- Reaksiyon puanı
- 1,313
Kendince sizi karalıyor bence.Cevapsız kalan konu hangisidir? Elimizden geldiğince konuları yada mesajları silerken belirtmeye çalışışıyoruz. Amaç?
Kendince sizi karalıyor bence.Cevapsız kalan konu hangisidir? Elimizden geldiğince konuları yada mesajları silerken belirtmeye çalışışıyoruz. Amaç?
Özür dilerim.@Creative
Seyyah abiyi alıntılayacağıma adamınkini alıntılasaymışım keşke ) Adamın postu konu içeriğindeydi ama artık bulamıyorum.
Benim kendi amacım forumun hangi kuralına binaen kimin sildiğini öğrenebilmek. Hakkımı aramam gerekiyor mu, gerekmiyor mu anlamak. Veyahut ceza vereni bilmek. Tarih geldiğinde cezam kalkmadığında kişiyi uyandırmak/bilgilendirmek.
@NESDelisi
Arkadaşım sana noluyor ? 2 kişinin dialogu arasına niye giriyorsun ? Biri seni etiketleyip davet mi etti konuşmaya da kaçırdık ?
Bu dediklerinizin hepsi zaten belirtiliyor. Ceza puanlarınızı sadece bizler görebiliriz.Benim kendi amacım forumun hangi kuralına binaen kimin sildiğini öğrenebilmek. Hakkımı aramam gerekiyor mu, gerekmiyor mu anlamak. Veyahut ceza vereni bilmek. Tarih geldiğinde cezam kalkmadığında kişiyi uyandırmak/bilgilendirmek.