Bitturk.net Davetiye Dağıtımı

MrKSK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bitturk.com Davetiye Kodu olan varsa pm üzerinden yollayabilirmi. :confused1:

soneresra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
elinde davetiyesi olan banada yollarsa çok memnun olurum arkadaşlar.teşekkür ederim

wedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitturk davetıyesi elımde var r10.net veya arenatr davetıye karsılık verebılırım..

ercnshn'

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4pdv5.png

ratio örneğim (yeni üyeliğimdir ve net hızım biraz yavaş) ercnshn22@gmail.com

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
1Adet bittürk davetiyem var banlanmayacak ve ratio'yu yüksek tutacak bir yiğit'e göndereceğim

limancafe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar,

acil davetiye lazım.elinde imkanı olan arkadaşlar varsa lütfen yardım ederlerse çok sevinirim.

limancafe@msn.com

ayrıca ben banlanmam usta:)))

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
selam arkadaşlar,

acil davetiye lazım.elinde imkanı olan arkadaşlar varsa lütfen yardım ederlerse çok sevinirim.

limancafe@msn.com

ayrıca ben banlanmam usta:)))
Teşekkürler. Davetiyeniz Kayıt İşlemi İçin limancafe@msn.com Adresine Gönderildi. Sana bu akşam 2 davetiye gönderdim güle güle kullan bol paylaşım yap ki ben fırça yemiyeyim olurmu

emreatl20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben zamunda kullanıyorum çok memnunum herşey gayet hızlı iniyor ve hiç bir içerik boş çıkmıyor arşivleri de çok geniş aradınız her şeyi bulabilirsiniz ben zamanında yedekte dursun diye bir sürü üyelik almıştım zamunda dan bide bizim türk torrent sitelerini denemek istiyorum bittürk veya arena-tr sitelerinin davetiyelerinden gönderirseniz karşılığında zamunda üyeliği vereceğimemre_atl_90@hotmail.com