BMW mi, Mercedes mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ardeth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tabiki Mercedes Benz Beyler Arabalar 2 Çeşite Ayrılır Mercedes Benz Ve Diğerler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eskiden yani 2012 2013 yıllarında bmv mercedese gore daha sportif daha cok gençlere yonelik ve dınamikti aynı yıllarda da mercedes bmv ye gore daha konforlu daha dayanıklıydı yani yaşlılara yonelikti bide su acidan bakin mercedesin bmv ye gore daha fazla arabasi var mercedes sls amg slk cl cls silver ligtning biome consept dunya capınta arabalar ama bmv nin onlar kadar hızlı arabası yok hem mercedesin 2014 arabaları s 600 a 7 ye gore ve 750 ye gore cok daha iyi ama bazıları a7 diyor bu araba spor için yapılmamış ki e kardeş:cool::cool::cool: mercedes artık hem konfor hem dinamik hem hızlı ve işçiliği çok herşekilde merso

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 18 yıllık bmwciyim borusan otomotivde formenim bmw ile mercedes kesinlikle kıyaslanamaz bmw varken mercedesın tek kelimesi geçemez mercedes diyen arkadaşlar biraz düsünmeli bence mercedes demeden önce iki kere düşünsünler bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben mercedes benz kullaniyorum (e 200 komp.) yaklaşik 8 yili aşkindir bende sadece yağ su bakimini yaptirdim belki inanmiyacaksiniz ama daha ön takima dair hiç bir masraf yapmadim ve hala bu şekilde biniyorum ve bu sebebten dolayi sadece mercedes benz diyorum güç ve konfor mu asla tartişmam tabiki mercedes benz

H

hüdo

SDN Okuru
arkadaşlar ben bu soruyu çok merak ediyordum lakin bir galerici adam rasladım bu soruyu sordum mercedes bir başkadır diyerli başkadır dedi mersedes adı üzerinde mersedes :D

G

Gökhan 01

SDN Okuru
BMW hız için üretilir Mercedes ise konfor dayanıklılık teknoloji içindir Mercedes hız a o kadar önem vermemiştir ama f1 i takip eden bilir Mercedes ın ℅100 kendi ürettiği arabayı geçebilen yok bu sene ferrariyle arasında 25 km mesafe vardı yanı mercedes hız için üretimi en iyisini üğretir ayrıca hız herşey değildir.

S

SDN Okuruu

SDN Okuru
Mercedes aracı, güvenli konforlu. Mercedes diyen arkadaşlar, Mercedes kullanmış yada kullanan insanlar. Mercedesin de dediği gibi; benim aracıma 1 sene binen insan başka arabaya binemez.. " lafı, konfor değil de, yumuşak ve rahat araç gerçekten ama performans da öyle değil. Şimdi bi c180 ile e250 de ki konfor hemen hemen aynıdır fakat performans, araların da dünya fark var. Yani mercedes de ikisi de olsun diyorsanız, kesenin ağzını açacaksınız. Bmw ye gelince, ben bmw severim bunun içinde kıyaslama değil fikir sunacağım sonuçta ikisi de dünyaca ünlü marka, çıkarlarını isterlerse kusursuza çıkarırlar... Bmw'yi seviyorum, çünkü gençlere hitab ediyor hem güvenliği sağlamlığı konforu mercedesten aşağı kalır yanı yok. Aksine ben performansını mercedesten kat kat fazla buluyorum, daha makul fiyatlar da özellikle. Tek farkları bence, güç konfor. Bmw performansa yönelik olduğu için haliyle sert olmak zorunda konfor biraz düşük olmalı haliyle, aralarında ki fark budur. Ben mercedes de bmw çok kullandım, bu işin içinde olan bu işin uzmanı olmuş insanlardan da çok akıl aldım ve ben bmw diyorum. He bir de bmw nin 3 arızası Mercedesin 1 arızasına bedel, fiyat olarak. Ben bmw diyorum

start53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Komik bir başlık uzun sene önce olduğu içindir herhalde her iki arabayi da kullandım mercedes s63 amg ve bmw m5 f90 ikisinin de tadına baktım ama bmw açık ara önde herkesin dilinde bir konfor olayı var size söylüyorum hiç bmw kullandınız mı hız olsun yol tutuş olsun kokpit olsun tarz ve duruş olsun her şekilde bmw kurtarıyor kokpit sade sportif camda ibre gözükmesi gayet hoş hiçbir arabanın fan boyu değilim amma velakin gerçekleride söylemek gerekiyor.

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Mercedesi satmak audiyi binmek için ürettik der Almanlar :) benim bütçe sınırım olmasa audiyi tercih ederim fakat mercedesve bmw arasında tercih yapacaksam her açıdan mercedes?