Bluestacks Yükleniyor Sorunu Nasıl Çözülür ? [Anlatım]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
eski sürüm çok daha iyidi ?? şimdi kurduğum her sürümde saçma bir ekran açılıyor önceden ne güzel tamamen tablet ekranı açılıyordu ne yaptıysam düzelmedi :((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
program hiç kurulmuyor dolarken hata verıyo yüklenemedi hatası yardım ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
windows 8 kullanıyorum bluestacks ı kaldıramıyorum bir türlü lütfen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İntializinde kaldı bide açıyor işte açtıktan hemen sonra hata veriyor kapatıyor sonra nasıl yapıcaz yardım edin lütfen

Aslywer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende yapamadım aynı sorun bendede var link atarmısınız ona göre indirip yapalım

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
ben xp kullanırken program yüklenmiyordu. win7 kurdum sorunsuz yüklendi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynısı oldu çözebildin mi bi bana ulaşır mısın ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim çok uğraştım en sonunda sayende oldu, çok saol.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadawlar bluestacks i ken sitesinden yuklerseniz caliwir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bn yapamadım sennle iletişime geçsekte yapsak acill lazım bana bu program

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamınaleyküm ben programı kurdum sorunsuz bir şekilde açtım çalışıyor faceye grip sorunsuz bir şekilde geze biliyorum yada video izleye biliyorum lakin oyun açtıgımda açılıyor ses de geliyor ama siyah ekran hiç birşey göremiyorum bu neden olabilir?bi fikriniz varmı intel(r)G41express chipset ...işlemci pentium(r)dual-core cpu e5400 2.70 ghz şimdiden tşk ler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim app centeri silmedende oluodu 1 ay kadar sonra bluestacks açılmımaya başladı yüklenioda kaldı hep bnde sildim tekrar yükledim şimdi tekrar app centeri silsem 1 ay sonra hata vermez demi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar silip yüklemekle alakası yok nvidianın yüklü olması lazım ve ayrıca nvidianın son sürümün yüklenmesi de fayda degil. son sürümde açılmadı. önceki sürümde bluestack açıldı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İlk önce bluestacksı indirin. Sonra ise yüklemeden önce klasöre çıkart'a tıklayıp thin installer'i açmadan önce sol tıklayıp özellikler-uyumluluk seçeneklerine sırasıyla tıklayın. Sonra oradan bilgisayarınızın sürümü neyse onu seçip uygulaya tıklayın sonra thin installer'den kurun ve sorun çözüldü. :laugh::laugh:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Bendede aynı sorun var ama dediklerinizi yaptım fakat hiçbir şekilde çalışmıyor.. :(
Bi yardım..?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş lnitializingde donuyor ve abimin bilgisiyarında oluyor anlamadikki

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok kolay işe yaraması %50/%50 bu numaraya yardım et diye mesaj at {0 505 205 01 98}

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yardımcı olur musunuz ya ben yapamadımHD-StartLauncher zaten Başlatma şeyi direkman yükleniyor çıkıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sa arkadaşlar herkesın yorumu çok değerli teşekkürler dediklerınızı denıyecegım yardımcı olursanız ne mutlu bana

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende win7 kullanıom ama this application requires at least 2gb of physical memory diye hata veriyor
lutfen yardımcı olurmusunuz bu sorunu nasıl giderebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende İlk Baştan Beri Hata Veriyor Dosya Felan Yok 1406 Error Diyip Duruyor Kaç Kere Silip Yükledim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim ben yükledim bule stck ama program acıllıyor ama sürekli doluyor gösteriyo acil yardım