- Konuyu başlatan
origami__1988
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 17
Böyle konulara bitiyorum ya![]()
hocam yardım edin ya

yoksa kelin ilacı olsa durumu mu var sende de

Böyle konulara bitiyorum ya![]()
ohh be sonunda anlatabiliyorum kendimi. kafamdakileri![]()
ne gibi yol sayın hocam![]()
hocam yardım edin ya![]()
yoksa kelin ilacı olsa durumu mu var sende de![]()
Mesela sms ile falan konuşuyor musunuz ? Eğer konuşuyorsanız önemli bir şey konuşurken ama akşam olacak hava falan kararmış.Önemli bir şey konuşurken mesaj atmayı keseceksin birden, bakalım merak edecek mi.Merak ederse pozitif yöndesin demektir.
Bu yöntemi ben yöntem olarak kullanmazken yanlışlıkla yapmıştım, beni o kadar merak etmiş ki aramadığımı kimse kalmamış, bi uyandım telefon mesaj ve cevapsız arama yuvası olmuş.
Ağlamış falan bir sürü.
![]()
Sağlam kayaya çarpmışsın o zaman.
Ne denemeye çalışsak geri dönüyoruz yahu.
![]()
Vardır bir zayıf noktası, ama bulabilecekmiyiz acep.
![]()
O zaman üstüne gidiceksin.Benim yapabilecek pek bir şeyim yok, buradan anlayamam.
bakışlarından ciddiliğinden falan anlaman lazım, sen hoşlandığını kabul et bence.Bayadır tanışıyorsan gidip konuş en iyisi.Ben konuşamadığım için kaybettim bari sen kaybetme.
![]()
1 yaşın farkını yapan çok kişi olmazda boyun kızdan kısaysa o zaman gerçekten "küçük" muamelesi yapıyor olabilir![]()
O zaman üstüne gidiceksin.Benim yapabilecek pek bir şeyim yok, buradan anlayamam.
bakışlarından ciddiliğinden falan anlaman lazım, sen hoşlandığını kabul et bence.Bayadır tanışıyorsan gidip konuş en iyisi.Ben konuşamadığım için kaybettim bari sen kaybetme.
![]()
kendin konuşsaydn keşkeKendim konuşamadım, arkadaşını konuşturdum onunla.Sınava yakın zamanlardı kimseyle düşünmüyormuş o yüzden yattı.
Konuşmadan 1 ay önce 2 3 gün arkasına dönüp dönüp baktığı günlerden birinde konuşsaydım durum farklı olurdu.
Neyse yarayı deşmeye gerek yok, senin meselen için burdayız şuan.
Yüz yüze konuşmak en iyisi, bu işin çözümü bu bence.
![]()
Ben derim bu işin ilacı yüz yüze.Alırsın gönlünü sen.
![]()
![]()
İlk attığım mesajda dediğimi tekrarlıyorum, kabullenemiyorsun ondan kaaaaalee almıyorsun.![]()
![]()
Rica ederim lafı bile olmaz bu konuların.![]()
Tabi içinde ki duyguları senden daha iyi kimse bilemez.Ben şuradan anlıyorum hoşlandığımı falan, karşılaştığımız zaman kalp atışlarında bir hızlanma ya da heyecanlanıp ne yapacağını bilemezsin ya o var, durmadan aklıma gelip duruyorsa diyorum ki bir şeyler olacak hayırlısı.Sen de var mı böyle bir şeyler?
Agirdan al, yuz verme :devil: sonra anlarsin kizin niyetini :tt2:
O iyitamam yakında duygular artar iyice herhalde.
Kıskanmak falan zaten önemli belirtiler, sahiplenmeye de başlamışsın zaten kıskanarak.
En iyisi geç olmadan hafiften karşı tarafa belli etmen. :yes:
o saydıkların vardurmadna aklımda zaten. beni düşündüren hislerimin olmaması... sanırım başlangı.ç aşaması bular di mi?
---------- Post added at 14:09 ---------- Previous post was at 14:09 ----------
eldekinden de olmayalım sonra![]()
Puhahaha![]()
O zaman bu parça gelsin sözlere dikkat.
Bak dediğim gibi yüz yüze konuşmalısın ilk buluşmada. :yes:
[video=youtube;QWg-zcrKsEM]http://www.youtube.com/watch?v=QWg-zcrKsEM&feature=BFa&list=AVacdYuOj0G3sVScxXKXeZaCp 93D_hFHTz&index=20[/video]
sen konuy buraya açmışsan hoşanmayı bırak abayı fena yakmışsın ama işte gerçekleri bildğinden ki bu gerçekler aranızdaki klasman farkı, kendine itiraf etmekten korkuyorsun... bence de kendine sakın itiraf etme daha da üzülürsün... iyilik olsun diye ben "sen hoşlanmıyorsun" arkadas diyorum... hattaa iğreniyorsun ondasn diyorummm...