BroadcasThe.Net Davetiye Dağıtımı

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Eski dizileri de bulabilir miyiz? Flashforward'ı çok merak ediyordum ama hiç izleme şansım olmadı :)

Olmaz mı :D Hemen indirip izle, ben çok beğenmiştim flashforward'ı. Neden yayından kaldırdılar anlayamadım...

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Flashforward aradım var sitede.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bende aradım buldum hatta indiriyorum şuan :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Arkadaşlar hotmail adreslerinde sorun çıkıyormuş. Gmail hesabınız varsa onu verirseniz davetiyeleri hemen yollarım.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
HnR ya da H&R ne oluyor arkadaşlar? sitede gördüm ama anlamadım

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Hit Run demek. İndirdiğin dosyayı upload etmeden kaçmak :)

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hit Run demek. İndirdiğin dosyayı upload etmeden kaçmak :)

Yükleme hızı indirme hızının 10da biri bile olsa öyle şey yapmam, bu siteyi sevdim ratio değilde saat olarak sınır koydukları için 120 saat tüm sezoun için çok değil, 1:1'i yakalamak bu bağlantıyla çok zor
Adana'da olsam sorun olmaz da Sakarya'daki bağlantıda böyle maalesef...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Evet ratio olmaması ve miktar yerine zamanla sınırlanması en güzel yanı. Bir de istediğin diziyi hemen bulabiliyorsun ve istediğin boyutta indirebiliyorsun. Başka davetiye isteyen var mı? :)

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Site kurallarına uyarak kullanacaklar için 20 davetiye var.

Kural demişken tüm sezonu indirenlere 120 saat veya 1:1 min. yükleme limiti var, ve bir de tüm bunların 1 hafta içinde olması gibi bir limit var
Allah aşkına haftanın 6 günü kesintisiz yükleme mi yapacağız, eğer bu böyleyse HnR yapıp kaçarsam bir daha girmezsem şaşırmayın :D
O bir hafta limitini görünce pişman oldum, öyle bir limit olmasa belki 1 ay uplayabilirdim indirdiğim şey hoşuma giderse...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Kural demişken tüm sezonu indirenlere 120 saat veya 1:1 min. yükleme limiti var, ve bir de tüm bunların 1 hafta içinde olması gibi bir limit var
Allah aşkına haftanın 6 günü kesintisiz yükleme mi yapacağız, eğer bu böyleyse HnR yapıp kaçarsam bir daha girmezsem şaşırmayın :D
O bir hafta limitini görünce pişman oldum, öyle bir limit olmasa belki 1 ay uplayabilirdim indirdiğim şey hoşuma giderse...

HnR ye takılma ben çoğu zaman torrent listesinden direk siliyorum bir şey olmuyor :D

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bende alabilirim, yalnız email'i PM atacağım.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bende denemek isterim varsa fazla daviteye alabilirim.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
şuan sıfır ratio ile paylaşım yapıyorum ne kadar saçma üstelik daha 4 gün paylaşacakmışım pehh :D dediğini yapıp sileceğim listeden bakalım ne olacak zaten istesemde dosya gönderemiyorum itiraz etmemeleri lazım :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
istiyorumm dizi hastasıyım rica etsem banada yollarmısınız nevuser_metin@hotmail.com :) teşekkürlerby.miraA@gmail.com buda gmail :)

Gönderdim davetiyenizi :)

Ö.m ile mail adresinizi yollarsanız, hemen gönderebilirim.

Gmailinizi verirseniz olur tabi. :)

---------- Post added at 18:20 ---------- Previous post was at 18:18 ----------

şuan sıfır ratio ile paylaşım yapıyorum ne kadar saçma üstelik daha 4 gün paylaşacakmışım pehh :D dediğini yapıp sileceğim listeden bakalım ne olacak zaten istesemde dosya gönderemiyorum itiraz etmemeleri lazım :)

Sen silme dursun ama fark etmediğini bil :)

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Gönderdim

gmail atarsan gönderirim.

Arkadaşım beğenmiyorsan git thepirathebay kullan gözünü seveyim.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Paylaşımcı olun kapıp kaçarak yürümez işler..

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
eyvallah, aldım teşekkürler.

assasinxxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye paylaşımı için öncelikle teşekkürler.
Mail adresim : ferhat.uzun1461@gmail.com davetiye gönderebilirseniz memnun olurum.
Upload hızım 128 kB/s torrentlerimi sürekli seed de tutarım.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
müthiş bir site bende buradan bir arkadaştan aldım anormal hızlı, güncel ve düzenli bir site.

Roland.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Elimde 15 tane davetiye var , özel mesaj ile mail adreslerinizi atarsanız davetiye yollarım.TV içeriklidir başka bir şey yoktur

yenicag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani 500 kere bişeyler mi yazcaz 500 kere konuşcaz ...neyse ben biraz beklimm 1 2 ay yada 1 - 2 sene sonra zaten 500 mesaj olur o zaman bakarız .. Üye olmak istediğim steleri frefokx a sık kullanılanlara ekledim 2 günde bi bakıyom davetiyesiz alıyorlarmı diye Belki seneye kadar 500 mesaja kadar acılır sizde başka arkadaşlara veririsiniz.. bazı tr lerin davetiyesi bendede var yakında onlarda bulunmaz hint kumaşı olcaklar . o zaman bende Yardımcı olurunm inşallah Herkez birbirine yardımcı olmalı cok güzel evet...2 tane kaliteli tr üyesiyim 200 gb yüklemeye geliyorum işte 3milyonu geciyorum bonusum yakında davetiye alcaz...Takas mantıklı olur bence