• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bitturk.net Davetiye Dağıtımı

gezginportal@gmail.com bittürk davetiyesi olan yollarsa sevinirim teşekkürler yardımlarınız için davetiyesi olan arkadaslar yardım edin

"q_wer237@hotmail.com" için bir davetiye lütfen...:helpsmilie:

Merhaba

Torrent olayına yeni başladıgım için örnek site şablonu gösteremicem.

3273476261.png

hız testi sonuçlarım.

http://imageshack.com/a/img838/908/tq89.jpg

buda stats.

şimdiden teşekkürler

bulutyerli@gmail.com

joker452@gmail.com bittorent davetiye kodu lazım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yardımcı olabilecek arkadaş varmı

sesimi duyan yokmu

banada lazım varsa birtane alabilirmiyim
wjQP7G.png

eren1kaya2@gmail.com

Bittürkte uploader ekibindeyim o yüzden davetiye sıkıntısı yaşamıyorum. Ratiosunu yüksek tutmayı başaracak arkadaşlara davetiye atabilirim. Bunun için kullandığınız en son torrent sitesinin ratiosunu gösteren bir fotoğraf ekleyip ve mail adresini yazıp bu konuya cevap atınız. Ama şöyle söyliyim güzel bir rationun resmini çekip daha sonra davetiye aldıktan sonra bittürke ayda bir girip sömürüp çıkarsanız, hesabınızı bloklatırım ona göre. Hak eden ve ihtiyacı olan arkadaşlar alsın.
banada lazım varsa birtane alabilirmiyim
wjQP7G.png

eren1kaya2@gmail.com

8 adet davetiyem var ratio değerlerinizi gösteren ss i buraya eklerseniz gönderebilirim

(78.178.198.43) Bonus: 33.90Ratio: 7.71 Yükleme: 97.29 GBİndirme: 12.63 GB

ofcashadam@gmail.com

Banada bir davetiye gönderirseniz çok sevinirim.

saygılar..
[TABLE="class: cms_table, width: 425"]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

bana da davetiye gönderebilir misiniz rica etsem benim elimde de turktorrent torrenteagle ve leechturk davetiyeleri mevcut yardımcı olursanız sevinirim
rugan035@hotmail.com