hsngrms
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Gelecek zamandaki en iyi tv-dizi sitesi olacaktır
Eski dizileri de bulabilir miyiz? Flashforward'ı çok merak ediyordum ama hiç izleme şansım olmadı

Gelecek zamandaki en iyi tv-dizi sitesi olacaktır

Eski dizileri de bulabilir miyiz? Flashforward'ı çok merak ediyordum ama hiç izleme şansım olmadı
 Hemen indirip izle, ben çok beğenmiştim flashforward'ı. Neden yayından kaldırdılar anlayamadım...
 Hemen indirip izle, ben çok beğenmiştim flashforward'ı. Neden yayından kaldırdılar anlayamadım...

Hit Run demek. İndirdiğin dosyayı upload etmeden kaçmak

Site kurallarına uyarak kullanacaklar için 20 davetiye var.

erdememelek@hotmail.com bende alabilirmiyim.
Kural demişken tüm sezonu indirenlere 120 saat veya 1:1 min. yükleme limiti var, ve bir de tüm bunların 1 hafta içinde olması gibi bir limit var
Allah aşkına haftanın 6 günü kesintisiz yükleme mi yapacağız, eğer bu böyleyse HnR yapıp kaçarsam bir daha girmezsem şaşırmayın
O bir hafta limitini görünce pişman oldum, öyle bir limit olmasa belki 1 ay uplayabilirdim indirdiğim şey hoşuma giderse...

teşekkürler
 teşekkürler
 dediğini yapıp sileceğim listeden bakalım ne olacak zaten istesemde dosya gönderemiyorum itiraz etmemeleri lazım
 dediğini yapıp sileceğim listeden bakalım ne olacak zaten istesemde dosya gönderemiyorum itiraz etmemeleri lazım 
istiyorumm dizi hastasıyım rica etsem banada yollarmısınız nevuser_metin@hotmail.comteşekkürlerby.miraA@gmail.com buda gmail

bende alabilirim, yalnız email'i PM atacağım.
bende denemek isterim varsa fazla daviteye alabilirim.

şuan sıfır ratio ile paylaşım yapıyorum ne kadar saçma üstelik daha 4 gün paylaşacakmışım pehhdediğini yapıp sileceğim listeden bakalım ne olacak zaten istesemde dosya gönderemiyorum itiraz etmemeleri lazım

Gönderdimbende alabilirim, yalnız email'i PM atacağım.
gmail atarsan gönderirim.bende denemek isterim varsa fazla daviteye alabilirim.
şuan sıfır ratio ile paylaşım yapıyorum ne kadar saçma üstelik daha 4 gün paylaşacakmışım pehhdediğini yapıp sileceğim listeden bakalım ne olacak zaten istesemde dosya gönderemiyorum itiraz etmemeleri lazım