- Reaksiyon puanı
- 4,902
Yaklaşık 3 kişi kadar kişiyi raporladım. 1 saat önce de birini raporladım dönüş yok. Adamlar reklamlı link kısaltma atıyor raporluyorum bakan yok?!
Moderetörler her konuya yetişemeyebilirler,raporlarınızı gördüklerinde müdahale edebileceklerini düşünüyorum,biraz sabırlı olmanız sizin için iyi olacaktır.Yaklaşık 3 kişi kadar kişiyi raporladım. 1 saat önce de birini raporladım dönüş yok. Adamlar reklamlı link kısaltma atıyor raporluyorum bakan yok?!
1 saattir bekliyorum.Moderetörler her konuya yetişemeyebilirler,raporlarınızı gördüklerinde müdahale edebileceklerini düşünüyorum,biraz sabırlı olmanız sizin için iyi olacaktır.
1 gün beklemişliğim var benim.1 saattir bekliyorum.
Benim raporlarım 5 dakika sonra cevaplanır her zaman.Yaklaşık 3 kişi kadar kişiyi raporladım. 1 saat önce de birini raporladım dönüş yok. Adamlar reklamlı link kısaltma atıyor raporluyorum bakan yok?!
Abi öyle yapıyorum zaten. 1 saat olunca normal bulamadım.Bu kadar heyecan kalbe zarar. O raporlarını bir moderatör çözmediği için sana cevap gelmiyor. Raporladığın konu veya o üyeyi bulabilirsen sen raporla, itina ile cevap vereyim.
İyi öğrendim.Hızlı yaşayan erken ölürmüş
Tamam hocam. O üye için öyle buton derken Raporla butonu muBak şimdi canım, bir üye foruma girer ve sadece reklam için yorumlar yapar. Biz o üye için öyle bir buton koyarız ki ona basınca üyenin külleri bile kalmaz. Raporlar, beğeniler, yorumlar, alıntılar hatta üyenin kullanıcı adı bile toz olur gider. E senin attığın 4 tane rapora da verecek cevabımız kalmaz. Bu kadar büyütmeyin bunları lütfen.
Ban butonundan bahsediyor sanırım.Tamam hocam. O üye için öyle buton derken Raporla butonu mu
Yok ki bende oBan butonundan bahsediyor sanırım.