• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bomba - 13 Mb' lık Windows Xp, Gerçek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ikxan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
deneyeyim dedim ama download linki yok. nerden indireceğiz?

deneyeyim dedim ama download linki yok. Nerden indireceğiz?

dostum burda illegal şeyler verilmiyor.o window,sun illegal[hacker tarafında windowsun bi çok proğramı kaldırılmış ve mb anlamında küçültülmüş bir yazılımıdır.

Yıllar önce çıkan U3 destekli bellekler zaten aynı şeyi yapıyor? Baştan mı keşfettik bu olayı? :)

tüm sayfaları okudum.. Kendimi wrez forumlarında hissettim.. :D

sağol, teşekkürler, +rep.. :D
baba link kırık, usta link ceset olmuş yha .. :D denmemiş daha..

çok çok çok teşekkürler..

şirkette gece çalışıyorum, haliyle gündüzcülerin bilgisayarını kullanıyorum.. ne kursam kıllık yapıyorlar.

o kadar işime yaradı ki. ne kadar teşekkür etsem az.

1. si bu program bir windows değil
2. si tek alternatif bu değil

özetle bu program yüklediğiniz programların kayıt bilgilerini kaynak dosyalarını vb. şeylerini belleğinize kaydetiyor.

portableapps.com adresindeki yazılımı kurabilirsiniz. ayrıca belleğinde u3 özelliği olanlar
rahatça kullanabiliyor bunu.

mojo pack bu noktada biraz daha ilerde senkronizasyon gibi işlemleri de yapıyor olması güzel.

Arkadaşlar ben lınkı goremıyorum deneyenlerden yada konuyu ekleyen arkadastan lınkı tekrar vermesını ıstıyorum Rıca edıyorum lutfen

Bu mojopac calısıyor ama usb belleğinizin çok hızlı olması lazım bende bigboy var usb bellek diğer belleklere oranla baya hızlı ona kurdum ama yinede yavaş kalıyor yani usb belleğe kurmaya bile değmez, bilgisayarın usb belleği tanıma hızını falan düşürüyor...Kısacası tavsiye etmem !!!

arkadaşlar lınk 1 yada 2. sayfada biryerde ...

Benim flash sandisk hızlımıdır sizce?

şimdi benim anlamadığım bu programınnormal xpden farkı

ben indirdim bakalım çalışacakmı hadi hayırlısı inşallah şu andaki windowsu bozmaz

enteresan güzel paylaşım :thumbup1: ama fakat lakin trojan enjekte ediliyormuş :scared: bu tip programlara diye duydum :closedeyes: ama tşkler güzel paylaşım

enteresan güzel paylaşım :thumbup1: ama fakat lakin trojan enjekte ediliyormuş :scared: bu tip programlara diye duydum :closedeyes: ama tşkler güzel paylaşım

bunu denedim sadece sistemin bir imajını flasha açıyor vee xp içinde xp eğer sistemde vista veya 7 varsa çalışmazzz:huh: neden bilmem

Çok acayip 13 mb'lık dosya yokki MojoPacInstaller.exe diye bir dosya var oda 21.7 MB hani windows xp nerede...

çok çok çok teşekkürler..

şirkette gece çalışıyorum, haliyle gündüzcülerin bilgisayarını kullanıyorum.. ne kursam kıllık yapıyorlar.

o kadar işime yaradı ki. ne kadar teşekkür etsem az.

bende çok teşekkür ediyorum ilaç oldu bu bana aynı durumdaydım bende artık kafama göre takılırım

arkadaşlar autocad 2007 kurulmuyor deneyen varmı?