Bu blogdan nefret ediyorum

kahvesigara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
.... en sevdiğim sinema sanatçılarından biri olan Charlie Chaplin'in fotoğraflarını kullanan bu eşcinselin blogundan nefret ediyorum. yazdığı şeyler toplum ahlakına, gelenek göreneklerimize çok ters. bu blogu google'a nasıl şikayet edebilirim, bilen var mı?

Son düzenleyen moderatör:

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
iyi bir b.k yemişte yazar sanıyor kendini

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
aradan nefret ediyorum dediğin blog un reklamını yapıyorsun. Hakikaten samimi isen nefretinde linki kaldır. Sorunu nefret ettiğim bir siteyi google a nasıl şikayet ederim diye düzeltebilirsin. Böylece nefret beslediğin kişiye yardım etmemiş olursun değil mi?

kahvesigara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rezaleti ve haklılığımı herkes görsün istedim. bu ahlaksız, rezil kepaze insanlar yüzünden sokaklar artık yaşanılmaz oldu. lütfen herkes şikayet etsin. bu blogun bir an önce kapanması lazım. yoksa çocuklarımız gençlerimiz için geç olacak.

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu eşcinselin bloğundan nefret ediyorum derken seni rahatsız eden şey eşcinsel olmasımı. adam zaten profil kısmında ahlaksız içerik olacagını belli etmiş. sende bunu bile bile siteye grip yazılanları okumuşşsun. siteye girmeme gibi bir özgürliğünde var istersen onu kullan!!. biraz saygı barındırın içinizde tercihleri size uymuyor diye insanları aşağılamaya çalışmayın. ki sen onu eşcinsellikle aşağılamaya kalkarken aslında kendini aşağılıyorsun. henüz hiç bir yazdığını okumadım ama hepsini okuyacağım. nerde bu sitenin modları editörleri burda bir grubu aşağılama var. gereken yapılsın. süresiz bu profil kapatılsın..

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ilginç insan mahrem konularını her detayına kadar neden internette paylaşır akıl ermiyor hani gerçi bunun gibi binlerce blog var yani bunu kapatir maya kalksan adam Blog unun yedeği almışsa aynı gun başka bir paylasim ağı üzerınden tekrar yayın yapması pekte zor değil şahıs ın blog a +18 ibaresi koyması sadece google üyelerinin görmesini sağlayabilir yada milyonlarca blog arasından kim benim blog u görecek te kapattıracak hesabı sallamiştir detayları .Şunu da sormadan edemeyeceğim nasil buldun bu bloğu hangi

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bunun gibi birsürü site var,girmezsin olur biter,internet özgürlüğü diye birşey var...adam zaten belli etmiş paylaşımlarının türünü..**rre siteleri ne zaman kapanırsa buda o zaman kapanacaktır! (( yazdıklarımı da yanlış türden anlamayın))

kahvesigara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu blogu twitter'da biri paylaşmıştı, orda gördüm.
yanlış anlaşılmasın. eşcinsel olmasından rahatsız olmuyorum, beni rahatsız etmiyor. eşcinselliğini her tarafa yazması rahatsız ediyor. çok ahlaksızca yaşıyor ve bu ahlaksız yaşantısının doğru olduğuna inanarak yazmasından rahatsız oluyorum.

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Terbiyesiz bir o kadar saygısız.. Fikirler böyle aşağlık şekilde anlatılmaz.. :cursing:

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Cidden böyle insanlar varmı yahu samimi olabileceklerine inanmıyorum milletle dalga gecmek icin yapıyorlar bu tür blogları bence

gizemlilord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende geçen gördüm ama nerden buldum bilmiyorum bir forumda ya da googlede bulmuştum farklı bir şey ararken çok şaşırdım yazılanları görünce nasıl kapatmamışlar dedim...

Şimdi konuyu açan arkadaş haklı nefret ettiğini dile getirme hakkı var SND de her üye gibi;bu yüzden üzerine gitmeyiniz.
Blog sahibide ise o kadar açık seçik küfür müfür paylaşması özgürlük hakkı olsa dahi dahi toplum kuralların aykırıdır ayıptır.Dozunu abartmış dozunda yapa bir şey demezdim ama...

kahvesigara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu faşizm kokuyor.Beğenmeyen girmesin,bu kadar olay yapmanın amacı ne

serkan konu faşizm kokmuyor. ben bu ülkenin gelenek, görenek ve ahlakından bahsediyorum. zaten son yıllarda her şey "faşizm" diye etiketlendirildiği için insanlar susmaya, susturulmaya çalışılıyor. lütfen böyle yapmayın. cahil değiliz. hepimiz okumuşum, neyin ne olduğunu bilen insanlarız. karşınızda çocuk yok.

gizemlilord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
teşekkürler. sağol. arkadaşlar sizden rica sizde şikayet edin. kapansın o kanalizasyon.

Site içeriği yasalara aykırı.

S*kten b*ktan her şey yazılmaz.

Host-yer sağlayıcı google'nin yasalarına aykırı googlu blogger hizmetini .... siteler açın kullanın diye vermiyor kimseye.

Acemi00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Charlie Chaplin gibi satanist bir adamı savunan topluluk mu olduk biz.Meşhur Hitler'e o kadar dalga geçti.Şahsen çok severim Hitler'i çünkü charlie chaplin gibi travestileri s..ke s..ke gebertiyodu...