ama hem janttan hemde gidondan kilitleyeceğimBırakmak değilde Bisikleti koy yere. Durduğun yerde iki tur dön. Bak bakalım bisikleti bulabilecek misin? ?
yeni bisiklet alırım?O zaman benden güzel bulmaca sorusu.
Eğer arka 7 vitesli bisiklet kullanıyorsanız ve yokuş performansını iyileştirmek istiyorsanız en ucuz yollu bunu nasıl yaparsınız?
Hırsız istese kilitle birlikte çalar onu. Otoparkta muhafızanın odası genişse ona emanet edebilirsin para karşılığında odasında tutar hem yağur yağsada ıslanmaz.ama hem janttan hemde gidondan kilitleyeceğim
nasıl çalcakkiHırsız istese kilitle birlikte çalar onu. Otoparkta muhafızanın odası genişse ona emanet edebilirsin para karşılığında odasında tutar hem yağur yağsada ıslanmaz.
Youtube da Bisiklet hırsızları yaz göreceksin. Adam eline Bataryalı demir kesim aleti almış.nasıl çalcakki
Bisikletin yokuş performansı temelde 6 şeye bağlıdır.Bırakmak değilde Bisikleti koy yere. Durduğun yerde iki tur dön. Bak bakalım bisikleti bulabilecek misin? ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman benden güzel bulmaca sorusu.
Eğer arka 7 vitesli bisiklet kullanıyorsanız ve yokuş performansını iyileştirmek istiyorsanız en ucuz yollu bunu nasıl yaparsınız?
Bu Kanalda Bisiklet Hakkında İstediğiniz Herşeyi Sorabilirsiniz. İlk Ben Başlayayım.
Gece Bisiklet Otoparkında Bisiklet Bırakmak Güvenli Midir?
Ben şey yapmayı düşünüyorum gündüzleri binanın içinde duracak geceleri içeri almayı düşünüyorumOrtalama kalitede bir bisiklet kilidim vardı .Anahtarı kaybettiğim için bulunduğu yerden almam gerekti. Bu tarz konularda oldukça beceriksiz olan ben küçücük bir demir testeresi ile 1 dakikada kilidi çıkarıp açtım. Çevrede bakanlarda bu napıyor demedi bisikletimi aldım ve evime gittim![]()
Kameralı bir yer ve o ortam ışıklıysa yani alan kişiyi görebilecek şekilde aydınlıksa evetBu Kanalda Bisiklet Hakkında İstediğiniz Herşeyi Sorabilirsiniz. İlk Ben Başlayayım.
Gece Bisiklet Otoparkında Bisiklet Bırakmak Güvenli Midir?
Köpük koyarak sıkabilirsin bağlantıyı.Peki Ben bisiklet taşıma aparatı alacağım Onların bisiklet monte etme yerleri daire oluyor ama benim bisikletin kadrosu biraz elips gibi yine de monte edilir mi
Kamera malesef kurtarmıyor be abi. Ne yaparsanız yapın garajınız olsun. O zaman garaja hırsız girmese büyük ihtimal rahatlıkla uyuyabilirsiniz.Kameralı bir yer ve o ortam ışıklıysa yani alan kişiyi görebilecek şekilde aydınlıksa evet
BianchiSalcano Hector mu? Salcano Bodrum 700 mü? Kron XC100'mü? Bianchi Aspid 46 mı?
Neden?Bianchi