h2ocukluegg
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
yine sıkıcı derslerden birisi matematik zaten hocayı da sevmem... dersi dinlemekte pek adetim değildir. ama 2 kişi atışırken bana da birinin kafasını attıracak bir laf etmeden oturmak ta düşmez...yine sıradan bir gün bizim hüseyin ve x hocamız tartışıyor... ama ben lafa dalmadan olur mu... biraz bekledim tartışma nereye kadar gidecek.
konu şu:mutluluk mu daha önemli para mı??
hüseyin diyor para daha önemli çünkü paran olunca istediğini elde eder mutlu olursun diyor...
x hocamız da diyor mutluluğun olunca pozitif enerjin falanın filanın olur daha başarılı olur daha da çok para kazanabilirsin ama hüseyinin dediği gibi olunca insanlar çok değişebiliyor... para ile mutluluk satın alamazsın ama mutlulukla para alırsın filan...
daldım lafa hocam bence para daha önemli...
hoca dedi: al bi de burdan yak
ben de sigaram yok hocam dedim.
olsa noolcak sınıfta mı içcen?? yok hocammm neyse konuya gelelim siz mutluluk diyordunuz değil mi??
hee napacan mat etmeye mi çalışcan beni?? yok hocam çalışmıycam zaten etcem...
et bakalım dedi... o an ilahi bi güç bana şunu dedi... lan desene hocam madem mutluluk en önemli şey o zaman devlet size maaş değil mutluluk versin de dedi... ben de aynen böyle dedim
hocam madem mutluluk en önemli şey o zaman devlet size maaş değil mutluluk versin
sınıf yattı yerlere
bi taraftan ses geldi mutluluğun kendisi yok ama mutluluk çubuğu var lur mu??
sınıf tam yerden kalkıyordu bi daha yattı... ondan sonra hoca bizi yatırdı(lafın gelişi
) ama karnemde bu dönem dim dik bi şey vardı
o da:iletişim ve sosyal etkileşim 1 di dim dik bir 1
ben ce de mutluluk önemli size?? hocayı sevemediğimden öyle dedim.
zaten
:dirol::clap::tt2::devil::w00t::lol:
:4::mrgreen:
konu şu:mutluluk mu daha önemli para mı??
hüseyin diyor para daha önemli çünkü paran olunca istediğini elde eder mutlu olursun diyor...
x hocamız da diyor mutluluğun olunca pozitif enerjin falanın filanın olur daha başarılı olur daha da çok para kazanabilirsin ama hüseyinin dediği gibi olunca insanlar çok değişebiliyor... para ile mutluluk satın alamazsın ama mutlulukla para alırsın filan...
daldım lafa hocam bence para daha önemli...
hoca dedi: al bi de burdan yak
ben de sigaram yok hocam dedim.
olsa noolcak sınıfta mı içcen?? yok hocammm neyse konuya gelelim siz mutluluk diyordunuz değil mi??
hee napacan mat etmeye mi çalışcan beni?? yok hocam çalışmıycam zaten etcem...
et bakalım dedi... o an ilahi bi güç bana şunu dedi... lan desene hocam madem mutluluk en önemli şey o zaman devlet size maaş değil mutluluk versin de dedi... ben de aynen böyle dedim
hocam madem mutluluk en önemli şey o zaman devlet size maaş değil mutluluk versin
sınıf yattı yerlere
bi taraftan ses geldi mutluluğun kendisi yok ama mutluluk çubuğu var lur mu??
sınıf tam yerden kalkıyordu bi daha yattı... ondan sonra hoca bizi yatırdı(lafın gelişi

o da:iletişim ve sosyal etkileşim 1 di dim dik bir 1

ben ce de mutluluk önemli size?? hocayı sevemediğimden öyle dedim.

:dirol::clap::tt2::devil::w00t::lol: