten üşenen bir üye profiline sahipsiniz yada ben haklıyım;15-20 bin kişi sadece tıkladığı için okunduğunu zannediyorsunuz.
Bilmem farkında mısınız ben “haber7 okuyup ta sitenize üye olan kullanıcı sayısı fazla” derken siz bunu çürütmek için "yanılıyorsun Haberturk, Milliyet, Posta bazen Sabah'da bizim haberlerimizi paylaşıyor ve kaynak olarak SDN'yi gösteriyor. " diyerek aslında beni -farkında olmadan -haklı göstermişsiniz.
Sözü edilen siteleri en çok kim takip eder? Tabi ki siyaseti seven kişiler. Yada şöyle diyelim; sözü edilen siteleri en çok siyaset konuşmayı ve takip etmeyi seven kişiler takip eder. Buraya geldiklerinde de bu konuda konuşmak isteyecekleridir değil mi?
len benim aklıma gelmişdi haa..kesin benim yüzümdendir :tongue:
Ancak Siyaset ve din sosyal hayatın merkezindedir. Bu yüzden en hararetli tartışmalar bu başlıklarda olur. Kahve ağzıyla konuşan, bir birini anlamak yerine yaftalayan kişiler çok; bunlar doğru. Ancak tüm bunlar için moderatör dediğimiz arkadaşlarımız var. Onlara bu konuda biraz fazla görev düşüyor.
Açılan konuları incitici ve aşağılayıcı mesajlardan dolayı kapatmak yerine bu mesajları silmek ve bu mesajları yazan kişileri uyarmak, gerektiğinde siteden uzaklaştırmak daha sağlık olur. Bu başlıkların yine onaya tabi tutulması ikinci bir yöntem.