Blackberry Restart sorunu !

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar Blackberry Curve 8320 cep telefonu; telefonda hiçbir sorun yok. Fakat arama yapınca yaklaşık 3-5sn sonra telefon kendini resetliyor.

Telefon normalde açık duruyor, ne bileyim müzik dinle, internete gir, kamerasını kullan vs kesinlikle kapanmıyor. Ama normal görüşme, öperatörün numaralarını falan aramaya çalış 3-5sn içinde kendini resetliyor

Bilgisi olan arkadaşlar sorun nedir acaba? Yazılım güncellesem düzelir mi ?

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar acil cevap yazarsanız sevinirim, telefonun USB kablosu yok yani yazılım güncelleme ile falan düzelecekse USB kablosu ( sordum orjinal 25TL ) alıyım, alakası yok derseniz boşuna 25TL zarar etmeyim :helpsmilie:

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
yazlmsalda olablr ama telfnculara bir sor istersen

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yazılımı güncel mi dostum? güncel değilse hatalı bir yazılım kullanma ihtimalin olabilir. :yes:

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
yazılımı güncel mi dostum? güncel değilse hatalı bir yazılım kullanma ihtimalin olabilir. :yes:

Kardeşim dediğim gibi USB kablosunu bulamadığım için yazılım güncelmi bilmiyorum. Bence de yazılımdan kaynaklanıyor gibi geliyor ama. Sence ne yapayım satın alayım mı USB kablosu?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

antenle ilgili bir donanımsal sorun da olabilir.

Söylediğin çok mantıklı. Ne yapsam karar veremedim, sonuçta eski bir cihaz masraf etmeye değmez.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kardeşim dediğim gibi USB kablosunu bulamadığım için yazılım güncelmi bilmiyorum. Bence de yazılımdan kaynaklanıyor gibi geliyor ama. Sence ne yapayım satın alayım mı USB kablosu?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Söylediğin çok mantıklı. Ne yapsam karar veremedim, sonuçta eski bir cihaz masraf etmeye değmez.
dostum önce bir en güncel yazılıma bak sonra da telefonda ki yazılıma bak biraz da yabancı kaynaklara göz gezdir aynı sorunu yaşayan var mı diye, bence almalısın dosya aktarımı vs işler için de çok gerekli birşey usb. :yes:

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar USB kablosu aldım, yazılımı en son versiyona güncelledim ama değişen birşey olmadı. Yine arama yapmaya kalkınca kendini resetliyor cihaz. Teknik bir sorun var. Konu kapatılabilir.