Bluestacks Yükleniyor Sorunu Nasıl Çözülür ? [Anlatım]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
error 25000 hatası veriyor ekran kartı falan her şeyi güncelledim net framework dahil win 8 de kuramadım root ile deneyeceğim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım bnde error 25000 eriyor nası düzelticem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lütfen yardım edin bende tam kurulurken error diye hata veriyor appplayer kurulmuyor bluestack kurulmuyor her ikisindede tam kurulurken error diye sayfa çıkıyor ne yapmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler kesin çözüm;
bluestacks ı indirin denetim masasında 2 tane programı olcak üsttekini kaldırın daha sonra yüklediğiniz kurlum dosyasını acın internetten güncelleyeektir kurulum bitince acılır acılamzsa net framework u kurun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
grafik kartı yükleyin yazıyor yardımcı olurmusunuz

eye_to_eye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de app playeri kaldırıp tekrar kurdum düzeldi bi deneyin bence

ChislevMajer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle post kasmak istemediğim için böyle bir şey yapıyorum.
Affınıza sığınarak söylüyorum konu açmak 100 mesaj sayısına ulaşmak gerekmesi çok abartılı gibi geliyor. Zaten telefon doğrulması yapılıyor. İkinci bir defa aynı numaraya şifre gönderilmiyor. Daha ne olsun. :)

BlueStacks v9.20 beta'yı yüklemeye çalışıyorum Windows XP işletim sistemi olan bilgisayara,
Bilgisayar özellikleri;

ufjdj.jpg

İlk verdiği hata Servis Pack 2 vardı, SP3 istedi yükledim fakat sonrasında verdiği hata;

ufjdy.jpg

Bu hatayla karşı karşıya kaldım, dip seviyede olan ingilizcem ile de Ekran kartını güncellemem gerektiğini anladım fakat Aygıt Sürücüsünden girdiğimde zaten son sürümü olduğunu gördüm. Bir türlü çıkamıyorum işin içinden ve yardımlarınızı bekliyorum. PC ile arası çok iyi olan biri değilim bu yüzden biraz basit dil ile anlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Böyle konunun içine bir konu daha atarak konuyu uzattığım içinde özür dilerim.
:helpsmilie:

Edit: Yukarıda ki SDN Okur olarak yorum yapanlar ile bir alakam yoktur. :)

akilli55

Asistan
Reaksiyon puanı
41
100 mesaj sınırı demekki işe yarıyormuş. Zira zaten yeni konu açıcağınıza mevcut konu üzerine yazmanız forum ahlakı açısından daha iyi olmuş. Ekran kartınız onboard ve düşük kalite bir kart ise program yüklenmeyebilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş ilk yukledım çalısıyordu yenı surumu yukle dedı yukledım şimdi ekran açılıyo kapanıyo hiç durmuyo bile ekrande ne yapmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Of bende son sürümü yükle diyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bendede aynı hata veriyor . Bilgisayara dosyayı kurmuyor . arkadaşlarda denetim masasından app yi sil felan diyolar ama bende hiç kurmadı.Yardımcı olursanız sevinirim

hamzazibo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bluestack açılıyor yükleme ekranı geliyor sonra kapanıyor acil yardım

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar çözüm için iki yöntem var...

bunlardan kısa olanı.... > bluestack kurup programdan çıkacaksınız .. sonra program kaldırdan bluestack app center silip .. programı tekrar kuruyoruz....

diğer uzun yöntem ise....>İlk olarak Bluestacks programını kurduysanız yapacaklarınız;

1-) Bluestacks'ı Uninstall yapın control panelden(app player ve notification iki tane kurulum olması gerekiyor).
2-) Task Manager'e girip bluestack ile ilgili olan her şeyi(win7 ve win8 de farklı service isimleri vardı o yüzden açıklamalarına bakın) stop yapın eğer varsa hala.
3-) C:\Program Files\ altında bluestacks klasörü varsa silin
4-) **C:\ProgramData\BlueStacks ve C:\ProgramData\BlueStacksSetup klasörlerini silin
5-) **C:\Users\KullanıcıAdınız\AppData\Local\Temp klasöründeki içeriği tamamen temizleyin(silemediğiniz bazı dosyaları olabilir, çok mühim değil. Bluestacks ile ilgili temp'de kalanlar silinecektir)

** ProgramData ve AppData klasörleri gizli klasörlerdir bu yüzden gizli klasörleri-dosyaları göster seçeneğinizin açık olması gerekir.
Gizli dosyaları gösterme

3-4-5. adımları yapamadıysanız ya da hata verdiyse, uninstall sonrası restart yapıp öyle silmeyi deneyin tekrar.

