Bir tane kız var...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
ohh be sonunda anlatabiliyorum kendimi. kafamdakileri :D

ne gibi yol sayın hocam:D

Mesela sms ile falan konuşuyor musunuz ? Eğer konuşuyorsanız önemli bir şey konuşurken ama akşam olacak hava falan kararmış. :D Önemli bir şey konuşurken mesaj atmayı keseceksin birden, bakalım merak edecek mi.Merak ederse pozitif yöndesin demektir. :D Bu yöntemi ben yöntem olarak kullanmazken yanlışlıkla yapmıştım, beni o kadar merak etmiş ki aramadığımı kimse kalmamış, bi uyandım telefon mesaj ve cevapsız arama yuvası olmuş. :D Ağlamış falan bir sürü. :D

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Mesela sms ile falan konuşuyor musunuz ? Eğer konuşuyorsanız önemli bir şey konuşurken ama akşam olacak hava falan kararmış. :D Önemli bir şey konuşurken mesaj atmayı keseceksin birden, bakalım merak edecek mi.Merak ederse pozitif yöndesin demektir. :D Bu yöntemi ben yöntem olarak kullanmazken yanlışlıkla yapmıştım, beni o kadar merak etmiş ki aramadığımı kimse kalmamış, bi uyandım telefon mesaj ve cevapsız arama yuvası olmuş. :D Ağlamış falan bir sürü. :D

sms le konuşuyoz . mesaj atmayı kestim oralı bile olmadı. sallamadı. bir kere 3 gün atmamıştı o zaman atmıştı.

"benden kurtulabileceğini mi sanıyorsun" falan dedi. :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Sağlam kayaya çarpmışsın o zaman. :D Ne denemeye çalışsak geri dönüyoruz yahu. :D :D Vardır bir zayıf noktası, ama bulabilecekmiyiz acep. :D Konuda o kadar kişi var ama 2 3 kişi konuşuyoruz biraz destek lütfen. :D :D

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Sağlam kayaya çarpmışsın o zaman.

:D Ne denemeye çalışsak geri dönüyoruz yahu. :D :D Vardır bir zayıf noktası, ama bulabilecekmiyiz acep. :D

karışık biri. aslında ben içimdekini bilsem sonraıs çorap söküğü gibi gelir. isterse en zor kız olsun. kendime güveniyom:D

zayıf noktalardan saldırıyom zaten hep:D çok buldum. o da hemen yumuşamıştı böle iltifatlar falan:D benim içimde kurt düştü acaba küçük mü görüyor o yüzden mi böyle yapıyor. :D

Şu an 48 kullanıcı var. (12 üye ve 36 konuk ) okuyorlar ve gülüyorlar bence:D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
O zaman üstüne gidiceksin. :D Benim yapabilecek pek bir şeyim yok, buradan anlayamam. :D bakışlarından ciddiliğinden falan anlaman lazım, sen hoşlandığını kabul et bence.Bayadır tanışıyorsan gidip konuş en iyisi.Ben konuşamadığım için kaybettim bari sen kaybetme. :D

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
1 yaşın farkını yapan çok kişi olmazda boyun kızdan kısaysa o zaman gerçekten "küçük" muamelesi yapıyor olabilir :D

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
O zaman üstüne gidiceksin. :D Benim yapabilecek pek bir şeyim yok, buradan anlayamam. :D bakışlarından ciddiliğinden falan anlaman lazım, sen hoşlandığını kabul et bence.Bayadır tanışıyorsan gidip konuş en iyisi.Ben konuşamadığım için kaybettim bari sen kaybetme. :D

son halini görmek için gözgöze gelmeyelim di mi. bence de en ideali bu oldu. ya gözler yalan söylerse ama:D

---------- Post added at 13:45 ---------- Previous post was at 13:45 ----------

1 yaşın farkını yapan çok kişi olmazda boyun kızdan kısaysa o zaman gerçekten "küçük" muamelesi yapıyor olabilir :D

yok ondan uzunum ben:

---------- Post added at 13:46 ---------- Previous post was at 13:45 ----------

hiçbir şey için geç değildir :) kaybettiğini sanıyon belki

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Kendim konuşamadım, arkadaşını konuşturdum onunla. :D Sınava yakın zamanlardı kimseyle düşünmüyormuş o yüzden yattı. :D Konuşmadan 1 ay önce 2 3 gün arkasına dönüp dönüp baktığı günlerden birinde konuşsaydım durum farklı olurdu. :D Neyse yarayı deşmeye gerek yok, senin meselen için burdayız şuan. :D Yüz yüze konuşmak en iyisi, bu işin çözümü bu bence. :D

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Kendim konuşamadım, arkadaşını konuşturdum onunla. :D Sınava yakın zamanlardı kimseyle düşünmüyormuş o yüzden yattı. :D Konuşmadan 1 ay önce 2 3 gün arkasına dönüp dönüp baktığı günlerden birinde konuşsaydım durum farklı olurdu. :D Neyse yarayı deşmeye gerek yok, senin meselen için burdayız şuan. :D Yüz yüze konuşmak en iyisi, bu işin çözümü bu bence. :D
kendin konuşsaydn keşke:D

sınav bahane boşversene sen. zaten gönlü olsaydı ister istemez düşünrdü seni yatmazdı bir şey. sen yokla yine bence:D

yüzyüze kesin mi? aslında gezecektik haftaya İstanbul da ama dün kavga etik:F yattı o iş:D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Ben derim bu işin ilacı yüz yüze. :D Alırsın gönlünü sen. :D :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
İlk attığım mesajda dediğimi tekrarlıyorum, kabullenemiyorsun ondan kaaaaalee almıyorsun. :D :D

