Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bitgamer davetiyesi lazım (canavar gibi pc yatıyo)
arkadaşlar lütfen yardım edin. canavar gibi pcim var, 7 mbit netim var, torrent içinportta açtım tek eksik olan bi bitgamer üyeliği. lütfen yardım edenin yüzünü kara çıkrmam devamlı upload yaparım.
buda download ve upload hızım. zaten oyunu akşamdan indirmeye bırakacağım için gerekenden çok upload yapmış olacağım. referans gösterebileceğim bi site yok çünkü önceleri üyeliksiz torrent sitelerinden oyun vs. indiriyodum. eğer bitgamer üyeliği yollayamazsanız zamunda üyeliğide olabilir ama ikisinden birini gönderin nolur, şu netin bi tadını çıkarıyım artık. şimdiden gönderecek olan vatandaşın ellerinden öpüyorum.
[MENTION=166078]venom507[/MENTION] iki yere aynı konuyu açmışsın dikkattimden kaçmadı, öbür konuyada yazdım burayada yazıyorum zamunda davetiye sisteminle çalışmyor ara ara üyelik sistemini açıyor denk gelirsen kaparsın bir üyelik, ayrıca oyun torrent istiyorsan çeşitli siteler var onlardan yararlanmanı tavsiye ederim, özellikle (reklam amaclı degil sadece arkadasa yardımcı olmak adına ) www.kat.ph
kusura bakma kimsede aslında ilk başta bitgamer üyeliği istiyordumda ara sıra başka şeyler de indiririm diye zamundayı da istedim. onun için ikinci konuyu açtım. dediğin siteyi biliyorum. zaten şu ana kadar çoğu üyeliksiz torrent sitesinden faydalandım, ama ilk kez bu torrentin (biraz argo tabir olacak ama) anasını ağlatmak istiyorum. ilgilendiğin için teşekkür ederim.
arkadaşlar zamundadan vazgeçtim (trilogy arkadaşımdan bilgi alarak). ama bana iyi bi genel tracker bide varsa bişgamer davetiyesi verirseniz burda birçok kişiye davetiye dağıtıcağıma söz veriyorum.