Bitti ...

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Öncelikle tebrik etmek isterim :)

Alışkanlıklardan kurtulmanın sadece bir yolu var: O alışkanlıktan vazgeçmek ve BAŞKA alışkanlıklar için çaba göstermek. Mesela sigarayı bıraktın ve aklına sigara geldi. Ne yapmalısın? Hemen başka bir şeyle meşgul olmalısın. Bu sayede bunu tekrarlaya tekrarlaya sigarayı unutacaksın. Sigarayı ve diğer kötü alışkanlıkları yenmenin ANAHTARI bu :)

Şu an farklı bir şey daha yaptın. Sigara içen ve bırakmak istemeyen insanları etkiliyorsun. Onlar bunun farkında değil ama etkiliyorsun.

ALLAH yardımcın olsun silence:)

düzenleme:
tebrikler, çevremde sigara içipte bırakanları gördükçe ve duydukça o kadar mutlu oluyorum ki. inşallah bir daha başlamazsınız..

bak demiştim değil mi? Etkiliyorsun işte :) İnan okumadım sayfaları... SOnradan baktım da gördüm bunu.. Ben senin yeniden içmeyeciğine inanıyorum :)

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
senin adına sevindim:)

hayırlı olsun. işin ilginç yanı 3 gün önce sevdiğim birinin sigarayı bırakması...

SeeYouInHell

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Hayırlı olsun. Sigaranın zararları saymakla bitmez ama ne hikmetse ben onu terkedemiyorum :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Çubuk kraker ve çikolata sözüm vardı... adresi gönder sana hemen ödüllerini göndereyim :D

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Öncelikle tebrik etmek isterim :)

Alışkanlıklardan kurtulmanın sadece bir yolu var: O alışkanlıktan vazgeçmek ve BAŞKA alışkanlıklar için çaba göstermek. Mesela sigarayı bıraktın ve aklına sigara geldi. Ne yapmalısın? Hemen başka bir şeyle meşgul olmalısın. Bu sayede bunu tekrarlaya tekrarlaya sigarayı unutacaksın. Sigarayı ve diğer kötü alışkanlıkları yenmenin ANAHTARI bu :)

Şu an farklı bir şey daha yaptın. Sigara içen ve bırakmak istemeyen insanları etkiliyorsun. Onlar bunun farkında değil ama etkiliyorsun.

ALLAH yardımcın olsun silence:)

düzenleme:

bak demiştim değil mi? Etkiliyorsun işte :) İnan okumadım sayfaları... SOnradan baktım da gördüm bunu.. Ben senin yeniden içmeyeciğine inanıyorum :)

Teşekkür ederim bende söz veriyorum mahçup etmeyeceğim . :)
Allah razı olsun teşekkür ederim . Çok güzel şeyler yazmışsın onurlandım :)

senin adına sevindim:)

hayırlı olsun. işin ilginç yanı 3 gün önce sevdiğim birinin sigarayı bırakması...

Demek tüm sevdiklerin başladı bırakmayaa :P Teşekkür ederim arkadaşım çok sağolun iyiki varsınız

Hayırlı olsun. Sigaranın zararları saymakla bitmez ama ne hikmetse ben onu terkedemiyorum :)

İstemen gerek yoksa zaten o seni bırakacak bir gün :(

Çubuk kraker ve çikolata sözüm vardı... adresi gönder sana hemen ödüllerini göndereyim :D

Ay sağol canım benimm .

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
bende bırakalı 9 gun oldu bende pek istemiyordum bırakmayı ama bırakmak gerek 2 3bin tl kredi için bankalara agız ağiyoruz birsuru işlem faizi filan derken kötü oluyor şimdi cebinde para olacak olumlu yönlerinide düşünmek gerek. inanırmısın cebimdeki para bitmiyor sigara kullandıgım günler hergun 20 tl harcıyordum. iyiki bıraktım umarım devamıda gelir,bu arada şunuda hatırlatmakda fayda var. sigara bıraktıgını heryerde dile getirme cokda aklına getirme. aklına geldikce başka bir şeyler al eline su iç çay iç kahve iç .diyet ürünleri tüket.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
bende bırakalı 9 gun oldu bende pek istemiyordum bırakmayı ama bırakmak gerek 2 3bin tl kredi için bankalara agız ağiyoruz birsuru işlem faizi filan derken kötü oluyor şimdi cebinde para olacak olumlu yönlerinide düşünmek gerek. inanırmısın cebimdeki para bitmiyor sigara kullandıgım günler hergun 20 tl harcıyordum. iyiki bıraktım umarım devamıda gelir,bu arada şunuda hatırlatmakda fayda var. sigara bıraktıgını heryerde dile getirme cokda aklına getirme. aklına geldikce başka bir şeyler al eline su iç çay iç kahve iç .diyet ürünleri tüket.

