Orhan Tepe
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Ameriyat olacağına boy uzatma egzersizleri dene ve yastıksız uyu düz yani faydasını görürsün bide uyku düzen iyi olmalı
Kardeş zaten yapıyorum. Yaklaşık 3 cm uzadım onunla.Ameriyat olacağına boy uzatma egzersizleri dene ve yastıksız uyu düz yani faydasını görürsün bide uyku düzen iyi olmalı
Kardeş zaten yapıyorum. Yaklaşık 3 cm uzadım onunla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece 3 gündür falan yastikla yatiyorum. 2 aydır yastıksız yattım.
Böyle olması üzüyor belki bir arkadaş mesele vardıruzun boylu olunca eline ne geçcek ?
psikolog ve psikiyatriste eş zamanlı gitme ve az da olsa kendini düzeltme isteğiyle gitme durumunda olumlu sonuçlar alacaksın...Psikolog benim psikolojimi düzeltemez. Ne diyecek bana? Takma kafana. Haline şükret. Kör değilsin. Yürüyebiliyorsun. Bunları diyerek benim psikolojimi mi düzeltecek? Psikologların mucizevi bir iksiri mi var yoksa?
Madem umrunda değil. Niye cevap yazıyorsun?
Kötü görünüyor.Allah insanı en güzel şekilde yaratmıştır.Kendine güven uzun boylu olunca ne oluyor uzaydan yıldız mı toplanıyor,hayatın keyfini çıkar takma kafanı bunlara.
Senin boyunda olmayı çok isterdim. Haline şükret.Bende 1.73üm keşke 1.85 falan olsaydım diyorum ?
Bu arada erkekte boyu önemli tek bişi var o tamamsa gerisi çok mühim değil ?
İstiyonda değişen bişi olmuyor bende onu diyorum işte manken fiziği dediğin güzel endamlı duran fizik 1.83 ve üstüdür.Altında kaldığın sürece çok bişi farketmiyor.Senin boyunda olmayı çok isterdim. Haline şükret.
160 cm ile 170 cm arasında bir şey fark etmiyor mu?İstiyonda değişen bişi olmuyor bende onu diyorum işte manken fiziği dediğin güzel endamlı duran fizik 1.83 ve üstüdür.Altında kaldığın sürece çok bişi farketmiyor.
Benim için etmiyor açıkçası zaten bizim kızlar boy olarak da kısa yanında sırıtmazsın.Benim olaya bakma şeklim farklı şimdi boylu olmak demek 1.83 ve üstüdür öyle olduğu zaman endamlı görünürsün güzel de spora gidip fizik yaparsan heleki sonra da çek takım elbiseyi 10 numara olur ama 1.83ün altındaysan çokta önemi yok boyun artık başka şeyin önemli olması gerekiyor ne bileyim bu zeka olur başka bir yetenek olur efendi düzgün biri olman olur vs vs.Ben şahsen 1.73 falan boyum kardeşim benden uzun 1.77 falandır ikimiz için de vay boylu poslu endamlı diyen birini görmedim daha ama ne zaman 1.80 lerin üstüne çıktı işte o zaman boy iş yapıyor görünüm açısından.Yani uzun lafın kısası 1.73te mutlu etmez boy olarak bakarsan 1.80 üzeri olabiliyorsan o güzel olur ona bişi diyemem.160 cm ile 170 cm arasında bir şey fark etmiyor mu?
175 cm ile 160 cm bu kadar fark ediyor.Benim için etmiyor açıkçası zaten bizim kızlar boy olarak da kısa yanında sırıtmazsın.Benim olaya bakma şeklim farklı şimdi boylu olmak demek 1.83 ve üstüdür öyle olduğu zaman endamlı görünürsün güzel de spora gidip fizik yaparsan heleki sonra da çek takım elbiseyi 10 numara olur ama 1.83ün altındaysan çokta önemi yok boyun artık başka şeyin önemli olması gerekiyor ne bileyim bu zeka olur başka bir yetenek olur efendi düzgün biri olman olur vs vs.Ben şahsen 1.73 falan boyum kardeşim benden uzun 1.77 falandır ikimiz için de vay boylu poslu endamlı diyen birini görmedim daha ama ne zaman 1.80 lerin üstüne çıktı işte o zaman boy iş yapıyor görünüm açısından.Yani uzun lafın kısası 1.73te mutlu etmez boy olarak bakarsan 1.80 üzeri olabiliyorsan o güzel olur ona bişi diyemem.
Önemli olan 1.60cm birinden uzun olmak değil ki 1.75 dediğin boy Türkiye ortalaması zaten önemli olan 1.83ün üstüne çıkmak o zaman işe yarar boy yoksa sal gitsin ha 1.60 olmuşun ha 1.70 çok farkeden bişi olmaz.175 cm ile 160 cm bu kadar fark ediyor.
Bir şey yapmadım. Baba tarafı da benim gibi kısa değil.kaç kilosun ki 14-15 yaşlarında ne yaptın da böyle oldu ve baba tarafdından herkes senin kadar mı ?
kaç kilosun şuan ve 14 -15 yaşlarında iken kaç kiloydun ?Bir şey yapmadım. Baba tarafı da benim gibi kısa değil.
40 falan. Ozamanlar 37-38kaç kilosun şuan ve 14 -15 yaşlarında iken kaç kiloydun ?
o zaman 37-38 çok iyi değil ama yine de normal yani senin sorunun başka birşey büyüme hormonu iğnesi yapman lazım40 falan. Ozamanlar 37-38
Tam bir genelleme yapmak doğru olmaz.Dedem 1.86 boyunda dimdik duruyor hala.en fazla 2-3 cm uzarsın. 157cm yerine 160 cm olsan çok mu iyi hissedeceksiniz. Bence kafayı takmayın. Uzunlar yaşlanınca kamburlaşıyor. Kısa boy daha fizyolojik.
18 yaşındayım ve boyum 157-158 falan. Artık dayanamıyorum. Aynaya baktığımda kendimden nefret ediyorum. Dışarıda ortaokula giden çocuklar bile benden uzun. Kredi çekip bu ameliyatı olmak istiyorum.
Ben oldum bu amiylatı 9 buçuk santim uzadım18 yaşındayım ve boyum 157-158 falan. Artık dayanamıyorum. Aynaya baktığımda kendimden nefret ediyorum. Dışarıda ortaokula giden çocuklar bile benden uzun. Kredi çekip bu ameliyatı olmak istiyorum.
Yüreğine sağlık reyissBüyük bir yanlış yapmış olursun. Gerek yok. Popüler kültürün "uzun boy daha iyidir" dayatmasının kurbanı olma. Veya kapitalist sistemin "paran yoksa kredi çek, sonra fazla fazla öde" tuzağının da oyuncağı olma.
Önemli olan boyun, tipin, saç rengin değil. Önemli olan ne kadar iyi biri olduğun ve insanlığa faydalı biri olduğun.