Bitturk.net Davetiye Dağıtımı

The_Ghost38

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu mesajdan sonra msj atan ve mesaj sayısı en çok olan kişiye davetiye atacağım

unforgiven26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
banada gönderirseniz çok sevinirim arkadaşlar şimdide sağolun umit_26@msn.com

---------- saat 09:46 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:44 eklenmişti ----------

The_Ghost38 bana gönderirsen çok sevinirim gerçekten

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Atmayın bu yeni üye olanlara üyelik tarihi 2009 olsun öyle davetiye yollayın !

corsanksk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ben yeni uye oldum fakat forumları her gün takip ediyorum birbirimizi kayırmayalım erken uye veya gec uye olarak.
The_Ghost38 bu mesajdan sonraki kişiye ve en cok mesaj atana göndericem demiştin sonucta laf agızdan cıktı ben o mesajdan sonra mesaj attım sonucta sende oyle demiştin genede sen bilirsin sonucta kendi kararın..

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
The ghost , bende bi dene alabilirmiyim.. lütfen eski üyelere öncelik gösterelim :))

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
jonjon'a gitsin davetiye bence Ghost.

corsanksk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya tamam ben davetiyesinde değilim ama bi mağazaya musteri geldi diyelim bi mal veriyosun ona sonra yok sen bizim yeni musterimizsin sana vermicem vazgectim eski musterine verıosun ama laf ağızdan cıkıyo ben sana bunu satıcam dıyosun takdir sizin arkadaslar ne olursa olsun ben sabahtan beri bu sitedeym online kimsede pek yok yeni uye olduk diye boyle kayırarakmı davranmak lazım.

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
ya tamam ben davetiyesinde değilim ama bi mağazaya musteri geldi diyelim bi mal veriyosun ona sonra yok sen bizim yeni musterimizsin sana vermicem vazgectim eski musterine verıosun ama laf ağızdan cıkıyo ben sana bunu satıcam dıyosun takdir sizin arkadaslar ne olursa olsun ben sabahtan beri bu sitedeym online kimsede pek yok yeni uye olduk diye boyle kayırarakmı davranmak lazım.

Acaba davetiyeyi aldıktan sonra bir daha siteye uğrayıp paylaşım yapıcakmısın ? :mad:

corsanksk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yapmıcağımı nerden biliyosun ki boyle önyargılı davranıosun.Her yeni uye buraya sadece cıkar amaclımı giriyo veya sen bu siteye uye olmanın sadece cıkar amaclımı oldugunu dusunuosun ben oyle dusunmuorum sonucta herkes bildiği bişeyi paylaşıyo bu forumlarda benım bu sıteden tek ısteğim bu davetiye değil gun gelir benimde elimde bişey olursa bende seve seve paylaşmak isterim KARŞILIK BEKLEMEDEN..

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
İnşallah beni yanıltırsın.

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Bitturkün adını çok duyuyorum gönderirseniz sevinirim teşekkürler.