Bu düşüş nedendir SDN ?

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
braveheart.fb

Din derken sadece İslamiyet yok. Daha öncede bu konuyu belirtmiştim. Başka bir dinle alakalı konu açıldığı zamanda hemen "misyonerlik yapılıyor" diyorlar ve tartışma çıkıyor...

Din bölümü varsa siyaset bölümüde olmalı.
Siyaset bölümü yoksa din bölümüde olmamalı.

Ayrıca;
Glaxo adlı üyecik açık bir şekilde siyaset yapmış:angry:

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Çok Ilginçtirki Yolunda Gitmeyen Bir şeyler Var Demekki:closedeyes:

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Siyaset siyaset diye sayıklıyorsunuz ne kadar meraklısınız ülkeyi kurtarmaya. Siz konuştuğunuzla kalırsınız , sadece görüntü kirliliği olur siyaset konularında. O ona hakaret eder öbürü ona dinsiz der böyle böyle gider. İyiki yasaklanmış. Siyaset-din yok diye gelmiyorlarsada kendileri bilirler.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Üyeler olarak birbirimizi ve sitemizi kollamamız lazım

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
son zamnalarda forma aheng katan insanları göremiyorum..(rise,almi,elbruz,GKHNCKR,vb) ayrıca birde saçma bir işletim sistemi tartışmaları....!!!?

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Diikkat ettimde SDN en büyük özelliğini yitirmeye başladı

Neydi bu özellik ?

açılan konuya hemen bir iki cevap gelmesiydi

Yaz geldi geleli heleki şu son haftada gördüğüm kadarıyla forumda bir pasiflik var

konu açıyorum cevap gelmiyor :D

gelsede eskisi kadar çok değil

Bence promosyona başlanmalı :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Yaz geldi çıkıp gezsin dolaşsın millet ne işleri var pc başında.:)
Çalışmıyor olsam, benim de şu havada yapacağım tek şey gezmek olur. Yaz aylarında pc ile oyun oynamak ve gündelik işler dışında işim olmaz.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Yaz geldi okulumuz şenlendi etkinlikler var geziyor ediyoruz zaten şu an pc başındaysamda metal müzik dinlediğim için. Yani sürekli diyoruz asosyal olmayalım diye. Keşke insanlar hep sosyal olsalarda internet alemi boş kalsa..

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
konular birleştirildi aynı konuları tekrar tekrar açmayın lütfen

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
. Burada az okunan haberlerimiz anasayfada 15-20 bin okunuyor. Sanırım fazla anasayfayı ziyaret etmiyorsunuz.
Geçen gün dikkatimi çekti aynı bu konudaki gibi 17 Bin küsür kez okunmuş bir yorum yok :D

qw3.png

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Geçen gün dikkatimi çekti aynı bu konudaki gibi 17 Bin küsür kez okunmuş bir yorum yok :D
qw3.png
Bence o konunun o hiti almasının sebebi Google aramsında üst sıralarda çıkıyor olması. İnsanlar merak edip aratmışlar dinlemişler ve gitmişler bu kadar basit :)

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Bence o konunun o hiti almasının sebebi Google aramsında üst sıralarda çıkıyor olması. İnsanlar merak edip aratmışlar dinlemişler ve gitmişler bu kadar basit :)
Gerçekten SDN'de çok gereksiz başlıklar açılıyor.
Teknoloji ile alakası uzaktan yakından ilgisi olmayan konular bunlar.

"Shiftdelete.Net Online Teknoloji Dergisi " diyorsunuz ama bu forumda bulunan bir süper moderatörün konu açma istastiği

buyrun;

qwj.png

qwp.png

Sırf bu yüzden SDN'e bazen girmiyorum.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Gerçekten SDN'de çok gereksiz başlıklar açılıyor.
Teknoloji ile alakası uzaktan yakından ilgisi olmayan konular bunlar.

"Shiftdelete.Net Online Teknoloji Dergisi " diyorsunuz ama bu forumda bulunan bir süper moderatörün konu açma istastiği

Sırf bu yüzden SDN'e bazen girmiyorum.

