muratflash
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 510
Sana yuhh diyorum vede başka bişey demiyorum..

Sana yuhh diyorum vede başka bişey demiyorum..
inşaat malzemelerinin yanında gitmez tabikide ama bedavaya gelmiyor bu bardaklar maliyetliymiş zaten foruma katkısı olur diye düşündüm ama biraz alaya almışsın.Heee kupa satarak baya büyür.
Dur l.n ben de dükkanda satayım,
İnşaat malzemeleri ile iyi gider.![]()
inşaat malzemelerinin yanında gitmez tabikide ama bedavaya gelmiyor bu bardaklar maliyetliymiş zaten foruma katkısı olur diye düşündüm ama biraz alaya almışsın.
Arif'in Manchester'a attığı golü arıyordum
Boş boş mesaj yazıp forumu kirletenlerin artık kupası olacak (Boş boş yazmadanda 1000 mesajın üstüne çıkılabilir onları tenzih ediyorum). Çok mesaj yazanların mesaj içeriklerinden bazıları; +1,, Çok güldüm, Ha haa, vb... Bunlara mı kupa veriyorsunuz? Ben bu kişilerin forumu kirlettiğini düşünmüştüm. Yanlış anlaşılmasın kupa falan istemiyorum. Ama seçim yanlış olmuş diye düşünüyorum.
geleceği yok ama insan bekliyor işte :d
arif'in manchester'a attığı golü arıyordum,yine bu konuyamı geldim ben,kupa çekiyor galiba.:lol:
yakında her üyemizin bir bardağı olacak ama bize biraz zaman verin arkadaşlar
Kargoda kırılmaması için yeniden paketlenmesi gereken bardaklarımızı teslim aldık, tek tek kendi ellerimizle kutuladık ve adreslere gönderime hazır.
Forumda 1000 mesaj ve üstü katılım sağlayan üyelere gönderim için bir kayıt sistemi oluşturacağız ve gerekli bilgileri alacağız en kısa zamanda.
Sonrasında da gönderimler kargolanmaya başlayacak.
![]()
Bilginize.
sen bisikletle takasa gir bence46. bin küsür mesajım var 46 tane bardak istiyorum..![]()
46. bin küsür mesajım var 46 tane bardak istiyorum..![]()
abooov naptın öyle850 tl verirse olur![]()