Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş kusura bakmayın. ben de çok istiyorum bittürk.net sitesine abone olmayı ve bunun için davetiye kodu banada lazım. yardımcı olan arkadaşımdan kardeşimden ustamdan allah razı olsun. çok saolun.
Birkaç ay daveyiye vermeyeceğim.15 kişiye davetiye yolladım.Sadece 7 kişi geldi ve o 7 kişiden 2 kişi aktif olarak sitede...Davetiye dağıtacağım zaman yeni bir konu açarım.Lütfen ozelden mesaj atmayiniz...
kusura bakmayın. bitturk davetiyesini kardeşimin birinden aldım. kayıt ol dediğimde Proxy Server Bulundu. Proxy İle Kayıt Yasaktır. diye bir uyarı alıyorum. hertürlü internet tarayıcısıyla dednedim. modemi resetledim. dns ayarlarını değiştirip denedim. proxy ile ilgili bir program kullanıyorum. ama kayıt işini çözemedim.
bu konuda yardımcı olurmusunuz.
çok geç kaldım mı bilmem ama davetiye gönderme gibi bi durumunuz varsa bende alabilirmiyim acaba umarım çok geç kalmamışımdır:S mustafaozgur87@gmail.com şimdiden teşekkürler.olmazsa da canınız sağolsun bukadar kişiye göndermeniz bile yeter.