Bluetooth ve Alarm Aptallığı

erdincinceler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10 yıl önceki telefonum her sabah beni uyandırıyordu.
5 yıl önceki telefonumda bluetooth ile istediğimi alıp/gönderiyordum.
1300 TL ye satılan HTC Dessire s de bu ikiside yok. Bahanesi ne olrsa olsun çok komik bir durum. Alarmın çalması için gece boyu telefonum açık kalacakmış, bluetooth için yeni sürümleri bekleyecekmişim. Ayıp, gerçekten ayıp.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
İPHONE Video Kamera Olayı geldı aklıma, en dandık Çin Malı Telefonlar bıle Video cekerken Bu Ucubenin öyle bir marıfetı yoktu. Ve İPHONE 3GS diye Video Ceken modelı cıkarıldı ve Televızyonlara Boy boy Reklam verıldı, bakın biz Video Ceken Telefon yaptık diye.Apple gib Bir firmanın acınacak halini izledim TV de Aylarca. Ne Kadar buyuk olurlarsa olsunlar bazen bu tür hayati ayrıntıları unutuyor firmalar.Sonucta o urunleri alanlarda da var kabahat. Sanki Zorla aldırıyorlar İnsana.

Şahsen alacağım Telefonda Video bluetooth Gibi Harici hafıza Kartı Gibi özellık yoksa dönüp bakmam bıle.

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Öyle kardesim yapıcak bişey yok, teknolojiye ayak uydurmak kolay değil.. Eğer işlerimi göörmeyecekse ne işe yarar bu telefon !!!

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
İPHONE Video Kamera Olayı geldı aklıma, en dandık Çin Malı Telefonlar bıle Video cekerken Bu Ucubenin öyle bir marıfetı yoktu. Ve İPHONE 3GS diye Video Ceken modelı cıkarıldı ve Televızyonlara Boy boy Reklam verıldı, bakın biz Video Ceken Telefon yaptık diye.Apple gib Bir firmanın acınacak halini izledim TV de Aylarca. Ne Kadar buyuk olurlarsa olsunlar bazen bu tür hayati ayrıntıları unutuyor firmalar.Sonucta o urunleri alanlarda da var kabahat. Sanki Zorla aldırıyorlar İnsana.

Şahsen alacağım Telefonda Video bluetooth Gibi Harici hafıza Kartı Gibi özellık yoksa dönüp bakmam bıle.

ayrıntıları unutmak değil kardeşim pazar stratejisi o. Apple gibi kendini kanıtlamış bir teknoloji üreticisi bu gibi ayrıntıları unutması söz konusu değil. Aynı yemeği ısıtıp ısıtıp insanların önüne koyuyorlar olay sadece bu. Almak zorunda değilsiniz, değiliz. Şahsen ben Iphone nun dokunmatik hassasiyeti dışında pek bi özelliğini beğenmiyorum.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
HTC Dessire s olduğuna eminmisin

htcdesiresfullphonespec.png

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Alarma söyleyecek söz yok aslında. Akıllı telefonların tamamı öyle. Bilgisayar mantığı ile çalıştıkları için kapalıysa kapalıdır. Alarm çalmaz, hatta siz açana kadar hiçbir şey olmaz. Ama bluetooth konusunda sonuna kadar hak veririm. Yine de Desire S android telefonu. Çeşitli uygulamalar ile bir şekilde dosya transferi yapılabilir. Apple gibi katı bir firmanın cihazı bile yapabiliyorsa jailbreak ile, Android'de de mümkündür derim.

erdincinceler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu basit konular benim gibi her gece telefonunu kapatıp her sabah alarm ile kalkanlar için büyük sorun. Bizim vatandaş eksikliğe boyun büker katlanır, avrupalı lokantanın önünde pazarlık yapmadan girip yemek yemez; bizde ayıplarız Didim'de Fethiye'de gördüğümüz bu durumu. Memnunum Desire s telefonumdan, fakat daha önceki özellikleri unutarak yei özellikler eklemek ar-ge de değildir, gelişimde değildir. Bakın bu kadar basit bir özellik benim gibi bin küsur lirayı bu telefona veren bir kullanıcıyı, tüketiciyi, müşteriyi yani aslında firmaların gerçek efendisini çok zor durumda bırakıyor. Bir zahmet yapmasınlar bu hataları.
Bluetooth olayına gelirsek, doğru donanım olarak var ama 4 ayrı marka telefonla denedik eşleşti ama bağlanamadı diyor, bu durum da işletim sisteminden kaynaklanıyormuş.

Yanlış bildiklerimi düzeltin lütfen, çekinmeden buradan HTC den özür dileyeceğim ve bu özellikleri ille de alarmı kullanmaya başlamaktan memnun olacağım.
Okumaya vakit ayıran arkadaşlara saygılarımla...

Besir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 2.3.5
HTC Sense 3.0
Alarmi var
Bluetooth ile fotograf, muzik istedigin seyleri yolluyorsun
Gameloft HD oyunlari bile aciyor

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Merhaba :D
1.htc dessire s bluetooth özelliği vardır.
eğer blootoothla ilgili bir sorun yaşıyorsan, internette araştır ve bu herkeste olan bir durum ise bekle. çünkü eminim bluetooth yazılım uyumsuzluğundan dolayı çalışmıyordur. he eğer bu sorunu birtek sen yaşıyorsan, ozaman format at. büyük ihtimalle düzelir.
2.htc dessire s bir akıllı telefondur, ohalde içinde bir işletim sistemi vardır. neyazıkki bu android platformunun ta kendisidir. neyazıkki diyorum çünkü android sistemi kapalıyken hiçbir işlem yürütemez. alarm çalmaz, hiçbir hayat belirtisi gösteremez.
ÖNERİ:yatmadan önce, telefonunuzu uçuş moduna alırsanız, şebeke bağlantısı kapanır ve böylelikle pilden tasarruf etmiş olursunuz. bu tıpkı telefonu kapatmak gibi birşeydir :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Buarada bence en özgür ve gelişime açık sistem androiddir. şahsen bi problem yaşamıyorum. donanım arıza çıkarmadığı sürece. android tıpkı windows gibidir herşeyi destekler ve piyasada yeterince yer edinmiştir artık. bluetoothla iletişim kurmak için, telefonları eşleştirmelisin...
ÖnemliNOT: android sistemde bluetooth u açtıktan sonra birşey daha yapmalısınız. telefonunuzun ayarlarına girip, görünür yapmalısınız. çünkü android sistemde bluetooth u açsanız bile, telefonda görünürlük kapalıdır. bunu siz 2. bir adım olarak açacaksınız.

bkrdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bluetooth'u açman yetmiyor, Bluetooth ayarlarından "Keşfedilebilirlik" özelliğini de açman gerekiyor.