14 Aralık 2014 Konuyu başlatan #121 S SDN Okuru SDN Okuru bluestacks ı kuruyorum en sonda kalıyor yüklenmiyor lutfen kısa süre içinde yardımcı olabilirmisiniz
20 Aralık 2014 Konuyu başlatan #122 S SDN Okuru SDN Okuru kardeşim bana yardımcı olur msn whatsapp numaram 05389417297
29 Aralık 2014 Konuyu başlatan #123 S SDN Okuru SDN Okuru arkadaşlar ben app da sildim yenden yükledim olmıyor ne yapmam gerek tüm dediklerinize uydum allahj rıza için yarıdm
arkadaşlar ben app da sildim yenden yükledim olmıyor ne yapmam gerek tüm dediklerinize uydum allahj rıza için yarıdm
3 Ocak 2015 Konuyu başlatan #124 S SDN Okuru SDN Okuru Dotnet version 2 is required to install BlueStacks App Player. Please install it and try again. Hatası veriyor ve yükleme yapmıyor. Xp kullanıyorum.
Dotnet version 2 is required to install BlueStacks App Player. Please install it and try again. Hatası veriyor ve yükleme yapmıyor. Xp kullanıyorum.
13 Ocak 2015 Konuyu başlatan #125 S SDN Okuru SDN Okuru 2gb dıyo kurarken bu sorunu nasıl kaldrcam ya yardm edın ::
20 Şubat 2015 #126 S serkanfb Cezalı Cezalı Katılım 24 Ocak 2010 Mesajlar 46 Reaksiyon puanı 0 Puanları 6 Yaş 45 bendede böle bir sorun vardı bu sorunla ilgili araştırdım buldum sorun yaşayanlar burdaki Bluestacks %100 Çalışır Sürüm kursun sorunsuz çalışıyor.
bendede böle bir sorun vardı bu sorunla ilgili araştırdım buldum sorun yaşayanlar burdaki Bluestacks %100 Çalışır Sürüm kursun sorunsuz çalışıyor.
23 Şubat 2015 Konuyu başlatan #127 S SDN Okuru SDN Okuru Kuruldu ama proğramda hiçbir şeye girmiyor. Ne yapmam gerekiyorr ?
23 Şubat 2015 Konuyu başlatan #128 S SDN Okuru SDN Okuru bakele bende dowland runtime demiyor dırek blue stacks açılıyor ne yapmalıyım
27 Şubat 2015 Konuyu başlatan #129 S SDN Okuru SDN Okuru Kardeş bende olmadı yardımcı olabilir misin? Skype adresi BigGamer35TR
5 Mart 2015 Konuyu başlatan #130 S SDN Okuru SDN Okuru bende kardeşler yükledim ama hatalı bilgi verilmiyor yazıyo nasıl olcak yardım eden
6 Mart 2015 Konuyu başlatan #132 S SDN Okuru SDN Okuru kimse mi bilmiyor. ben de ''this application..2 gb..memory.'' hatası alıyorum. biri aydınlatsın.
3 Eylül 2015 Konuyu başlatan #133 S SDN Okuru SDN Okuru kurulması uzun sürüyor sabırla bekleyin yarım saat.takıldı diye kapatmayın
30 Haziran 2017 #134 A arda50 Öğrenci Katılım 20 Ekim 2016 Mesajlar 5 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Yaş 43 önce normal bi yerden mesela BlueStacks indir Andoid Uygulamaları Windowsa Çevirme indir indir sonra youtubede nasıl serial sorununu giderildiğini bulursun zaten
önce normal bi yerden mesela BlueStacks indir Andoid Uygulamaları Windowsa Çevirme indir indir sonra youtubede nasıl serial sorununu giderildiğini bulursun zaten