BMW mi, Mercedes mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ardeth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabikide mercedes eyer tasarım olarak bakarsanız mercedes daha güzeldir

busecem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ikiside güzel ama benim tercihim her zaman bmw....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Araştırılarak yapılmıs bi kıyaslama :)

Mercedes (1)

BMW (2)

AUDİ (3)

Hepsi birbirinden güzel arabalar ama hem fiyat hem sağlamlık açısından mercedes'i tek geçerim...Eniştem 2012 AMG ile kaza yaptı 120Km ile gidiyomus normal ana yolda direksiyon hakimiyetini kaybediyo (Sarhoşmuş)'ve elektrik direğine çarparak durabilmiş demişler altında başka bi araba olsa yaşama şansın %0 Diye mucize kurtuldu sadece eli ezilmiş :S

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Siz bana bmw m5 verin, ömür boyu dua edeyim. Aşk üç harflidir :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
En iyi otomobil Mercedes eski 2004 e320 kullanıcısı olarak hiç bir araç mercedesin yerini tutmuyor audi a6 ya bindim bmw 5.25 bmw x5 bindim ama hiç biri mercedesin yerini tutmaz gaza bastinmi aninda tepki anında hızlanma kırmızı ışıkta kalkışlarda rakipsizim :D lakin şimdi audi a6 kullanıyorum hiç güzel değil ya mercedesin konforuna hızına alıştığımdan yada audinin kalitesiz olmasından dolayı bmwde sadece hız ve vites geçişleri sarsıntısız hissetmiyorsun konfor 0 uzun yolda çok rahat ama her zaman merso araba alacaklar paraniz çoksa mercedes alin bmw audi uzak durun her zaman mercedes :D

letztes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mercedes ve diğerleri diyorum. Hız için bmw diyen arkadaşlar amg serileriyle karşılaştırsın :)

İSYAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hepside mükemmel araba ama ben kısaca bildiğimi yazayım burada avrupada Türkler'de ve araplar'da en çok AUDI, BMW, MERCEDES görürsünüz. MERCEDES kullanan kolay kolay servis görmez ama Audi yada Bmw kullanan turbo, şanzuman, vs. önemli arızalardan dolayı arabayı birine kakalar(satar) bu hep böle olmuştur(avrupada gurbetçi geleneği) :)

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mercedes Benz Atölyesinde çalışan birisii olarak Mercedes Benz hertürlüüüü

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
merso renault motoru kullandığından beri gözümde sıfır.a serisi hadi tamam dizel 1.5 reno motoru olsun dedik.lan arkadan itiş nerde.bırakın tüm arabayı reno yapsın bi logo koyun siz.

bmw bu konuda asla ödün vermiyor.1.16d ed arkadan itiş segmentindeki tek araç.

kaliteli araba almak istiyorsan kaliteden ödün vermeyen markadan alacaksın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir bmw f30 kullanıcısı olarak söylüyorum 3er le c er i ıyasladımda c okadar pasif o kadar dandik hantal ve agır ki ayrıca kalıp denen bır şeyde yok hele cam tavanı olmasa napıcak bilmem. 2.sı e serisi kadar bos bı arabaya bınmedım ayrıca gaza basıyosun 2 sanıye sonra kalkıyosun yanı 5 kalkısta da yoldada tokat manyagı yapar ayrıca m paket 5 suan çok efsane 6 serisi ile cls kıyaslıcak olursak ki kıyaslanamaz cunku sekment bir deil he kıyaslıcaksanız yenı 6 grandcoupe kıyaslayın farkı gorun eyer mercedes le giderken yanınızdan bır bmw yan yan gecerse çok sasırmayın cunku onun dogasında var audi ye gelince yorum yapmıyorum erkek adam arkadan iterrr benim için AŞK BMW

sanane5334

Asistan
Reaksiyon puanı
0
demek ki bmw motoru çobuk bitiyor diye deil imajı yüzünden izin vermiyormuş (BMW ise imaj açısından, böyle bir uygulamayı kabul etmiyor.)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Takım elbise giyecekseniz Mercedes, Mavi kot altı beyaz ayakkabı giyecekseniz BMW, eşortmanla takılıcaksanız AUDI..

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
BMW tabikii.Mercedesin Koskoca kompresör teknolojisi bile BMW yi geride bırakamadı.Ama sesini beğenmiyorum o ayrı.

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
türkiyeninde böyle büyük otomobil markaları olsaydı da keşke bizde o mu bu mu deseydik.