Bluetooth

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ESlNTl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ESlNTl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar öncelikle Herkese kolay gelsin..Benim ufak bi sorunum var çok aradım fakat bulamadım sizlerden yardımcı olmanızı istediğim konu Yeğenime Bluetoth dan internet veriyorum alt kat a fakat ben ne yaptığını izlemek izlemek istiyorum nerlere girdiğini görmek istiyorum yani kısacası PC den PC yi Bluetooth ile yönetmek böyle bişi hani cep telefonumuzla PC yi yonetiyoruz ya benim ki de PC den PC yi yönetmek böyle bir program mevutmu ya da şuanki bluetooth ile yaptıgım bağlantıyla ben bunu yapabilirmiyim yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim şimdiden teşekkürler Kolay gelsin..

leylak

Doçent
Reaksiyon puanı
4
benim bi süreline internettim yoktu..
o zamanlar karsi komsunun (35-40m uzaklikta)
internettini kullaniyordum
bluetooth un araciliyla :D ama komsumuzun haberi yoktu!!!
mümkün olabilir ama tabi karsi tarafin onaylamasiyla

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
yav bozacının şahidi şıracı olmuş :D
sizin bluetooth ile nete bağlanıyorum dediğiniz şey Wireles Networking'tir.
yani wireless ile bağlanıyorsunuz internete.

gelelim arkadaşın sorusuna;
radmin tools vs uzaktan yönetim programlarıyla nereye girdiğini kendi pc'nden görebilirsin.
karşı taraftaki bilgisayara keylogger yükleyerek de onun bilgisayarından gerçek zamanlı olarak olmasa da görebilirsin.

ama uzaktan yönetim biraz ciddi iştir. deneyim ve bilgi ister. ben çok farklı bir yol da biliyorum ama sana tavsiye etmiyorum. :S

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
yav bozacının şahidi şıracı olmuş :D
sizin bluetooth ile nete bağlanıyorum dediğiniz şey Wireles Networking'tir.
yani wireless ile bağlanıyorsunuz internete.

gelelim arkadaşın sorusuna;
radmin tools vs uzaktan yönetim programlarıyla nereye girdiğini kendi pc'nden görebilirsin.
karşı taraftaki bilgisayara keylogger yükleyerek de onun bilgisayarından gerçek zamanlı olarak olmasa da görebilirsin.

ama uzaktan yönetim biraz ciddi iştir. deneyim ve bilgi ister. ben çok farklı bir yol da biliyorum ama sana tavsiye etmiyorum. :S
keylogger benimde aklıma geldi ama sonuçta bir kaçakçılığa giriyor anlarsalar IP den kapının önünde bitmezler mi polis amcalar :D

ESlNTl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar gozunuzu sevim öle bişi istmeiyom ya ben bi iyice okusaydınız :) neyse kısaca tekrar söylim bi arkadas orada demis wielles ile bağlantıdır o diye ama hayır ben aşağıda oturan yani yaklasık 4 metre bi arada yegenimin pc si var ona ben bluetooth ile internet veriyorum hız olarakda ort. 20 felan oluyor ama gayet guzel eski data olarak giriyorduk ya giren varsa bilir aynı o hız :) şimdi ben bluetooth ile onun bilgisayarını izlemek istiyorum bilgisayardan bilgisayara casusluk denilebilir nerelere giriyor ne yapıyor onları izlicem bilmem anlatabildim mi şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
radmin ile bunu yapabilirsin ama karşı taraftada yüklü olması lazım