Bu akıllı telefonlar fiyatta nerelere gidiyor

AŞENCAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Günümüzde akıllı telefonlar daha doğrusu teknoloji çok ama çok hızlı gelişmekte.Hergün yeni bir cihaz duyurulmakta.Ve bunlar içinde başı şüphesiz mobil cihazlar çekiyor.Fakat fiyatlarıda başı çekiyor günümüzdeki telefonlar 2000-3000 civarları satılmakta sizce birkaç yıl kullanacağınız şeylere bu kadar para vermek doğrumu?

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bana Kalırsa 6 7 Seneden Az Kullanılacaksa Gereksiz Bir Yatırım Ben 2013 de Note 2 Aldım En Az Bir Üç Sene Daha Kullanmayı Düşünüyorum Sıkıntı Çıkmazsa

AŞENCAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bencede en doğrusu bu mantık

le_vlo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dünya'ya baktığımızda aslında çok pahalı değil telefonlar. Bizim paramızın değersizliği ve bize 1 telefonu nerdeyse 2-3 telefon fiyatına satmak zorunda kalıyorlar malum vergiler yüzünden maalesef.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ha birde son olarak eklenecek olan yada eklendi mi bilmiyorum. Vestel vergiside denilen bir rekabet edebilme gibi bir vergimiz daha var.:cursing::cursing:

AŞENCAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama yinede günümüzde türkiye şartlarında bir cihaz kolay kolay alınamıyor ve bencede bir cihazı aldınmı en az 4 sene kullanabileceksin

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Pahalı cihaz alacaksan iphone alacan ki satınca zarar etme insanlık hali sıkılırsın yeni telefon çıkar heyecanlandırır seni almak istersin falan.Ancak android alınacaksa bence temiz 2. El piyasası takip edilip çok daha uygun fiyata alabilirsin.Mesela adam zengin alıyor alışamıyor satıyor denk geldin mi sıfırdan farkı olmaz o cihazın.Yok illa android sıfır alacaksan da fiyat düşünce almak en mantıklısı.Bana göre hiçbir telefon 1500-1600 den fazla etmez.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Daha akıllı telefon teknolojisini alma fırsatim olmadı hala nokia da çakılıp kaldık.Fiyatlar çok yüksek biraz daha uygun fiyatlar olsa

AŞENCAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşte tamda bu akıllı telefon alamayan o kadar çok kişi varki sacmalık 2000 hatta 3000 lira ya telefonlar var illa alcaksanda iphone alacaksın arkadaş doğru söylüyor

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Dünya'ya baktığımızda aslında çok pahalı değil telefonlar. Bizim paramızın değersizliği ve bize 1 telefonu nerdeyse 2-3 telefon fiyatına satmak zorunda kalıyorlar malum vergiler yüzünden maalesef.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ha birde son olarak eklenecek olan yada eklendi mi bilmiyorum. Vestel vergiside denilen bir rekabet edebilme gibi bir vergimiz daha var.:cursing::cursing:

Yılbaşından sonra eklendi Vestel'in rekabet edebilmek için istediği -ek vergi zammı. Yakında da iPhone çakması,lenova üretimi sanırsam Venus 2'yi Türk malı diye kakalıyacaklar.