Biriktirici Alt Sistemi hatası yardım

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar bugün vista yüklü bilgisayarım altdaki resimlerdeki hataları vermeye başladı. bu sorunu nasıl düzeltebiliriz. Format filan demeğin mümkün değil öle bir işlem yapabilmemiz. Maddi sebeplerle format olanaksız. Lütfen yardım.

Printer dan şüphe ediyorum. Yani ona ait bir şey arka planda açık olup sorun çıkarıyor olabilir. Çünkü bu hata ile ilgili açıklama var orda açık kalmış bir programın hatalı çalışması sebebi ile olabilir gibisinden bir şeyler yazıyor.

Sabah printer ile bir şey yazacaktık yazmadı hata verdi

nemlid.jpg

nemli1.jpg

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Yazıcının marka modeli nedir? Yazıcın için en güncel sürücüleri internetten indir ve kur.

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Norton var bende onla sabah taradım bulamadı bir şey. Birde bunları denesem iyi olacak

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Eğer önerdiğim iki çözüm işe yaramadıysa;
product_tools.png
Avira AntiVir Rescue System

Avira AntiVir Rescue System is a Linux-based application that allows accessing computers that cannot be booted anymore. Thus it is possible to:
  • repair a damaged system,
  • rescue data,
  • scan the system for virus infections.
Just double-click on the rescue system package to burn it to a CD/DVD. You can then use this CD/DVD to boot your computer.
The Avira AntiVir Rescue System is updated several times a day so that the most recent security updates are always available.
http://dl.antivir.de/down/vdf/rescuecd/rescuecd.exe
CD/DVD sürücüye boş bir CD-R/RW takıp indirdiğin dosyaya çift tıklarsan
kısa sürede yazacaktır.
Bilgisayarı bu CD ile başlatıp tarayabilirsin..

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
virüs değil yazıcıdan kaynaklı sorun olduğu net olarak ortaya çıktı. Bir sitede xp için verilen bir çözümün aynını vista yüklü bilgisayarımda uyguladım az önce.