Black_Trouble
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bundan yaklaşık 3 ay önce TTnet ten kurtulmak amacı ile hattımı kapatıp çok cazip seçecekler sunan Biri Adsl ye geçiş yaptım. gerekli işlemleri tanımladıktan sonra kampanyalarında duyurdukları gibi 120 TL paro puanımı istemek için biri adsl yi aradım. ilk faturamı ödememi ve hemen arkasından yükleneceğini sölediler. aradan 1,5 ay geçti ve 2 fatura birlikte geldi müşteri hizmetlerini aradım söledim onlarda o faturalarımı ödemem halinde hemen kartıma paro puanların yükleneceğini ve bana haber vericeklerini sölediler. faturaları ödedim aradan 2 hafta geçti ne arayan ne soran sonra aradım benim aradığıma ait herhangi bi kayıt yok sonra kayıt açtırdım. haftada bir iki kez aradım ama paketimde eksiklik olduğunu konuyla ilgileniceklerini sölediler. böle 3 hafta kadar oyaladılar. sonra bi baktım yen fatura gelmiş aradım dedim paro puanlar hesabıma geçene kadar ödemiycem faturanızı diye ve bu rezaletinizi duyurucam diye. 2 gün aradan geçti aradılar faturayı ödemem halinde hemen yüklenicektim o faturayıda ödedim ama gene yükleyen yok.
ben hattımı kapatırsam bana bir yaptırımı olurmu bunların
ben hattımı kapatırsam bana bir yaptırımı olurmu bunların