Hayırlısı olsun senin içinde . Şu mesajlara bakarmısın ben kendimi borçlu hissediyorum şu saatten sonra ne vicdanım ne merhametim nede gururum izin vermez ki içmeye , öyle güzel güç ve destek verdiler ki ve ben biliyorum SDN destek arkamda bunun inancınıda sonsuz hissederken artık sanmam bir daha içeyim :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Şimdi bir daha asla içmeyecek misin?

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Her ne kadar konu başlığı bana biraz hüzünlü geldi ise de yaptığın şeyin doğru olduğunu biliyorsun, bunu istiyorsun, e bir de akrep burcuymuşsun. Tamamdır! Alt edeceksin... ;)

Daim olsun. :)

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49

Parfüm almaktan korkuyorsun değil mi ? :)

Hastalık yüzünden bıraktıysan hasta numarası yap :D

Hastalık yüzünden bıraktım evet ama hastalık geçmedi ki ben kızıp başladım :) .

Her ne kadar konu başlığı bana biraz hüzünlü geldi ise de yaptığın şeyin doğru olduğunu biliyorsun, bunu istiyorsun, e bir de akrep burcuymuşsun. Tamamdır! Alt edeceksin... ;)

Daim olsun. :)

Teşekkür ederim İyiki varsınız :)

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Parfüm almaktan korkuyorsun değil mi ? :)

Hastalık yüzünden bıraktım evet ama hastalık geçmedi ki ben kızıp başladım :) .

Teşekkür ederim İyiki varsınız :)

Ben teklif ettim dikkatinizi çekerim..:bored:

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Sigara içiyor olman zaten başlı başına bir hataydı, bıraktığın iyi olmuş pınar :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
çok güzel bir durum. umarım hiç içmezsin bir daha

ah bir de ben alkolü bırakabilsem. bağımlısı oldum resmen. allahtan her gün içmeye param dayanmıyor

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Bıraktığın güzel olmuş lanet şeyi. Önemli olan nefsini yenebilecek misin sigara konusunda. :D

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
çok güzel bir durum. umarım hiç içmezsin bir daha

ah bir de ben alkolü bırakabilsem. bağımlısı oldum resmen. allahtan her gün içmeye param dayanmıyor

Siz isterseniz yaparsınız doktor hanım :)

Bıraktığın güzel olmuş lanet şeyi. Önemli olan nefsini yenebilecek misin sigara konusunda. :D

Daha önce denedim başarılıydım bakalım ne derecede güçlüymüş irademiz kendimizide test etmiş oluruz hem :) SDN önünde

---------- Post added at 17:51 ---------- Previous post was at 17:51 ----------

Keşke herkes sigarayı bıraksa :D

Keşke umarım başarabilirim

Reaksiyon puanı
189
İşte bu yaa :) E bir ödülü hak ettin bence :)

Sen akrepsin inanıyorum ben sana, eğer gerçekten istersen bir daha asla içmezsin o mereti :)

Gerçekten ne kadar çok sevindim bilemezsin :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
O illetten biran önce kurtulmanız dileğiyLe. Ve asla unutmayın insanın iradesi kendi elindedir. 40 yıl içen adam bile bırakabiliyorsa demekki vazgeçilmycek bişey değildir. Allah , siz ve sizin gibi bırakmak isteyenlere kolaylık sağlasın inşallah.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Güzel bir karar..!
Umarım daim olur..:flowers:

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
İsteyince bir anda bırakanları gördüm. Sizde eminim başaracaksınız.
Not: sigara içmeyen biri olarak;
"Sigara içipte benim nefesimi kirletenlere, sağlığımla oynayanlara hakkımı helal etmiyorum."

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
camel_turkish_royal_cigarette.jpg

Kötüyüm..:D

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
İşte bu yaa :) E bir ödülü hak ettin bence :)

Sen akrepsin inanıyorum ben sana, eğer gerçekten istersen bir daha asla içmezsin o mereti :)

Gerçekten ne kadar çok sevindim bilemezsin :)

Biliyorum yani tahmin ediyorum :) . Teşekkür ederim :)

O illetten biran önce kurtulmanız dileğiyLe. Ve asla unutmayın insanın iradesi kendi elindedir. 40 yıl içen adam bile bırakabiliyorsa demekki vazgeçilmycek bişey değildir. Allah , siz ve sizin gibi bırakmak isteyenlere kolaylık sağlasın inşallah.

Aminnn :) Allah Razı Olsun :) Teşekkür ederim

Güzel bir karar..!
Umarım daim olur..:flowers:

İnşallah olucak

İsteyince bir anda bırakanları gördüm. Sizde eminim başaracaksınız.
Not: sigara içmeyen biri olarak;
"Sigara içipte benim nefesimi kirletenlere, sağlığımla oynayanlara hakkımı helal etmiyorum."
Ya deme öyle nolur :( Üzmesene beni :( Yapcam , Olucak :)

Spycım sana inat içmem gene içmem :D

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
13 sene içtim 8 aydır içmiyorum.
Yeniden doğdum.
İnşallah bırakırsın kardeş.
Allah yardımcın olsun.