Bluetooth yardım.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar bluetooth ile ilgili bir sorunum var..
Masaüstü pc için cyber blue isimli küçük bir bluetooth adabtörü aldım..
Ancak dosya alıp göndermek işkence..
bluesoleil programını kullandım ama full olmadığı için 2 mb üzeri dosya transferi yapmıyor..
Önerebileceğiniz benzer programlar var ise yardımcı olursanız sevinirim..

Reaksiyon puanı
2,148
Hocam şu siteden driver arattır, microsoftun kendi bluetooth arayüzü en iyisi.

Donanım kimliğini buraya yazıp ara, bluesoleil programına ihtiyaç kalmadan driver kurabilirsin umarım.

Donanım kimliği bulma: aygıt yöneticisinden bluetooth aletine sağ tıklayıp özellikler >> ayrıntılar >> özellik: donanım kimlikleri

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Hocam şu siteden driver arattır, microsoftun kendi bluetooth arayüzü en iyisi.

Donanım kimliğini buraya yazıp ara, bluesoleil programına ihtiyaç kalmadan driver kurabilirsin umarım.

Donanım kimliği bulma: aygıt yöneticisinden bluetooth aletine sağ tıklayıp özellikler >> ayrıntılar >> özellik: donanım kimlikleri

dediğiniz driver ı windows 7 zaten otomatik yüklüyor sanırım..
dosya al demeden karşıdaki bluetooth cihazından dosya gönderemiyorsun aynı şekilde dosya göndermekte büyük mesele..
sadece bluetooth u görüyor başka bişey yok yani..
bluesoleil bu konuda çok iyi sorunsuz bağlantı oluyor ancak oda ücretli.. önerdiğiniz driver sitesinden Broadcom un driverını deneyeceğim umarım işe yarar..

Reaksiyon puanı
2,148
windowsun kendi arayüzünü kullanamıyorsunuz sanmıştım, bazıları öyle oluyor bluesoleil ile çalışıyor sadece windowsunkini kullanamıyorsun

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sizin vermis oldugunuz adresten toshibanin generic bluetooth driver i ile cözdüm sorunu. Biraz kemküm etti ama yükledim ve sorunsuz kullaniyorum.