BuzzKnight
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 3
Windows 7 li olsun 

Windows 8+ bardak değildir o. Bardağın üzerinde windows 8 simgesi ve SDN simgesi olur.olur olurw8 + bardak
fark etmez 11 bardak alırımWindows 8+ bardak değildir o. Bardağın üzerinde windows 8 simgesi ve SDN simgesi olur.![]()
1000 mesaj ve üstü olan üyeler diyoruz arkadaşlar.
Daha sonraki gönderimler için de online kalma süresini de ekleriz.
Bardaklar sınırlı, gönderimler maliyetli olduğu için maalesef bu şekilde kısıtlamalara gitmemiz lazım.
Sponsor işi aklıma yattı ne yalan söyleyeyim. Markaların kapısını çalalım bakalım
Ne dersiniz, Windows 8 olsa nasıl olur?
hey gidi günler hey. forum 2-3 kere sıfırlandı, hatta bir ara 2006da o zamanlar amerikada olan server yanmıştı yaklaşık 1 aylık data uçmuştu.Şans işi mi desek artık =) Şu siteyi taa joomladan hatta mambodan kurulu şeklindeydi, forumuda joomla bileşenli forumu vardı =) Hey gidi günler hey... Teknolojinin değişen yüzü SDN...
1 tane bardak + karacanın yaptığı gibi ömür boyu garanti verelim kırıldıkça yenisi gelsin :lol:Her 1000 mesaj için bir bardak olsun.
52 tane rica edeyim.![]()
En güzeli.
Ben bunları forumda satarım bile.![]()
bende sitede yeniyim ama bana gönderirseniz duvarlarda arkadaşlar ortamında reklamınızı yaparım![]()
Yanlış anladın herhalde, birileri reklam yapsın diye verilmiyor.![]()
Bende reklam yapacam diye verin demiyorumalırsam eğer bu siteden aldım diye arkadaşlara önerecem
Eee onlarda bardak var dediler geldik, diye gelecekler bu sefer.![]()