Biri Adsl Kandırmacası

Black_Trouble

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bundan yaklaşık 3 ay önce TTnet ten kurtulmak amacı ile hattımı kapatıp çok cazip seçecekler sunan Biri Adsl ye geçiş yaptım. gerekli işlemleri tanımladıktan sonra kampanyalarında duyurdukları gibi 120 TL paro puanımı istemek için biri adsl yi aradım. ilk faturamı ödememi ve hemen arkasından yükleneceğini sölediler. aradan 1,5 ay geçti ve 2 fatura birlikte geldi müşteri hizmetlerini aradım söledim onlarda o faturalarımı ödemem halinde hemen kartıma paro puanların yükleneceğini ve bana haber vericeklerini sölediler. faturaları ödedim aradan 2 hafta geçti ne arayan ne soran sonra aradım benim aradığıma ait herhangi bi kayıt yok sonra kayıt açtırdım. haftada bir iki kez aradım ama paketimde eksiklik olduğunu konuyla ilgileniceklerini sölediler. böle 3 hafta kadar oyaladılar. sonra bi baktım yen fatura gelmiş aradım dedim paro puanlar hesabıma geçene kadar ödemiycem faturanızı diye ve bu rezaletinizi duyurucam diye. 2 gün aradan geçti aradılar faturayı ödemem halinde hemen yüklenicektim o faturayıda ödedim ama gene yükleyen yok.

ben hattımı kapatırsam bana bir yaptırımı olurmu bunların

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Tüketici Hakları ile konuşsan senin için daha yararlı olur.Sonuçta ortada bir kandırmaca var.Tek başına çırpınmaktansa onların yönlendirmesi ile hareket etmelisin.

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Al birini vur ötekine ne çok canı yanan var bu şirketlerden biraz da hata bizde mi acaba çabukmu kapılıyoruz bunlara.

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
kötü sözleri hak etmişler. Ben de hepsiburada dan telsiz tel. aldım. Garantiye gönderdim 2 ayı geçti hala gelen giden yok. 2 kez müşteri hiz. mesaj yazdım. Sözde gönderilecekti. Son yazdığım mesajda hakkımı helal etmediğimi belirttim, cevaben özür dilediler hafta sonuna göndereceklerdi ama hala gelen giden yok. Hb den aldığınız ürünler garantiye gidecekse kesssinlikle almayın, garantiyi unutun. Konuyu forumda daha önce yazdım ama 1 Allahın kulu bişey yazmadı.

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
kötü sözleri hak etmişler. Ben de hepsiburada dan telsiz tel. aldım. Garantiye gönderdim 2 ayı geçti hala gelen giden yok. 2 kez müşteri hiz. mesaj yazdım. Sözde gönderilecekti. Son yazdığım mesajda hakkımı helal etmediğimi belirttim, cevaben özür dilediler hafta sonuna göndereceklerdi ama hala gelen giden yok. Hb den aldığınız ürünler garantiye gidecekse kesssinlikle almayın, garantiyi unutun. Konuyu forumda daha önce yazdım ama 1 Allahın kulu bişey yazmadı.
Aslında cevap yazılmasada bu konular iyi oluyor birbirimizi uyandırıyoruz.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
haklısınız arklar, bu tür konuları üşenmeden yazlaımki bari bir başka kişi aynı tuzağa düşmesin, mesela ben hepsiburada dan hiç birşey almamıştım ama bu yazdıklarından sonra asla da almam.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Sonuçta ADSL firmaların çoğu TT altyapısını kullanıyor (Biri, doping, ttnet, smile...) Hangisinden ADSL bağlatırsanız bağlatın hiç bir fark yok.Yani al birini vur ötekini.TT' ye altyapı olarak sağlam bir rakip çıkmadıkça da bu böyle devam eder...

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Biri adsl kadar dandiği ve sahtekarı yer yüzünde yok zaten. Geçen yaz benimde başıma benzer şeyler geldi, 2 ay kullandım kullanmaz olaydım bu kadar lanet bir firma olamaz. kafalarına göre fatura keserler, kullanmadığın ay için önceden fatura keserler, bu kadar adilik olur mu oluyor.

Koç'un yaptığı hangi şey bugüne kadar iyi ve kaliteli olmuşta bu olacak ki!