Anasayfada portalda zaten sürekli güncel teknoloji haberleri, incelemeler vb. oluyor arkadaşım.:) Anladığım kadarıyla Sdn'de teknoloji haberi açma işini farklı kategorilerdeki uzmanlarına bırakıyorlar. (Editörlere)
Modların forum yönetim dışında çok fazla bir etkinliği yok gördüğüm kadarıyla.
Bir de ''Gündem'' bölümü adı üstünde sürekli güncellenmesi ve aktif olması gereken bir bölüm. Bu sayede google'da haber arayan bir kişi de buraya yönlendirilebilir hem, sitede açılan başlıklar hemen indexleniyor çünkü.

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Alia gittikten sonra az bi sallanma oldu gibi geliyo bana.

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bende diyorum forumda eksiklik var.. ilk ve tek uyarımı yapan Alia :D

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Bir gariplik var forumda
Sessizleşti ve düşüşe geçti
Gerçi haketmedi değil sdn

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Ben gelince düzelir :D Sorumluluğu alırım :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Olur böyle şeyler yakında yükselişe geçeriz..:)

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
gündem bölümüne yazdığımız yazıların saatler sonra onaylanması hatta bazen onaylanmaması insanları ne derece etkiliyorsa beni de o derece etkiledi.. Madem yorum yaptırmayacaksınız kapatın gitsin.. Nasılsa onaylanmıyor, bilgilendirmeyi çalışıyoruz milleti modlar engelliyor yazıyı.
Yapıcak birşey yok böyle devam ederse daha da azalır..
Bunun dışında bir saçma uygulama da aynı konu açıldı diye konu kapatılıyor orada kalan yorumlar hop güme. kimse bir daha aynı şeyleri yazmak istemiyor en azından ben istemiyorum..

Şu an sadece choromede en çok tıklanan sitelerde duruyor ondan giriryorum ara sıra ne var diye fakat bir kaç güne listeden de düşer..

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
gündem bölümüne yazdığımız yazıların saatler sonra onaylanması hatta bazen onaylanmaması insanları ne derece etkiliyorsa beni de o derece etkiledi.. Madem yorum yaptırmayacaksınız kapatın gitsin.. Nasılsa onaylanmıyor, bilgilendirmeyi çalışıyoruz milleti modlar engelliyor yazıyı.
Yapıcak birşey yok böyle devam ederse daha da azalır..
Bunun dışında bir saçma uygulama da aynı konu açıldı diye konu kapatılıyor orada kalan yorumlar hop güme. kimse bir daha aynı şeyleri yazmak istemiyor en azından ben istemiyorum..

Şu an sadece choromede en çok tıklanan sitelerde duruyor ondan giriryorum ara sıra ne var diye fakat bir kaç güne listeden de düşer..
Aynen katılıyorum söylediklerine. SDN büyük ivme kaybetti AliA gittikten sonra. Spor ve Linux bölümleri olmasa ben de girmezdim sanırım.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Yazdıklarını sürekli yineleyen , sırf mesaj sayısını yükseltmek için hemen hemen her konuya tek kelimelik yorumlar yazan ve buna bir dur diyecek kimse olmadığı sürece sdn daha çok düşer :)
Benim de dikkatimi çekiyor bu, her mesajın altına teşekkürler, güzel gibi mesajlar yazıp mesaj sayısını artırmaya çalışıyor. Tabii hemen yok böyle bir şey denip konu kapatılacak ama durum ortada.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
ya anasayfadan forum konularına direk giriş yapmak neden 5 saniye falan bekletilip devam ediliyor

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Benim de dikkatimi çekiyor bu, her mesajın altına teşekkürler, güzel gibi mesajlar yazıp mesaj sayısını artırmaya çalışıyor. Tabii hemen yok böyle bir şey denip konu kapatılacak ama durum ortada.

Mesaj sayısını yükseltince ne oluyor arkadaşlar madalyamı veriyorlar...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Ne verileceği bizi ilgilendirmez ama forumun kirlenmesi hoş bir görüntü olmuyor. Bunu yapan da bir mod üstelik.

Boş boş konuşmayın arkadaşlar herkes kendi işine baksın mesaj sayımı yükseltiyormuşum yükseltsem ne olur yükseltmesen ne. . .

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Boş boş konuşmayın arkadaşlar herkes kendi işine baksın mesaj sayımı yükseltiyormuşum yükseltsem ne olur yükseltmesen ne. . .
Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Nerede AliA gibi bir mod, nerede siz.