Silence
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 49
tebrikler, çevremde sigara içipte bırakanları gördükçe ve duydukça o kadar mutlu oluyorum ki. inşallah bir daha başlamazsınız..
Amin ya inşallah
Teşekkür ederim ...
tebrikler, çevremde sigara içipte bırakanları gördükçe ve duydukça o kadar mutlu oluyorum ki. inşallah bir daha başlamazsınız..
Öncelikle tebrik etmek isterim![]()
Alışkanlıklardan kurtulmanın sadece bir yolu var: O alışkanlıktan vazgeçmek ve BAŞKA alışkanlıklar için çaba göstermek. Mesela sigarayı bıraktın ve aklına sigara geldi. Ne yapmalısın? Hemen başka bir şeyle meşgul olmalısın. Bu sayede bunu tekrarlaya tekrarlaya sigarayı unutacaksın. Sigarayı ve diğer kötü alışkanlıkları yenmenin ANAHTARI bu![]()
Şu an farklı bir şey daha yaptın. Sigara içen ve bırakmak istemeyen insanları etkiliyorsun. Onlar bunun farkında değil ama etkiliyorsun.
ALLAH yardımcın olsun silence
düzenleme:
bak demiştim değil mi? Etkiliyorsun işteİnan okumadım sayfaları... SOnradan baktım da gördüm bunu.. Ben senin yeniden içmeyeciğine inanıyorum
![]()
senin adına sevindim
hayırlı olsun. işin ilginç yanı 3 gün önce sevdiğim birinin sigarayı bırakması...
Hayırlı olsun. Sigaranın zararları saymakla bitmez ama ne hikmetse ben onu terkedemiyorum![]()
Çubuk kraker ve çikolata sözüm vardı... adresi gönder sana hemen ödüllerini göndereyim![]()
bende bırakalı 9 gun oldu bende pek istemiyordum bırakmayı ama bırakmak gerek 2 3bin tl kredi için bankalara agız ağiyoruz birsuru işlem faizi filan derken kötü oluyor şimdi cebinde para olacak olumlu yönlerinide düşünmek gerek. inanırmısın cebimdeki para bitmiyor sigara kullandıgım günler hergun 20 tl harcıyordum. iyiki bıraktım umarım devamıda gelir,bu arada şunuda hatırlatmakda fayda var. sigara bıraktıgını heryerde dile getirme cokda aklına getirme. aklına geldikce başka bir şeyler al eline su iç çay iç kahve iç .diyet ürünleri tüket.
Şimdi bir daha asla içmeyecek misin?
İnşallah bir kere bıraktım 6 ay içmedim , ama o hastalıktandı şimdi bakalım SDN Destek arkamdayken zor ama beraber görücez![]()
içer o içer![]()
Hastalık yüzünden bıraktıysan hasta numarası yap![]()
Her ne kadar konu başlığı bana biraz hüzünlü geldi ise de yaptığın şeyin doğru olduğunu biliyorsun, bunu istiyorsun, e bir de akrep burcuymuşsun. Tamamdır! Alt edeceksin...
Daim olsun.![]()
Parfüm almaktan korkuyorsun değil mi ?![]()
Hastalık yüzünden bıraktım evet ama hastalık geçmedi ki ben kızıp başladım.
Teşekkür ederim İyiki varsınız![]()
Sigara içiyor olman zaten başlı başına bir hataydı, bıraktığın iyi olmuş pınar![]()
çok güzel bir durum. umarım hiç içmezsin bir daha
ah bir de ben alkolü bırakabilsem. bağımlısı oldum resmen. allahtan her gün içmeye param dayanmıyor
Bıraktığın güzel olmuş lanet şeyi. Önemli olan nefsini yenebilecek misin sigara konusunda.![]()
Keşke herkes sigarayı bıraksa![]()
İşte bu yaaE bir ödülü hak ettin bence
Sen akrepsin inanıyorum ben sana, eğer gerçekten istersen bir daha asla içmezsin o mereti
Gerçekten ne kadar çok sevindim bilemezsin![]()
O illetten biran önce kurtulmanız dileğiyLe. Ve asla unutmayın insanın iradesi kendi elindedir. 40 yıl içen adam bile bırakabiliyorsa demekki vazgeçilmycek bişey değildir. Allah , siz ve sizin gibi bırakmak isteyenlere kolaylık sağlasın inşallah.
Güzel bir karar..!
Umarım daim olur..:flowers:
Ya deme öyle nolurİsteyince bir anda bırakanları gördüm. Sizde eminim başaracaksınız.
Not: sigara içmeyen biri olarak;
"Sigara içipte benim nefesimi kirletenlere, sağlığımla oynayanlara hakkımı helal etmiyorum."
![]()
Kötüyüm..![]()
Spy o yeni mi çıktı bak haberim yoktu. Tadı nasıl?![]()
Kötüyüm..![]()