Bu 3 Telefon arasında kaldım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beb0p29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle iyi akşamlar,

Yeni telefon almak istiyorum bütçem 1500 civarı ama telefona göre yani aklımda z2 de olduğu için 1800 e çıkabilir en son.Aklımda 3 telefon var galaxy s5,Sony z2 ve lg g3 bu telefonlar arasında kaldım incelemede yaptım internetten g3 biraz geride kalıyor tabi ama onuda eklemek istedim sormak için.Kameraya önem verdiğim için m8 i sildim baştan.aslında s5 i de istemiyordum çok takos geliyordu bana babamda da var fakat çok dandik hissi veriyor.kamera benim için çok da olmasa önemli. ayrıyetten internet ve fonksiyonlarıda önemli çok film izliyorum :) alırsam 32 gb kesinlikle şart tabiki.Sizin önerileriniz benim için önemli çünkü 1-2 hafta içinde telefon alacağım.Yorumlarınızı bekliyorum.

Reaksiyon puanı
1
Ben z2 almani oneririm cunku s5i direk gecelim bence cunku samsung malzemesi kotu arayuzu kotu falan falan. Film izlerim diyosun filmi de iyi bi ekranda izlemek istersin bence o yuzden lg g3 alabilirsin lakin bir kac sorunu var diye okudum kapanma sorunu falan. Z2 cok iyi bir telefon ben bence g3ten de iyi ben z2 al derim. Iyi geceler

Reaksiyon puanı
2
Bu 3 telefon arasından s5 i asla önermem. Z2 ile g3 arasında iseniz bana göre g3 daha sıcak ama paranızın yarısı cebinizde kalsın isterseniz gm discovery 2 888 ₺ müthiş bir telefon. Ama g3 bence ��

Beb0p29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amcam telefoncu olduğu için çoğu telefonda az çok bilgim var benimde.S5 i normalde eklemeyecektim çünkü malzeme kalitesi kötü çevremden biliyorum.Z2 alacağım galiba.

Mustafa kardeşim z2 ve g3 den önce discovery düşünüyorum hatta discovery 2 degil elite olanı ama iyiki almamışım parasınna göre fena telefon değil ama tercihim değil.

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hertürlü z2 kamera yazılım ses güncelleme malzeme kalitesi olarak onde ben olsam z2 alrdım düşünmeden

Mamikqn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaş son model falan aldirma adam gibi telefon istiyorsan Htc - Lg bu ikisinin yenilerinden al benim tavsiyem.

Reaksiyon puanı
2
Sony de sağlam telefon yapıyor ama bence öncelikle telefonun kullanım ömrü. Yeni telefon daha iyidir.

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sonynin telefonu eskimi sony daha iyi bunlar arasında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...