Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bluestacks Yükleniyor Sorunu Nasıl Çözülür ? [Anlatım]
eski sürüm çok daha iyidi ?? şimdi kurduğum her sürümde saçma bir ekran açılıyor önceden ne güzel tamamen tablet ekranı açılıyordu ne yaptıysam düzelmedi (
selamınaleyküm ben programı kurdum sorunsuz bir şekilde açtım çalışıyor faceye grip sorunsuz bir şekilde geze biliyorum yada video izleye biliyorum lakin oyun açtıgımda açılıyor ses de geliyor ama siyah ekran hiç birşey göremiyorum bu neden olabilir?bi fikriniz varmı intel(r)G41express chipset ...işlemci pentium(r)dual-core cpu e5400 2.70 ghz şimdiden tşk ler
benim app centeri silmedende oluodu 1 ay kadar sonra bluestacks açılmımaya başladı yüklenioda kaldı hep bnde sildim tekrar yükledim şimdi tekrar app centeri silsem 1 ay sonra hata vermez demi?
arkadaşlar silip yüklemekle alakası yok nvidianın yüklü olması lazım ve ayrıca nvidianın son sürümün yüklenmesi de fayda degil. son sürümde açılmadı. önceki sürümde bluestack açıldı.
İlk önce bluestacksı indirin. Sonra ise yüklemeden önce klasöre çıkart'a tıklayıp thin installer'i açmadan önce sol tıklayıp özellikler-uyumluluk seçeneklerine sırasıyla tıklayın. Sonra oradan bilgisayarınızın sürümü neyse onu seçip uygulaya tıklayın sonra thin installer'den kurun ve sorun çözüldü. :laugh::laugh:
bende win7 kullanıom ama this application requires at least 2gb of physical memory diye hata veriyor
lutfen yardımcı olurmusunuz bu sorunu nasıl giderebilirim