Bu bardaklar, SDN üyelerinin olacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Daha önce alanlar tekrar alabiliyormu sayın @Troy:laugh:

307634_380083268839_3491657_n.jpg
Sana yuhh diyorum vede başka bişey demiyorum..:D

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Heee kupa satarak baya büyür.

Dur l.n ben de dükkanda satayım,
İnşaat malzemeleri ile iyi gider. :D
inşaat malzemelerinin yanında gitmez tabikide ama bedavaya gelmiyor bu bardaklar maliyetliymiş zaten foruma katkısı olur diye düşündüm ama biraz alaya almışsın.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
inşaat malzemelerinin yanında gitmez tabikide ama bedavaya gelmiyor bu bardaklar maliyetliymiş zaten foruma katkısı olur diye düşündüm ama biraz alaya almışsın.

Forum bu bardakları "ANI" olsun diye dağıtacak, bu şekilde pahabiçilemez bir değeri olur.

Lakin bunları satsa bence o kadar da bi değeri anlamı olmaz, demek istedim lafı biraz dediğiniz gibi alaylı biçimde söyledim.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
geleceği yok ama insan bekliyor işte :D

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arif'in Manchester'a attığı golü arıyordum,yine bu konuyamı geldim ben,kupa çekiyor galiba.:lol:

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Boş boş mesaj yazıp forumu kirletenlerin artık kupası olacak (Boş boş yazmadanda 1000 mesajın üstüne çıkılabilir onları tenzih ediyorum). Çok mesaj yazanların mesaj içeriklerinden bazıları; +1, :), Çok güldüm, Ha haa, vb... Bunlara mı kupa veriyorsunuz? Ben bu kişilerin forumu kirlettiğini düşünmüştüm. Yanlış anlaşılmasın kupa falan istemiyorum. Ama seçim yanlış olmuş diye düşünüyorum.

Bir nebze benim düşüncelerime tercuman olmuşsunuz. Bu şekilde yazmayı düşünüyordum fakat yanlış anlaşılır diye yazmadım.

Bu sitenin bir sılagonu vardı ( Biliyorsan konuş Bilmiyorsan sus) Genel olarak takip etmeyi yardım isteyen olurda benimde tecrube ettiğim bir şeyler varsa cevap yazdım. Çok online olmadım ama günde en az 10 defa siteyi ziyaret ettim ve halende etmekteyim.
Bir çok mesajlar sadece laf olsun diye yazılmış mesajlar. Şimdi bu üyeler hak kazanıyor. Geçmişte açtığım bir konu hatamın ne olduğu nerede yanlışlık yaptığım bilgisi verilmeden yayınlanmayınca siteye girmeme kararı almıştım, fakat bir şeyler öğrendiğim ve paylaştığım bu siteye vefasızlık etmemek için yine online olmadan devam ettim. çok çok zaman sonra ise bildiğim ve yardıma ihtiyacı olanlar için tekrar girdim.

Ben dağıtım konusunda hata yapıldığı görüşündeyim. Elbette 200 bin e yaklaşan üyeye sahip bir sitede herkesi memnun edemezsiniz. Memnun etmek istersiniz iyi niyetli olursunuz fakat birileri yine kırılabilir. Modelatörlerin bu yönde işlerinin çok zor olduğu bilincindeyim.
Amacım BARDAK DEĞİLDİR. Burada 1000 mesajı geçen bütün üyelerede bardak veremeyeceksiniz sanırım. Muhtemelen kura çekilecektir. Bardak verin, maskot verin, kalem verin ne verirseniz verin Elinizdeki sayıyı belirtin yetişen alı deyin adet başı 1 veya 2 tl + kargo ücreti ekleyin kazancınıda Camii mi olur hayır kurumumu olur nera olursa bir yerlere bağışlayın. Siz sevap kazanın Alanlarsa Hem sevap hem ürün kazansın.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
amma problem oldu bu bardak olayı
bardak hakkım varmı bilmiyorum ama bırakın bu seferde boş konuşanların bardağı olsun
alttarafı bardak arkadaşlar bu kadar büyütmeye gerek yok

forumu bu kadar önemsiyorsanız, gerçekten katkıda bulunduğunuzu düşünüyorsanız ve bu işi kendinize görev biliyorsanız bir gün emeklerinizin karşılığını mutlaka alırsınız.
bunun ölçüsü bardak değildir. adamlar bi güzellik yapmak istediler burunlarından getirmeyelim.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
sembolik bir hediye bardak bu kadar gerilmeye gerek yok ahali

S

SDN Okuru

SDN Okuru
balık baştan kokmuş. ufak bir yarışma yapılıp verilirdi. bu sayede kimse bir şey demezdi.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
SDN SDN olalı böyle tartışma görmedi :) bardaklar kimin olacak!!! acı yok rocky

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bardakların bir kısmı forumdaki paylaşımlar dikkate alınarak bir kısmı da çekilişle yada yarışmayla verilirse daha güzel olur. bu şekilde her iki grupta bardak sahibi olma şansına sahip olur. aksi takdirde yeni üye olan adamın ne günahı var yada eski üye o kadar emeği var ken sen git yenisine bardağı ver şeklinde ifadelerle karşılaşabiliriz.

patrontolga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belli bir adres verilir yakın olanlar oradan kendileri alabilir.Uzak ve başka şehirde olanlara kargo işlemi yapılabilir........

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
yakında her üyemizin bir bardağı olacak ama bize biraz zaman verin arkadaşlar :D

Kargoda kırılmaması için yeniden paketlenmesi gereken bardaklarımızı teslim aldık, tek tek kendi ellerimizle kutuladık ve adreslere gönderime hazır.

Forumda 1000 mesaj ve üstü katılım sağlayan üyelere gönderim için bir kayıt sistemi oluşturacağız ve gerekli bilgileri alacağız en kısa zamanda.

Sonrasında da gönderimler kargolanmaya başlayacak.

20130205181019.jpg

Bilginize.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
yakında her üyemizin bir bardağı olacak ama bize biraz zaman verin arkadaşlar :D

Kargoda kırılmaması için yeniden paketlenmesi gereken bardaklarımızı teslim aldık, tek tek kendi ellerimizle kutuladık ve adreslere gönderime hazır.

Forumda 1000 mesaj ve üstü katılım sağlayan üyelere gönderim için bir kayıt sistemi oluşturacağız ve gerekli bilgileri alacağız en kısa zamanda.

Sonrasında da gönderimler kargolanmaya başlayacak.

20130205181019.jpg

Bilginize.

Bu üyeler arasından öncelik daha önce sizinle beraber olanlara verilirse daha iyi olur.

Seviniriz. :)

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Ben bardak hakkımı o manzaralı ofiste çalışmayla değiştirmek istiyorum :D

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:( bende isterdim eskiden beri burada yer almak, bardak çok hoş kısmet

secota

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bardakların parasını Türkiye'deki ihtiyaç sahiplerine gönderin bence. Çok fazla olmazsa parayla bile alınabilir bu bardaklar.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
46. bin küsür mesajım var 46 tane bardak istiyorum..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...