Bu Bir Ricadır

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[video=youtube;NqLJo__Za4A]http://www.youtube.com/watch?v=NqLJo__Za4A[/video]​

Arkadaşlar bu videoyu forumda bir konuya eklediler. Eklesinler ama çocuğa salak denmesi beni üzdü. Burada ne var Allah aşkına çocuk resim çekiniyor. Bir başka videoda da kız şarkı söylüyor bakıyorsun videonun altında hakaretlere varan laflar var ayıptır. Ben bu yaşıma kadar ne bir insana küfür ettim ne de hakaret ettim. Bazen görüyorum bir ana baba çocuğuna hakaret ediyor salak v.b. diyerek. Bunu duyunca bir ana baba evladına bunu nasıl diyor diye düşüyorum. Sizden ricam insanlara hakaret etmeyim.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu konuyla aynı zamanda toplumsal bir mesajda verdiniz.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Millet pc başında dura dura yapcak bir şey bulamıyor böyle videolarla can sıkıntılarını gidermeye çalışıyor ayrıca bende öyle annelerden nefret ederim.

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Konuşulması, konu olması, tartışılması hassas bir konu. Burada ki videodan bir annenin çocuğuna nasıl davrandığı tartışma konusu olamaz. İnsanlar dört dörtlük değildir. Herkesin hata yaptığı anlar çoktur lakin evet hiç kimse böyle bir muameleyi hak etmez konu ile ilgili de videoyu çeken kişi ile dalga geçilmesi söz konusu olamaz. Bir kişi hakkında yorum yapmadan önce aynaya bakılması şart. Hangimiz mükemmeliz ki başka bir kişi ile dalga geçecek kudrete sahibiz diye sorulması gerek.