Bittürk ratio nedir

çaylakemo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşalr bugün bu uyarı geldi bunun anlamı nedir

Düşük Ratio Nedeniyle Uyarıldınız. Uyarı 0.60 Değerine Düştüğünüzde Verilir.
Rationuzu 0.80 Değerine Yükselttiğinizde ve Sistem Kendini Yenilediğinde Uyarınız Otomatik Silinecektir.

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Ratio upload değerinin downloada oranıdır.Yani yaprığınız upload az olduğu için uyarı alıyorsanız rationuzu yükseltmezseniz ban yiyebilirsiniz

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
upload un download a oranıdır.yani indirdiğin torrent dosyalarını hemen kullandığın torrent yazılımından kaldırma upload olsun.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
şimdi konuyu görünce girip bir hesabıma bakayım dedim de bunlar ne zaman görünümü değiştirmişler berbat olmuş bu gerçi eskiside pek güzel değildide bu daha berbat olmuş :)

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
eski temayıda seçebiliyorsun ayarlardan :)

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
ya buraya üye olmak için davetiyesi olan varmı peki :) bir başlıkta daha vardı davetiye istemek için.oraya yazıyım en iyisi.olan gönderebilir tabii :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
beni bu ratio oranı yüzünden banlamışlardı :D

çaylakemo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tmm arkadaşlakr sağolsun sadece utorrent tan mı silmicem yani karşıdan yüklenenlar klasöründen silsem olurmu

redoano

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Zaten hiç sevemediğim bir siteydi. Ben de çok uzun süreden sonra bu başlığı görünce baktım.
Reason: Banned by System because of Leech-Warning expired! diyorlar. Allah razı olsun, ben de size çok meraklıydım zaten :D
tmm arkadaşlakr sağolsun sadece utorrent tan mı silmicem yani karşıdan yüklenenlar klasöründen silsem olurmu
Karşıdan yüklenenlerden de silmemen gerek.

çaylakemo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar rationuz 0.35 e düştü diyo diğer indirdiğiniz torrentleride paylaşın ve rationuzu arttırın diyo bu ratioyu nasıl arttırabilrirm

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Torrent programını sürekli açık tutarsan ve indirdiğin dosyayı oradan silmezsen zaten böle bir sorunla karşılaşmıyorsun.