6-) Bluestacks Registry Cleaner ***TIKLA*** dosyasını indirip masaüstüne kopyalayın ve çalıştırın. Registry'den bluestacks ile ilgili kayıtları temizleyecek. Masaüstüne kopyalayın ya da İşletim sistemi'nin yüklü olduğu sürücüde çalıştırın diğer türlü kayıtları temizlemez.

7-) CCleaner sitesinden programının son versionunu indirip kurduktan sonra, Registry altında Scan for issues butonuna tıklayın ve bulduğu sonucları Fix selected issues - No(registry yedeğini almak ister misiniz diye soruyor ben hiç almadım bu zamana kadar, isteyen alabilir) - Fix All Selected Issues - Close tıklayın ve programı kapatın.

8-)BlueStacks Offline Installer ***TIKLA*** dosyasını indirin(masaüstünde ya da C klasöründe izinler ile ilgili sıkıntı çıkarabiliyor, farklı bir sürücünüz varsa oraya indirin)

9-) Bilgisayara restart atın.

10-) BlueStacks_HD_AppPlayerPro_setup_REL.msi kurulum dosyasını çalıştırın ve kurulumu tamamlayın. Kurulum bittikten sonra, "C:\Program Files\BlueStacks\HD-StartLauncher.exe" dosyasına sağ tıklayıp, properties-compatibility-Run as administrator seçin.

Eğer program düzgün çalışmadıysa(yükleniyor ekranında takılı kaldıysa) sağ alttaki ikona tıklayıp restart seçin düzgün çalışacaktır eğer yine çalışmadıysa pc'yi baştan başlatın kesin çalışıyor

selweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Söylediklerini yaptım bilgisayarda bluestacks a ait gizli görünür ne varsa sildim programı yeniden senin verdiğin linkten kurdum yine yükleniyor ekranında kaldı artık uğraşmayı bırakıyorum bu bilgisayara kurulmuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
program android uygulamaları bılgısayarda açmaya yarıyor

berkaysavci

Super Сasual Dating - Genuine Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayardan ge regedit den sil tekrar yükle.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim ben kuruyorum kurulumda hata veriyor kurmuyor yani deli olacam ya yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende program acılıyor ama hic birsey tepki vermiyor ayarlara tıklıyorum bisey yok aramaya tıklıyorum birsey yok bunun cozumu nedir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bluestacks yüklenmiyor sorunu nasil çözülür

S

SDN Okuru

SDN Okuru
app dosayısını nasıl silcez?? yükledim açılıyordu basta sonra bi anda kapandı ve simdi yüklüyorum tekrardan "bluestacks app player download in progress" gibi bir yaı çıkıyor açmıyor siliyorum tekrar yüklüyorum yine aynı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende virüs ten dolayı acılmıyor saadice:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende hiç açılmıyo ne yapmam gerek (lütfen yardımm)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çözüm yolu:

1. Kaldır / aşağıdaki dizinleri BlueStacks Sil
  2. C: \ ProgramData \ BlueStacks
  3. C: \ Program Files (x86) \ BlueStacks veya C: \ Program Files \ BlueStacks
  4. C: \ Users \ \ AppData \ Local \ BlueStacks
  5. "Windows + R" tuşuna basın veya arama "Çalıştır" yazın ve "Regedit" daha sonra "Enter" yazın
  6. HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software edin
  7. "BlueStacks" için bakın ve onları silin

prodirect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunun kesin çözümü yok mu bende 2 gb hafıza gerek diye uyarı çıkıyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende farklı olarak this application requires at least 2gb of physical memory diye hata veriyor hdd de 4 gb den fazla yer var sorunu bana acıklayabilirseniz sevinirim