- Reaksiyon puanı
- 3,278
Bazı bölümlerin moderatörleri hiç iş yapmıyor. Bunları siz biliyorsunuz...
evet haklisinizBazı bölümlerin moderatörleri hiç iş yapmıyor. Bunları siz biliyorsunuz...
Forumda Reklam Yapmak
Ceza puanı: 50
Geçerlilik Süresi: Süresiz
Mesela hangi bölüm ?Bazı bölümlerin moderatörleri hiç iş yapmıyor. Bunları siz biliyorsunuz...
Foruma şöyle bir bakın belli oluyor zaten. Bunu benim söylememe gerek yok diye düşünüyorum.Mesela hangi bölüm ?
ilk mesajı kendi sitesini tanıtmak için fırsat arayanlar için değil tabiki bu bölüm daha ziyade forum müdavimlerinin bildiği işe yarar güvenilir sitelerin tanıtımı içindir mesela sizi örnek vermek gerekirse ilk 5 mesajınız yine kendi emlak sitenizi tanıtmak için kullandınız bu yüzden belli bir mesaj sayısına ulaşmadan site tanıtımı yapanların mesajlarını reklam sebebi ile siliyoruzTanıtımını yapmadan direk link paylaşılmasın denilip, tanıtımda reklam yapılmasın demek bu kategori için mantıksız geliyor bana. mimikleriyle mi tanıtacak? yada insanların beynine frekans mı gönderecek?
ilk mesajı kendi sitesini tanıtmak için fırsat arayanlar için değil tabiki bu bölüm daha ziyade forum müdavimlerinin bildiği işe yarar güvenilir sitelerin tanıtımı içindir mesela sizi örnek vermek gerekirse ilk 5 mesajınız yine kendi emlak sitenizi tanıtmak için kullandınız bu yüzden belli bir mesaj sayısına ulaşmadan site tanıtımı yapanların mesajlarını reklam sebebi ile siliyoruz
ilk mesajı kendi sitesini tanıtmak için fırsat arayanlar için değil tabiki bu bölüm daha ziyade forum müdavimlerinin bildiği işe yarar güvenilir sitelerin tanıtımı içindir mesela sizi örnek vermek gerekirse ilk 5 mesajınız yine kendi emlak sitenizi tanıtmak için kullandınız bu yüzden belli bir mesaj sayısına ulaşmadan site tanıtımı yapanların mesajlarını reklam sebebi ile siliyoruz
Şimdi şöyle foruma yazılan ilk mesajda reklam yapılıyorsa kişinin foruma sadece reklam amaçlı üye olduğu anlaşılıyor. Bu yüzdende siliniyor. Ve mesajların silinmemesi icin üyenin en az 15 mesajı olması gerekiyor.Bu bölümün belli bir kuralı var mıdır peki ? Benzer şeyi ilk mesajımda ben de yaşadım. Mesela kaç mesajın olması lazım veya üyelikten sonra ne kadar zamanın geçmesi lazım ? Bazı üyeler çok rahatlıkla reklam yapmış geçmiş konularda ki bu kategoriye göre normal görünüyor, ama yeni üye olanların mesajları hemen siliniyor. Bunun belli bir sayısı veya kuralı varsa onu yazmış olsanız daha iyi olur.
Şimdi şöyle foruma yazılan ilk mesajda reklam yapılıyorsa kişinin foruma sadece reklam amaçlı üye olduğu anlaşılıyor. Bu yüzdende siliniyor. Ve mesajların silinmemesi icin üyenin en az 15 mesajı olması gerekiyor.
---- Mesajlar birleştirildi ----
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
Forum kurallarımız bu konu başlığı altında yeterince açıklayıcı bi şekilde anlatılmıştır.
Saygılar.
Şimdi şöyle foruma yazılan ilk mesajda reklam yapılıyorsa kişinin foruma sadece reklam amaçlı üye olduğu anlaşılıyor. Bu yüzdende siliniyor. Ve mesajların silinmemesi icin üyenin en az 15 mesajı olması gerekiyor.
---- Mesajlar birleştirildi ----
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
Forum kurallarımız bu konu başlığı altında yeterince açıklayıcı bi şekilde anlatılmıştır.
Saygılar.
Forum KurallarıAçtığım konu onay bekliyordu şuan hiçbir yerde göremiyorum. İllegal bir şeyde yapmadım. Burası tanıtım yeri değil mi ? Düzgünce sitemizi tanıttık. Hata nerde anlamıyorum ki...
ya kardeşim başkasının açtığı konunun aynısını açtım sadece link farklı benim konum silindi o konu duruyor