SmokeXD
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,876
Arkadaşlar Ümit Python Dinamica bisikletim var bunun parçalarını daha profesyonel parçalarla değiştirsem birşey olur mu? (sele, vites, teker, fren vs)
Sele kısmında değişiklik yapabilirsin. Vites aktarma konusunda kaliteli parçalar kulanabilir değişiklikler yapabilirsin. Tekerlekleri kadroya ve janta uygun biçimde uyumlu ölçü sınırları içerisinde değişiklikler yapabilirsin. Fren sistemi hakkında fazla birşey yapamazsın.Arkadaşlar Ümit Python Dinamica bisikletim var bunun parçalarını daha profesyonel parçalarla değiştirsem birşey olur mu? (sele, vites, teker, fren vs)
Buna ne kadar harcarım. Direk o bisikletlerden mi alayım modifiye mi edeyim?Sele kısmında değişiklik yapabilirsin. Vites aktarma konusunda kaliteli parçalar kulanabilir değişiklikler yapabilirsin. Tekerlekleri kadroya ve janta uygun biçimde uyumlu ölçü sınırları içerisinde değişiklikler yapabilirsin. Fren sistemi hakkında fazla birşey yapamazsın.
Alacağın malzemenin kalitesine göre değişir. Shımano gibi parçalar genelde ucuz değiller. Aktarma sistemleri jantların içindeki miller v.s. bayağı kalite farkı var . Bayağı tutar. Mesela ben benim bisikleti servise götürücem bi 200 tl masraf çıkartacak servis. Jant boyamaktan vazgeçtim sanki yarın arayıp bir fiyat alacağım.Buna ne kadar harcarım. Direk o bisikletlerden mi alayım modifiye mi edeyim?
Bahsettiğim bisiklet beni çok kasıyor çarşıya yokuş aşağı gidiyorum dönüşte tıkanıyorum kondisyon sıfır. 100 metre koşamam o kadar...Ben bisiklete binmeyi seviyorum, şahsen bana huzur veriyor rahatlatıyor. İnsan sinirini atıyor. Bizim burada binilecek yerler çok. Kaldırımların genişliği 2 metre neredeyse 4-5 km boyu git gel yapılabiliyor. Ancak Büyükçekmece sahile inebilsem daha güzel olacak. Kondisyon gerekiyor kondisyon olmadan zor.
Kondisyonu düzenli binersen yakalarsın. Ben bir ara yakalamıştım. Rahat 30 km rampalı ve düz gidebiliyordum. Şuan yeniden kondisyon yakalamam lazım. Bunun için biiskleti yenilemeye karar verdim.Bahsettiğim bisiklet beni çok kasıyor çarşıya yokuş aşağı gidiyorum dönüşte tıkanıyorum kondisyon sıfır. 100 metre koşamam o kadar...
30 Km? 2.5 Km de litre litre ter akıtıyorum.Kondisyonu düzenli binersen yakalarsın. Ben bir ara yakalamıştım. Rahat 30 km rampalı ve düz gidebiliyordum. Şuan yeniden kondisyon yakalamam lazım. Bunun için biiskleti yenilemeye karar verdim.
Aynen 30 km. Kondisyon olsun durmadan gidersin aralıklı dinlenmelerle.30 Km? 2.5 Km de litre litre ter akıtıyorum.
Kondisyonu bayağı zor yakalarım ben, sanırım ilk önce fitness'a gidip forma girmem lazım. Göbek var kas yok hantal biriyim. Neyim la ben?Aynen 30 km. Kondisyon olsun durmadan gidersin aralıklı dinlenmelerle.
Kısa parkurlar çiz kendine. her gün az biraz arttırarak bisiklete bin kondısyon gelışmeye başlar. Ama sen ciğerlerini de açman lazım ondan tıkanıyorsun.Kondisyonu bayağı zor yakalarım ben, sanırım ilk önce fitness'a gidip forma girmem lazım. Göbek var kas yok hantal biriyim. Neyim la ben?
Kısa parkurlar çiz kendine. her gün az biraz arttırarak bisiklete bin kondısyon gelışmeye başlar. Ama sen ciğerlerini de açman lazım ondan tıkanıyorsun.
kişiye göre değişir. kendini denemek için düz git tıkandığın yeri ölç. Ona göre her gün az ileriye giderek kendini geliştir.Kısadan kastın?
Sonra niye ben kilo alıyorum.ben bir ara her gün 18-20 arası bisikletle gezerdim bisiklet dağıldı hurdaya verdiler.
bisiklet sürüşümü beğenmiyorlar çok hızlı sürüyormuşum...Sonra niye ben kilo alıyorum.![]()
Kaza bela yoksa sıkıntı yok.bisiklet sürüşümü beğenmiyorlar çok hızlı sürüyormuşum...
yoktu bir takla attım discovry channeldaki saniyelik yıkımlar daki gibi bir bakıyorsun normal gidiyorsun pedal refüşe çarpınca taklaya gelme modu bana birşey olmadı olan bisiklete oldu...Kaza bela yoksa sıkıntı yok.
:d:d:d:d:dyoktu bir takla attım discovry channeldaki saniyelik yıkımlar daki gibi bir bakıyorsun normal gidiyorsun pedal refüşe çarpınca taklaya gelme modu bana birşey olmadı olan bisiklete oldu...
Yanımda duran adam tırsmıştı...
Nedir bu vergilerden çektiğimizİyi bir bisiklet istiyorsan 500 küsürden başlıyor.Bence bisiklete teşvik için bisikletteki vergi kaldırılmalı....
Ucuza da var.ikinci el bişey bakıcam da çok pahalılar...
Aynen öyle.Nedir bu vergilerden çektiğimiz
kaç lira? ve kaba kullanıma dayanır mı?Ucuza da var.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Aynen öyle.
kaç lira? ve kaba kullanıma dayanır mı?
100lira yok nerdeyse al git senin olsun tarzında.Dayanır mi bilmem de az çok bütçe nedir ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Shimano Yol Fren Ön Dura-Ace Br-9000 Fiyatı - Taksit Seçenekleri Vay vay vay. Fiyata bak.
Dağ Bisikleti / Kros Bisiklet ile ilgili aradığınız her şey sahibinden.com'da100lira yok nerdeyse al git senin olsun tarzında.