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
İlk attığım mesajda dediğimi tekrarlıyorum, kabullenemiyorsun ondan kaaaaalee almıyorsun. :D :D

ama şu da var. yok içimde bir şey şimdi. hani o bahsettikleri duygu karşımları yok. :D

---------- Post added at 14:02 ---------- Previous post was at 14:00 ----------

sağol be arda ilgileniyorsun

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
:D

Agirdan al, yuz verme :devil: sonra anlarsin kizin niyetini :tt2:

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Rica ederim lafı bile olmaz bu konuların. :)

Tabi içinde ki duyguları senden daha iyi kimse bilemez.Ben şuradan anlıyorum hoşlandığımı falan, karşılaştığımız zaman kalp atışlarında bir hızlanma ya da heyecanlanıp ne yapacağını bilemezsin ya o var, durmadan aklıma gelip duruyorsa diyorum ki bir şeyler olacak hayırlısı.Sen de var mı böyle bir şeyler?

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Rica ederim lafı bile olmaz bu konuların. :)

Tabi içinde ki duyguları senden daha iyi kimse bilemez.Ben şuradan anlıyorum hoşlandığımı falan, karşılaştığımız zaman kalp atışlarında bir hızlanma ya da heyecanlanıp ne yapacağını bilemezsin ya o var, durmadan aklıma gelip duruyorsa diyorum ki bir şeyler olacak hayırlısı.Sen de var mı böyle bir şeyler?

o saydıkların var:D durmadna aklımda zaten. beni düşündüren hislerimin olmaması... sanırım başlangı.ç aşaması bular di mi?

---------- Post added at 14:09 ---------- Previous post was at 14:09 ----------

:D

Agirdan al, yuz verme :devil: sonra anlarsin kizin niyetini :tt2:

eldekinden de olmayalım sonra:D:D

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
son 1 ay da:D

---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

aslında o beni eskiden takip ediyormuş ama ne amaçla takip ettiğini bilmiyorum işte:S

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
O iyi :D tamam yakında duygular artar iyice herhalde. :D Kıskanmak falan zaten önemli belirtiler, sahiplenmeye de başlamışsın zaten kıskanarak. :D En iyisi geç olmadan hafiften karşı tarafa belli etmen. :yes:

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
O iyi :D tamam yakında duygular artar iyice herhalde. :D Kıskanmak falan zaten önemli belirtiler, sahiplenmeye de başlamışsın zaten kıskanarak. :D En iyisi geç olmadan hafiften karşı tarafa belli etmen. :yes:

askerlik giriyor işin içine:D iş sakat:D

az kaldı... Neyse teşekkürler bakacağız artık :) Şu buluşmayı ayarlayayım bari:D

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
o saydıkların var:D durmadna aklımda zaten. beni düşündüren hislerimin olmaması... sanırım başlangı.ç aşaması bular di mi?

---------- Post added at 14:09 ---------- Previous post was at 14:09 ----------

eldekinden de olmayalım sonra:D:D

Eger direnirse seviyor demektir, direnmiyorsa oylesine der o sozleri :) bkn : #direnveofsaneolSevgilim :D
Kizlar severler, cok erkek onlardan hoslansin diye! Hormonlarinda vardir kizlarin :D... soyle diyim ya cikolata yerler yada bir erkegi kendisine hoslanmasini saglarlar MUTLU olmak icin ...

not: tum kizlar icin gecerli deildir :) bazilari cikolatayi sevmez bile :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Dalga geçmek için eklemiyorum yanlış anlaşılmasın. :P Bayana şu şarkıyı gönder. :P

[video=youtube;w1uVMIuyDRs]http://www.youtube.com/watch?v=w1uVMIuyDRs&feature=player_embedded#at=29[/video]

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
sen konuy buraya açmışsan hoşanmayı bırak abayı fena yakmışsın ama işte gerçekleri bildğinden ki bu gerçekler aranızdaki klasman farkı, kendine itiraf etmekten korkuyorsun... bence de kendine sakın itiraf etme daha da üzülürsün... iyilik olsun diye ben "sen hoşlanmıyorsun" arkadas diyorum... hattaa iğreniyorsun ondasn diyorummm...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Puhahaha :D :D O zaman bu parça gelsin sözlere dikkat. :D Bak dediğim gibi yüz yüze konuşmalısın ilk buluşmada. :yes:

[video=youtube;QWg-zcrKsEM]http://www.youtube.com/watch?v=QWg-zcrKsEM&feature=BFa&list=AVacdYuOj0G3sVScxXKXeZaCp 93D_hFHTz&index=20[/video]

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Puhahaha :D :D O zaman bu parça gelsin sözlere dikkat. :D Bak dediğim gibi yüz yüze konuşmalısın ilk buluşmada. :yes:

[video=youtube;QWg-zcrKsEM]http://www.youtube.com/watch?v=QWg-zcrKsEM&feature=BFa&list=AVacdYuOj0G3sVScxXKXeZaCp 93D_hFHTz&index=20[/video]

Vavv gerçekten çok iyi sözleri

---------- Post added at 14:35 ---------- Previous post was at 14:35 ----------

sen konuy buraya açmışsan hoşanmayı bırak abayı fena yakmışsın ama işte gerçekleri bildğinden ki bu gerçekler aranızdaki klasman farkı, kendine itiraf etmekten korkuyorsun... bence de kendine sakın itiraf etme daha da üzülürsün... iyilik olsun diye ben "sen hoşlanmıyorsun" arkadas diyorum... hattaa iğreniyorsun ondasn diyorummm...

ters tepki olayı yapıyorsun:D

---------- Post added at 14:37 ---------- Previous post was at 14:35 ----------

bu sözleri buluşmada mı söyliyem