Blizzard Bu Kez Elini Çabuk Tutacak

filtrekahve

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
0
Popüler RTS serisinin ikincisi raflardaki yerini bu yıl içinde alabilir.

Dünyanın önde gelen oyun üreticilerinden Blizzard, StarCraft II için işi sıkı tutuyor. Ertelediği çıkış tarihileriyle ünlenen firma, popüler RTS'nin devamını 2009 sonunda tamamlamaya hazırlanıyor. İlkinde olduğu gibi Terran, Zerg ve Protoss ırkları üzerine kurulan bölümleri oynayacağımız yapımda, ana senaryoların yanında, mini görev uygulamaları da yer alacak.

starcraft21243863620.jpg

İlki 1998'de yayınlanan StarCraft'ın devamı, 2009 içinde raflarda yer bulabilir.

İkinci oyunla beraber seri unvanı kazanacak olan StarCraft'ın, bu kez 3 farklı yapım olarak raflara dizilmesi planlanıyor. Her ırk için ayrı birer pakete sahip olacak yapımda, Zerg'ler için Heart of the Swarm, Protoss'lar için Legacy of the Void, Terran'lar için ise Wings of Liberty adlı oyunları satın almak gerekecek. Ancak bu demek değil ki, aldığınız bir paket sonucunda diğer ırkları kontrol edemeyeceksiniz. Hangi tarafa ait oyunu alırsanız, diğer ırklar için mini senaryo yapımın içeriğinde bulunacak.

:: Sizce StarCraft fenomeni, online arenaya taşınmalı mı?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

batigol-7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gelmiş geçmiş en iyi RTS (Real Time Strategy - Gerçek Zamanlı Strateji) oyunudur.

10 yıldır bekliyoruz, bir 6 ay daha bekleriz.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
starcraftın ilki süperdi umarım 2. side mükemmel olacaktır yalnız zergleri biraz güçlendirsinler :D

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
İlk kez orjinal oyun alıcam bunun çıkışıyla birlikte, ikinci orjinal oyunum da Diablo III olacak ;)

asterix*

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Starcraft' ın ilk oyunu çok güzeldi ardından expansion pack satın aldım ve devam ettim. Bence Starcraft 2, online olarak taşınmalı. Bana göre bu sayede daha çok daha fazla kişi oyunu merak edip, almak için gidecekler. Ve eğer duyduysanız, Japonya'da bir adam 52 saat boyunca HİÇ duraksamadan online olarak Starcraft oynamış ve 2 saat sonrada ölmüş..! İnanabiliyor musunuz ? :D Ben bu kadar bağımlısı değilim tabi ki :D

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Starcraft Japonya da milli bir spor halini almış... :laugh: :laugh: :laugh:

Daha fazla uzatmadan çıkarsınlar artık oyunu... :cursing: :cursing: :cursing:

Patır patır video izliyoruz, adamlar deli gibi oynuyor, biz hala bekliyoruz...

Hatta işi abartıp, oyunda hile bile yapıyorlar... :laugh: :laugh: :laugh:

Saygılar...

Scorpius

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Blizzard bombaları patlatsın artık piyasa biraz durgunken...

Orjinal alınacaksa biri Starcraft 2 olmalı...

bir de online desteği varsa tadından yenmez...

52 saatte biraz abartı olmuş...