BTK tarafından engellenen alan adı

tembelfatih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. akdenizsms.com alan adını yeni kayıt ettirdim. Alan adını kayıt ettirdikten sonra girmeye çalıştığımda BTK tarafından daha önceki bir nedenden dolayı (hangi nedenden dolayı, eski sahipleri kimlerdir bilmiyoruz) engellenmiş. Alan adının içersin de "sms" geçtiği içinde olabilir veya kaçak sms satışından dolayı olabilir. Alan adı engelleme kararını BTK'nın kendisi almış. Karar tarihi ve dosya numaraları var. Hatta TİB'in sayfasında ki sorguda temiz çıkmaktadır. Engellemeyi kaldırmak için, BTK'ya ait her yeni numarayı aradığımda biz ilgilenmiyoruz, biz bilmiyoruz deyip bana yeni bir telefon numarası vererek yeni bir numaraya yolladılar. En az 7 numara aradıktan sonra delirmemek için bir dilekçe ile başvurmaya karar verdim. Daha önce bu tür olayla karşılaşan varsa nasıl çözdüğünü anlatabilir mi? Ayrıca dilekçe için bir örnek yazabilir misiniz? İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
ilginç bi durum, büyük siteler olunca nedense hemen ilgileniyorlar

dedefon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
BİMER'e konuyla ilgili guzel bir anlatimla dilekce gibi bir yaziyla sikayette bulunursaniz ilgilenirler diye dusunuyorum.