Bluetooth Bozuldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mennes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vaıo vpceb1s1e marka notebookumun bluetooth u çalışmaz hale geldi donanım sorunu değilde yazılım sorunu gibi geliyor(yazılım sorunları diye bir konu bulamadım forumda)
bluetooth u çok sık kullanmıyordum ama telefon aldım artık en azından sd kart alana kadar sık kullanacağım(bir süre sd karta ihtiyaç duymayacak gibiyim)

soruna dönecek olursak
sistem tepsisindeki vaıo smart networkdeki bluetooth u açtığımda aşağıda sayılar çıkıyordu artık çıkmıyor acaba yüklediğim sistem hızlandırıcı programlar mı yaptı bunu(yüklediklerimi daha sonradan sildim)
ne yapmam gerekiyor şimdiden sağolun

bide aygıt yöneticisine girdiğimde bir sürü bağdaştırıcı var ve sorunlu gözüküyor onu da düzeltemedim acaba bununla da bir alakası olabilir mi

i22_1.png

Evriveydetayken

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elinde driver cd si bulunuyorsa onları yükle. Eğer yoksa internettende bulabilirsin. Çözümler işe yaramazsa bilgisayarcıya götürebilirsin en azından şöle bi bakmak için para almazlar diye düşünüyorum. Ama [MENTION=162316]cipro06[/MENTION] nında dediği gibi usb bluetooth ta alabilirsin.

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tamam harici bluetooth ucuz ama benim bilgisayarımda bluetooth var zaten hem neden bi usb girişimi boşuna işgal etsin ve onu sürekli yanımda taşımak zorunda olayım bence kolay bi ayarı olmalı bilen yok mudur acaba

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Fn tuşuyla kapatmış olabilirmisin acaba :D Başlatılamıyor deyince ilk aklıma o geldi :D

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bluetooth için atanmış fn kombinasyonu yok wireless switch midir tuşu mudur o açık vaıo smart networkde de bluetooth açık eskiden de aynı bu şekildeydi tek fark o zaman device name ve adress in yanında bir sürü sayı yazıyodu artık yazmıyor ve bluetooth çalışmıyor acaba hizmetlerden falan kapatmış olabilir miyim bi bulamadım çözümü

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hizmetlerden bluetooth seçeneği açık değilse aç muhtemelen sorun çözülür.
9ghvx.png

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ara kısmına msconfig yaz ordan işlemler bak istersen birde kapatılmışmı diyecem ama bana sanki silinmiş girşeyler gibi geldi ama şu ısatap ı yükle düzelebilir

ilk olarak şunu dene başlatta ara msconfig yaz ordan hizmetlere gir bak bluetoothta tık varmı yoksa tıkla restart at.olmadı şu ısatap ı yükle.olmadı verdiğim sonu adresinden bluetooth driver var win 7 64 bit onu yükle bi bakalım

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hizmetler le uğraştım orda bi sorun yok gibi şimdi diğerlerine bakıyorum

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ara kısmına msconfig yaz ordan işlemler bak istersen birde kapatılmışmı diyecem ama bana sanki silinmiş girşeyler gibi geldi ama şu ısatap ı yükle düzelebilir

ilk olarak şunu dene başlatta ara msconfig yaz ordan hizmetlere gir bak bluetoothta tık varmı yoksa tıkla restart at.olmadı şu ısatap ı yükle.olmadı verdiğim sonu adresinden bluetooth driver var win 7 64 bit onu yükle bi bakalım

http://download.cnet.com/Microsoft-ISATAP-Adapter/3000-2112_4-68853.html bu linkte indirme seçeneğini bulamadım visit site var oda saçma bi mic. sitesine yönlendiriyo bana win.update aç diyo

http://www.sony.com.tr/support/tr/product/VPCEB1S1E_WI/updates burdan kendi notebook modelimi bulup bluetooth ile ilgili şeyi indirdim yüklemede bluetooh device not detected .......... diye başlayıp devam ediyo

acaba hotspot bişeyler yapmış olmasın

çözemedim halen ya

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
windows update den güncellleme yapmayı denermisin birde.en son ne yaptığında bu şekil oldu bir program falan mı yükledin oldu .geri yüklemeyi denedin mi ?

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
win upd. son recoveryden beri kapalı bence update bilgisayarı yavaşlatmaktan başka birşey yapmıyor bilmiyorum ne zamandır beri çalışmıyo acaba bi program yüzünden mi çalışmıyo uzun bir süredir kullanmıyordum yakın zamanda denedim çalışmadı bi kaç gün uğraştım hala aynı bi türlü çalışmadı

hotspot etkiler mi acaba

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
windows update yükle demiyorum ordan eksik sürücü varsa görebilir yüklersin.belki olabilir kaldır bi dene restart atıp.

Vaıo vpceb1s1e marka notebookumun bluetooth u çalışmaz hale geldi donanım sorunu değilde yazılım sorunu gibi geliyor(yazılım sorunları diye bir konu bulamadım forumda)
bluetooth u çok sık kullanmıyordum ama telefon aldım artık en azından sd kart alana kadar sık kullanacağım(bir süre sd karta ihtiyaç duymayacak gibiyim)

soruna dönecek olursak
sistem tepsisindeki vaıo smart networkdeki bluetooth u açtığımda aşağıda sayılar çıkıyordu artık çıkmıyor acaba yüklediğim sistem hızlandırıcı programlar mı yaptı bunu(yüklediklerimi daha sonradan sildim)
ne yapmam gerekiyor şimdiden sağolun

bide aygıt yöneticisine girdiğimde bir sürü bağdaştırıcı var ve sorunlu gözüküyor onu da düzeltemedim acaba bununla da bir alakası olabilir mi

i22_1.png
resimdeki çalşımayan driverları kaldır hepsini ve restart at tekrar yüklemesi gerek açılınca bunu deneyelim

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=162316]cipro06[/MENTION] ben sana teamviewer versem sen bi yardımcı olsan ?

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
özelden yolladım id ve şifre prog. da açık