Bitturk.net Davetiye Dağıtımı

turkey90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
raito sorunu yaşamam paylaşımı seviyorum sömürgen değilim diyen e davetiye yollanacaktır...turkey90@bitturk.net adresine ulasmanız yeterli...

halilatac80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar..

Bana da davetiye yollarsanız çok sevinirim. En iyi paylaşımlar karşılıklı oluyor, bunu gördüm. Ben de paylaşım yapmak istiyorum. sağda solda sitelere mecburi üyeliklerle para kazandıracağımıza , bu sitede yardımlaşma usulü paylaşım yapmak ve bu paylaşımların neticesinde sitenin hitinin doğal olarak yükselerek, daha sağlam yükselmesini sağlamak daha adil geliyor bana. sağlam yükselen yerinde uzun kalır. Doğrudan üç kuruş parayla yükselen çabuk yıkılır.

Ben bu niyetlerle siteye üye olmak ve üye olmak için de davetiye almak istiyorum..

halilatac80@gmail.com

turkey90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BiTTuRK.Net Sitemizde üyeliker Açılmıştır, Davetiye ye gerek olmaksızın üye olunabilmektedir.

yusufkocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar bittürke üye alımı açılmış fakat ıp sorunu çıkıyor üye olan varmı veya elinde davetiye olan varsa yusufkocakk@gmail.com gönderirseniz çok sevinierim

utku79tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bittürk üye alımı şu sıralar açık sanırım davetiyeye gerek yok

sarxos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.bitturk.net/signup.php?invitehash=af7fcbb779370e0faaab07ca6cf59807&type=invite

http://www.bitturk.net/signup.php?invitehash=f9bd0afff0caaa88ffa2e0a1909d96e7&type=invite

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
1 adet bittürk var elimde diğer türk torrent sitelerinden herhangi birinden buradaki kullanıcı adı ile sitedeki kullanıcı adı aynı olacak şekilde bir ratio örneği istiyorum.